emmzi 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 no skratka kako najlažje narediti erokezo... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 gel + sprej Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 odlicen sprej + fen sladkor + voda + fen Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 17. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2007 use probal pa ne rata Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 erokezo?a to je una frizura NA CIRKULAR.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 žajfa!! halo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Žajfa je OK, če ni glih previsoka frizura Pri meni se je najbolj obnesel sladkor + voda, fuuuuul cukra, namočiš lase potem pa s fenom posušiš, ampak je zelo krhka frizura Druga kombinacija je bila z gostimi tempera barvami sem imel špice v irokezo postavljene, vsaka špica druge barve Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 dzhizs....s kakimi se jst druzhim.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Takrat sem bil še najstnik zdaj sem itak samo še hujši Vsaj barvat sem nehal frizuro Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Takrat sem bil še najstnik zdaj sem itak samo še hujši Vsaj barvat sem nehal frizuro zdej jo polirash... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Jaz si jo nardim tkole! Se vid, da še ni šel alko iz mene! :xx!: Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 veliko želeja si razmažeš po temenu, vzameš brisačo in z grobimi gibi si to še bolj razmažeš, potem is jo oblikuješ v irokezo, in posprejša z lakom za lase, čim bolj močnim, na koncu še s fenom posušiš in je to to. Imam nekaj frizerske prakse s tem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 no skratka kako najlažje narediti erokezo... Če nimaš predolgih las, ne bi smelo biti takih težav... Ultra strong lak za lase...pa če ma kaka sestra še likalnik za lase, mal speglaš... Čeprav to je lasomor... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Čeprav to je lasomor... hahahahahahaha Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 .. Čeprav to je lasomor... kazen sledi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 17. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2007 hm lasje so tam no okol 15 cm najdaljsi...ampak vseeno ne gre... :Sam kaj pa ce bi kaj umes dodala?žice? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 15cm... to ne bo irokeza ampak stolpnca pol a to za pusta al zakaj? če vzameš najmočnejši sprej, ti mora že sam tisto skor držat... pa fajn je če nimaš čist frišn oprane lase... ker mal mastni bol stojijo kot pa umiti Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 prste v štekar! :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Se bojim, da je problemček v tem, da imaš preveč las za tako frizuro. Za irokezo si navadno ob straneh pobrit, tistega pasu las sredi glave pa potem ni tako težko postaviti pokonci, tudi če so nekoliko daljši. Če razmišljaš o pravi irokezi - hm... čestitam, dober stil Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 17. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2007 jah ko bom ven iz OŠ si bom omislila tudi to da bom na eni strani glave imela malo pobrito glavo.. drugace svizec pa je za pusta ja Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 jah ko bom ven iz OŠ si bom omislila tudi to da bom na eni strani glave imela malo pobrito glavo.. drugace svizec pa je za pusta ja Na sredini, ko imaš irokezo, se ponavafdi krajši lasje pustijo. Vsaj to vidim po moji šoli, ena ma tak full lepo kratjo porezano ob straneh in oblikovano, po sredini pa ima malrenkost daljše in v irokezo postavljene full dobro Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Na sredini, ko imaš irokezo, se ponavafdi krajši lasje pustijo. Vsaj to vidim po moji šoli, ena ma tak full lepo kratjo porezano ob straneh in oblikovano, po sredini pa ima malrenkost daljše in v irokezo postavljene full dobro afkors. fajn frizurca, če maš ob strani krajše ... sem mela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 afkors. fajn frizurca, če maš ob strani krajše ... sem mela zoher ti je fajn pasalo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.