andrej 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 Pa še malo na to temo. Pridem do prijatelja z vso ljubeznijo ki jo premorem potem pa se začne, jaz tebi ti meni kdo da več kdo je bolj bogi... Halo, jaz nič ne rabim, jaz imam svojo ljubezen, take it or leave it. Jaz se ne grem teh igric. Če pa se premisliš pa pridi nazaj jaz sem tukaj. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 20. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2002 Najbrž je pa poudarek tudi na tem, kako se sami v sebi odločimo. Ali se odločimo, da bomo nekomu naklonili ljubezen, ali pa je ne bomo. Pa smo spet tam. Vse je odvisno od nas samih :-) misti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=ST&f=29&t=996 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Nasveti za trajno ljubezen Občutja, ki še posebej privlačijo moškega, so zaupanje, sprejemanje in spoštovanje. Kadar se je ženska zmožna odpreti tistemu delu sebe, ki je potreben ljubezni, zlahka pritegne moškega. Da bi se razvnela romantična čustva, ženska potrebuje romantično, moški pa telesno bližino. Kadar je moški negotov, v stikih z žensko velikokrat ničesar ne stori in ne reče ničesar, kar bi se lahko obrnilo zoper njega. Medsebojna duševna privlačnost izvira iz spoznanja, da imate tisto, kar ljubljena oseba potrebuje za svojo duševno rast, ona pa to, kar zanjo potrebujete vi. Kadar moškemu ob kaki ženski postane zares prijetno, se mu prej ali slej vname srce zanjo. Spogledovanje je za moške nadvse mikavno, saj laska njihovi sposobnosti, da osrečijo žensko. Ženske ne marajo moških, ki govorijo samo o sebi, ampak takšne, ki jih sprašujejo to in ono, da bi jih bolje spoznali. Zanesljiv in sposoben moški je za žensko nadvse privlačen, še bolj od tega pa ceni pri njem sposobnost, da zastavlja vprašanja in posluša. Moški nagonsko ne razkriva svoje vznemirjenosti, saj meni, da si bo poslabšal položaj, če se bo pokazal potrebnega pomoči. Preden moški odstre ženski svojo ranljivo plat, mora jasno pokazati, da zna biti odgovoren zase in zanjo. Ko so potešene nižje potrebe po preživetju, postanejo višje potrebe po ljubezni in zaupnosti pomembnejše. (interneta; pozitivke) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Saj ljubezen in prijateljstvo je precej podobna zadeva. Ljubezen ima več oblik - do sebe, do družine, do partnerja, do soljudi, živali, univerzuma.... Torej na nek način v vsakem primeru ljubiš prijatelja ali prijateljico. Jaz osebno občutim privlačnost ali pa ne do človeka ob prvem stiku. Če ga takrat postavim med "samo" prijatelje, potem pri tem tudi ostane.... Vsi partnerji, s katerimi sem bila, so me v trenutku ko smo se spoznali privlačili, pa potem seveda skušamo v odnost pripeljati tudi prijateljstvo, zaupanje,..... Z bivšimi partnerji pa ne gojim stikov, ker enostavno ni potrebe ne z ene ne iz druge strani. Ne gojim nobenih zamer, zanje ne vem. Ampak očitno smo si dali, kar smo si imeli dati, poznam pa tudi primere, ko po končani vezi uživajo v prisrčnih prijateljstvih (samo mislim,da so bolj izjeme kot pravilo). Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 ah to je tko, ljubezen je kot prijateljstvo, v katerem takoj veš da bo še nekaj več... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.