liliputput 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 A se vam je ze kdaj zgodilo, da ste si necesa mocno zeleli, ko pa se je zelja uresnicila, ste ugotovili da vam to v bistvu sploh ne pase oz. niste kos situaciji? Ja, v preteklosti mnogokrat, saj sem izgleda podzavestno iz trenutnega vzgiba in interesa želela nekaj, samo da bi spremenila obstoječo situacijo, ki mi ni bila prijetna. Zato so te želje, ki so se seveda uresničile, imele množične negativne posledice, ki jih itak da nisem predvidela. Nekje pred letom dni sem začela želje ozaveščati in se sedaj uresničujejo skoraj natanko na način, kot si zaželim...seveda pa imajo tudi te posledice, ki jih ne morem predvideti, ampak mnogo manjše in neboleče... Citiraj "Kdor sodi, ne razume, ker ce bi razumel, ne bi sodil, temvec ljubil" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 A se vam je ze kdaj zgodilo, da ste si necesa mocno zeleli, ko pa se je zelja uresnicila, ste ugotovili da vam to v bistvu sploh ne pase oz. niste kos situaciji? Ja, to je mal čudno -tam si napisala - sem želela, da bi nekaj dokazala. Hm, to mo bolj diši po kakšnem zavestnem hotenju, ne vem, tole sploh ne bi smatral za iskreno, močno željo...Mislim, da se resnične ,močne želje pri nas porajajo globoko v nas, v podtavesti - tko da tlele na zavestni ravni - lahko normalno pride do tega , da ti pol ne ustreza...Tle so lahko povsem banalne zadeve- npr. -tvoja najboljša prijateljica ima super fanta, ki ji ga vsi zavidajo- s tabo vred ...si močno zaželiš, da bi še ti v tej luči izstopala. pa se potrudiš in ji ga spelješ...pol pa pogruntaš, da je v bistvu bolj malo vreden , vsaj zate- glede na tvoja hotenja in merila...se pravi...jeba....Želje in namere povezane z dokazovanjem jaz sploh ne bi enačil....dobro, tole je bil en tak...bl tko no...primer, samo precej podobnih stvari se dogaja povsod in ves čas... resnična močna želja se po moje poraja v globinah nas, je predvsem iskrena, torej jee tudi ustvarjen pogoj za njeno uresničenje in spontan sprejem uresničitve. Taka stvar pa ti pol ne more glih , da ti ne bi pasala ali pa , da ji nisi kos/ no ja- morda se preceniš/ ...Kaj pa vem ,morda je finta le v izražanju- kaj sploh vse smatramo pod besedo - želje ??b.t.w- jaz še nisem naletel na izpolnitev v tej obliki- da mi ne bi ustrezala, še na vsako uresničitev sem bil več kot pripravljen- sam tle govorim res o močnih , iskrenih željah... ne uno- jauj - lej kaj ima on, uf če bi še jaz mel to al pa še lepše- zame osebno to ni take lepe sorte želja...zame to sploh ni želja... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 A si nisi nikoli želela česa, kar sicer ni bilo dobro zate, a si vseeno mislila, da je? želela že....sam izpolnilo se pa ni..ker sem vedno tik pred zdajci rekla..da naj se zgodi tak da je zamene nejboljš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 aboriđini so pa menda rekl: nej se zgodi, kar je u najvišje dobro Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 Ja, to je mal čudno -tam si napisala - sem želela, da bi nekaj dokazala. Hm, to mo bolj diši po kakšnem zavestnem hotenju, ne vem, tole sploh ne bi smatral za iskreno, močno željo...Mislim, da se resnične ,močne želje pri nas porajajo globoko v nas, v podtavesti - tko da tlele na zavestni ravni - lahko normalno pride do tega , da ti pol ne ustreza...Tle so lahko povsem banalne zadeve- npr. -tvoja najboljša prijateljica ima super fanta, ki ji ga vsi zavidajo- s tabo vred ...si močno zaželiš, da bi še ti v tej luči izstopala. pa se potrudiš in ji ga spelješ...pol pa pogruntaš, da je v bistvu bolj malo vreden , vsaj zate- glede na tvoja hotenja in merila...se pravi...jeba....Želje in namere povezane z dokazovanjem jaz sploh ne bi enačil....dobro, tole je bil en tak...bl tko no...primer, samo precej podobnih stvari se dogaja povsod in ves čas... resnična močna želja se po moje poraja v globinah nas, je predvsem iskrena, torej jee tudi ustvarjen pogoj za njeno uresničenje in spontan sprejem uresničitve. Taka stvar pa ti pol ne more glih , da ti ne bi pasala ali pa , da ji nisi kos/ no ja- morda se preceniš/ ...Kaj pa vem ,morda je finta le v izražanju- kaj sploh vse smatramo pod besedo - želje ??b.t.w- jaz še nisem naletel na izpolnitev v tej obliki- da mi ne bi ustrezala, še na vsako uresničitev sem bil več kot pripravljen- sam tle govorim res o močnih , iskrenih željah... ne uno- jauj - lej kaj ima on, uf če bi še jaz mel to al pa še lepše- zame osebno to ni take lepe sorte želja...zame to sploh ni želja... na pa recmo tkole: spoznas nekoga, ki je bolan in ti to pove. On noce resne veze (ker se zaveda svojega stanja), ti ustrajas pri tem in si mocno zelis, da vse skupaj uspe (mas koncno filing da je to to in se konco s5 upas predati cloveku)......Ko si enkrat v vezi, pa ugotovis, da situaciji nisi kos in da te vse skupaj obremenjuje..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 na pa recmo tkole: spoznas nekoga, ki je bolan in ti to pove. On noce resne veze (ker se zaveda svojega stanja), ti ustrajas pri tem in si mocno zelis, da vse skupaj uspe (mas koncno filing da je to to in se konco s5 upas predati cloveku)......Ko si enkrat v vezi, pa ugotovis, da situaciji nisi kos in da te vse skupaj obremenjuje..... Obremenjuje ??' ja , pol pa ne vem kako deluja ta človek ,ker pri takšnih hotenjih ali željah bi bilo normalno, da bi prej začutila, da nekaj ne bo špilalo. Ali pa ni bila iskrena želja...taka mislim, ki ji so resnično želimo da se udejanji, katere udejanjanje smo pripravljeni brezpogojno sprejeti ta trenutek, pa še kakšen več....ne vem ,saj nismo glih otroci/ Ali pač ?' / , da sproščemo svoje želje na takle domišljiski način...sicer pa kakor kdo- sam tega pač ne počnem, ker se nekje le zavedam , da bom moral odgovornost potem nositi sam...če že tako stvar pripelješ , je težko/ tistemu bolnemu / reči- zdaj pa ni kot je bilo prej...temu bi dejal nepremišljenost, nepoznavanje sebe ali pa domišljija brez sprejemanja odgovornosti...ker pride lahko tudi do globje prizadetosti nedolžne osebe...no ja, saj smo različni..morda kdo drugače gleda na vse skupaj...jaz bi to občutil kot osebno prevaro in to verjetno močno občutil .... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 aboriđini so pa menda rekl: nej se zgodi, kar je u najvišje dobro To je najpomembnejše. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 Lej v bistvu si cist mim udaru oz. ne poznas vrsto "bolezni"...sej ves kaj pravjo: ne ves kaj si zmozen, dokler ne probas ...jest sem bla pac prepricana da bom zadevi kos, pa ocitno nisem oz. nisem niti prepricana ce ji zelim biti kos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Poglej, če te situacija, ki si si jo zaželela in se ti je izponila ne izpopolnjuje, jo prekini. Saj je nesmiselno se siliti v neki situaciji in tudi ni iskreno-ne do tebe in ne do fanta. Fantu pa povej tako kot čutiš, iskreno in iz srca. Po moje bo razumel, saj je sam predvidil, da se bo to zgodilo. Še naprej pa ostanita prijatelja in mu pomagaj prebroditi krizo. Drugič pa upoštevaj svoj notranji glas, ki ti je "verejetno" opozoril, da si dejansko ne želiš te situacije. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 aboriđini so pa menda rekl: nej se zgodi, kar je u najvišje dobro To je najpomembnejše. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 Poglej, če te situacija, ki si si jo zaželela in se ti je izponila ne izpopolnjuje, jo prekini. Saj je nesmiselno se siliti v neki situaciji in tudi ni iskreno-ne do tebe in ne do fanta. Fantu pa povej tako kot čutiš, iskreno in iz srca. Po moje bo razumel, saj je sam predvidil, da se bo to zgodilo. Še naprej pa ostanita prijatelja in mu pomagaj prebroditi krizo. Drugič pa upoštevaj svoj notranji glas, ki ti je "verejetno" opozoril, da si dejansko ne želiš te situacije. Lej sej nisem nobenga za nasvet sprasvala kaj nardit in sploh nisem mela namena razlagat ozadja te zelje, sam eni ste res tko preklemano pametni in veste res vse (pa ne leti sam nate)Upam da tvoj decko kmal pride, k ti je ocitno res dolgcas..hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Ja fuuuuul dolgčas in ne pride nič kej kmal. Pa se opravičujem za nasvet. Sem želela samo povedat, kaj bi jaz naredila v tej situaciji. Ne bi delala proti svoji volji. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
helen986 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 se je zgodilo, ja..in to večkrat!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 sej kul, sam jest pa recimo tvojga nasveta nocem oz. nasvetov vseh ostalih k boste to probaval...ce bom kej tazga hotla, bom ze vprasala a ti tko svojga lifa nimas..hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Imam, imam, ne skrbet zame. Je pa tok fajn se crklat ob tipčku, pa sprejemat njegove poljube, da ga pač pogrešam. Jaz itak imam svoj Sex in the city. Se pravi, 4 babnce, ga skupaj žuramo, pa imamo privat večere ob koktejlih, filmih in kokicah, pa skupaj si naredimo večerjo ob šampanjcu ali vinčku itd. Vse OK. Vse imame tudi tipčke, ki so takrat doma. Tko da ni panike. Vseeno pa pogrešam lubija. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 sej kul, sam jest pa recimo tvojga nasveta nocem oz. nasvetov vseh ostalih k boste to probaval...ce bom kej tazga hotla, bom ze vprasala a ti tko svojga lifa nimas..hehe Ali lahko potem razložiš kaj si pa sploh hotela s to temo....če razumem potem- naj bi ti nam "povedala " naj bomo previdni pri svojih željah , ker se lahko tudi uresničijo / iz naslova/ - in kaj sedaj ??? -To je bilo v poduk...v redu...hvala za skrb.......to si povedala in ....teme konec...najbrž...ali pa si hotela slišati/ brati / le to kar piha v tvoja jadra...no ja...hvala vseeno. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 ocitno narobe razumes oz. razumes tko kot ti pase......zanimale so me samo vase izkusnje, pogledi brez analiziranja....bo slo??? oz. dovolj natancna razlaga zate??? a ves, sej te ni nihce prosil za komentar, si se sam tko odlocil in ce teme ne razumes, pol itak nima smisla pisat pa pametovat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ocitno narobe razumes oz. razumes tko kot ti pase......zanimale so me samo vase izkusnje, pogledi brez analiziranja....bo slo??? oz. dovolj natancna razlaga zate??? a ves, sej te ni nihce prosil za komentar, si se sam tko odlocil in ce teme ne razumes, pol itak nima smisla pisat pa pametovat Lahko preveriš kronologijo....od 7h 36 sem napisal svoje mnenje , ob 9h 22 si me citirala in zadevo konkretno usmerila, ob 11h 23 sem ti odgovoril nakar si popenila, da sem brcnil mim, s čemer sem bil čisto zadovoljen do tam, ko si začela razlagat, da nočeš nelikinega ne nikogaršnjega nasveta zdaj pa mene mečeš iz teme, ki so jo sama začela... torej- sem te vprašal kaj sploh hočeš s to temo...saj si slišala izkušnje in mnenje, pa ti določene izkušnje in mnenja niso všeč in tako moramo tisti, ki ti niso všeč - spokat iz teme....očitno ti ne veš kaj bi rada...zgleda da se ti to ne dogaja le pri željah...v redu- imej svojo privat temo in basta...kaj hočmo...enosmerna demokracija ...tudi to je možno Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 zelim slisat izkusnje in mnenja, ne potrebujem pa nasvetov (oz. nisem prosila zanje)...pa nihce te ne brca iz teme, to je spet tvoja refleksija pa naslednjic brez posplosevanja ce se da....(upam da bos to razumu...hehe) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 zelim slisat izkusnje in mnenja, ne potrebujem pa nasvetov (oz. nisem prosila zanje)...pa nihce te ne brca iz teme, to je spet tvoja refleksija pa naslednjic brez posplosevanja ce se da....(upam da bos to razumu...hehe) seveda je refleksija - kjer nisem zaželen /beri- nekomu preveč hodim po žuljih/ , navadno grem.. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 seveda je refleksija - kjer nisem zaželen /beri- nekomu preveč hodim po žuljih/ , navadno grem.. torej pa-pa ...pa ne bit tolk zascitniski, k vsi tega ne maramo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 No, še mal pa si bosta všeč postala.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 No, še mal pa si bosta všeč postala.... si rekel , pa živ ostal . Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Ko boš šel......sn mislu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neny 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 ja tako se res zgodi in potem ugotoviš da sploh ni to to pa si spet zaželiš novo željo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.