Skoči na vsebino

ko te vse boli

Guest SheBoom

Recommended Posts

Guest SheBoom

pravzaprav me zanima, če je sploh možno kaj napravit v primeru,

ko imaš ogromno zdravniških težav, pa se ne najde ne imena za bolezen,

ne vzroka in in ne načina kako to odpravit. nonstop imam hladne roke in noge,

bolijo me sklepi (včasih celo klecnem in letim na nos),

v nogah in rokah imam topo bolečino (mogoče bi po opisu revmatikov

lahko rekla da se jo čuti nekako tako), bolečine v križu (se je že zgodilo,

da sem zaradi nje celo bruhala) in glavoboli. in sploh se ne bi čudila, če bi

bla stara, da bi tem bolečina lahko pripisala starost, ki je ključna, da se

potem lahko govori o določeni bolezni al nekej tazga.

je pa mama mela enake probleme v mladosti in zdaj ko je starejša tega več ni.

torej lahko pričakujem, da bo vse to izginilo.

pa me vseen zanima, če kdo pozna kaj podobnega, kar bi vse to mogoče ublažilo?

Deli na socialnih omrežjih

lahka je viroza, vendar jest jasno vidim, da gre za stres zaradi neurejenega ljubezenskega odnosa x8Dx

jao, lool x:Dx

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Guest SheBoom
lahka je viroza, vendar jest jasno vidim, da gre za stres zaradi neurejenega ljubezenskega odnosa x8Dx

afkors ... le kako sem spregledala tko očiten vzrok ... x:Dx

SheBoom, koliko časa pa že trajajo ti simptomi?

hmmm, kake tri leta. tam okoli.

Ja res ima vsak svoj pogled.....

Odkriti vzrok bolečin in sporočila, ki nam ga pošilja telo, pa ni vedno lahko.

Včasih pomaga, če se za pomoč obrneš tudi na ljudi, ki se z zdravljenjem ukvarjajo..

Verjetno jih je tudi tu gor kar nekaj, ki zaupajo zdravilcem, naravi....

Saj eden je enkrat pametno rekel: dokler samo stokaš, se samo od sebe ne poboljša.

Zato le optimistično naprej :palec: in rešitev se bo našla

Guest SheBoom
Ja res ima vsak svoj pogled.....

Odkriti vzrok bolečin in sporočila, ki nam ga pošilja telo, pa ni vedno lahko.

Včasih pomaga, če se za pomoč obrneš tudi na ljudi, ki se z zdravljenjem ukvarjajo..

Verjetno jih je tudi tu gor kar nekaj, ki zaupajo zdravilcem, naravi....

Saj eden je enkrat pametno rekel: dokler samo stokaš, se samo od sebe ne poboljša.

Zato le optimistično naprej :palec: in rešitev se bo našla

hm, sem hodila od zdravnika do zdravnika in dobila preprost odgovor med vrsticami ("sem zdravnik in ti s svojim znanjem pametujem ker se tebi itak sanja ne, a če po pravici povem, se tudi meni ne ..., tak da se sprijazni in spokaj") :inocent: x:)x

A si morda pomislila, da za te tvoje težave morda vzrok ni ravno fizične oziroma genetske narave.....morda pa je pravi vzrok kje drugje-.....včasih je na težavo dovolj pogledati iz drugega zornega kota in zagledaš vzrok in tudi način kako to rešiti.Malce bolj na široko glej ....xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Guest SheBoom

pomislila sem na ogromno reči. pa ne najdem razloga oz vzroka. xnckrivx .

ne, revma faktor pa nisem dala skozi. so menili, da sem premlada, da bi imela to.

Guest SheBoom

fajn mantis x:)x

o teh cakrah se mi sicer sanja ne, a vse je mozno.

Glavobole imam nastudirane in vem, kdaj se kateri pojavijo (ob stresu, ob utrujenosti, od vrocine ...), hecni so tisti, ki se brez razloga - samo zacutim, da je zrak malenkost drugacen bodisi od vonja bodisi klime ali pa si preprosto recem, da me bo zacela bolet in ze je bolecina v glavi. Telesna drza? se zelo trudim, da se cim bolj naravno drzim in spim (brez vzglavnika).

Bolečina v nogah in rokah - lahko sem cisto spocita in sproscena, pa pride. opazila sem, da ob spremembi vremena tolko bolj obcutim to.

Kaj pri izmenjavanju hladno-toplega tusa ne more obveljat, da ce mas ze itak ledeno telo (da obvelja to kot hladna prha xDDx ), in dodas potem samo se vroco? :inocent: x:Ix

Letni cas ni pomemben, res pa je, da je pozimi tega vec, kar se mi zdi po svoje tud logicno.Nisem se poskusila, da bi pomislila v morju, ce mi to kaj bolj ustreza. pravzaprav mi je vse to postalo tako vsakdanje, da konkretno bolecino zacutim sele ob mocnem udarcu al cem podobnem. a bi vseen rada prsla do resitve.

Bojda zaradi suhe konstrukcije ne dobim dobre prekrvavitve xnckrivx don't know

ja. mysti ...

pravzaprav so govoril o vseh moznih boleznih, na koncu pa vse ovrgli, ces, da leta niso logicna, da bi bilo karkoli narobe.

mi znas povedat, kako cutis revmo?

Fino in obširno, če dovoliš, bom par zadevc dopolnil.

Za mrzle roke in noge je verjetno vzrok v slabem delovanju zadnje najbolj spodnje cakre, tiste, ki, normalno delujoca, skrbi za to, da se dobro pocutimo v nasem okolju (napacen izraz, ne vem) da smo prizemljeni, da imamo radi trenutno stvarnost pa realnost nasploh, da znamo z denarjem in predvsem pa to, da se tukaj in zdaj pocutimo varno. (Ne)ustrezno delovanje te cakre naj bi blo tesno povezano z (ne)ustrezno negovanostjo v otrostvu.

Sheboom al kwa je že, je rekla, da je imela v mladosti enake težave mama. Del maminega vzorca se je preko morfogenetskih polj prenesel tudi nanjo, sicer pa na delovanje prve čakre vpliva predvsem to, kako se počutimo povezane az ožjem in malo manj oskem okolju - da se počutiš del družine, da čutiš, da te družina podpira, da imaš občutek podpore v okolju, v katerem deluješ, da imaš rad fizično okolje, v katerem aživiš in čutiš, da si del njega.

Potem pa bolecine, v krizu, nisem ziher, a je to ze spet zarad te prve zemeljske cakre, ali pa zaradi slabse delujoce ta druge spolne cakre. Ta druga, ce dobro deluje, daje povecano ustvarjalnost.

Gre za drugo čakro, povezano z odnosi (vključno s seksom), ustvarjalnostjo in služenjem denarja. Izgube energije v tej čakri se odražajo z bolečinami v križu. Vzrok je običajno ta, da svoje moči ne iščemo v sebi, ampak nam daje oabčutek moči služenje denarja, položaj v družbi ... - če dotok denarja presahne ali ga izgubimo, če izgubimo položaj v družbi, sledi izguba energije. Pri partnerstvu izgubljamo energijo takrat, kadar nismo v njem zato, da abi s partnerjem drug drugemu pomagala pri rasti, ampak zaradi občutka "varnosti". Do bolečin v križu lahko privede tudi strah pred izrazom svojih kreativnih sposobnosti itd.

Glavoboli? Kjer je spodaj manko energije, pa se najbrz zgoraj nabira odvecna energija. Treba bi jo blo odpret, sprostiti, da stece navzdol.

Glavobol je lahko tud povezan z nepravilno lego zaradi slabe telesne drze (naprej upognjena ramena in zgornji del hrbtenice) in še veliko drugih stvari, ne le glavobol.

V energijskem smislu je glavobol najpogosteje povezan z izgubo energije v tretji čakri (samopomilovanje, samokritičnost ...) Takšne občutke je treba zamenjati z občutkom, da se cenimo, da smo o.k. ... Včasih je vzrok glavobola polarno neravnotežje (v ozadju so spet čakre). Tu ssi lahko hitro in učinkovito pomagamo s prijemi polarizacijske izravnave (opisal sem jih v knjigi Holistična radiestezija I., strani 108 - 114; imajo jo v vseh večjih knjižnicah).

Po mojem bi spodnje cakre blo treba okrepit, ampak to menda dolgo traja, ni naglih rezultatov Forum je poln zapisov o tem ojačanju čaker, al p kje drugje, ampak jaz ne vem kje. Zgornje delujejo najbrz še kar, dokler še bojo lahko, ob taksnih spodnjih.

Bolecina, ki jo cutis po celem telesu, pa je po mojem spet povezana s pretočnosto in je v bistvu samo zastarana energija, ki se nabira v telesu, ki bi jo ti bila morala odvreci, menjati, si napolniti baterije, mogoce je to zastarana miselna energija, neuporabno pac... Mogoce telo s to bolecino povsod telo sporoca nekaj, necemu se upira, necesa se zeli znebiti.

Jaz tega nimam, ampak ko pa sem prisiljena delat magar v druzbi neko meni nesmiselno delo, pa zacutim tezko telesno utrujenost, do tezkih rok in nog, kljub dovolj naspanosti. In to traja do takrat, dokler se ne zacne dogajat v druzbi kaj zanimivega, kaj veselega, potem pa ozivim, ceprav prej, komaj zivim, ne da bi ka trpela fizicno, ampak pac...krneki-

Mogoce ti manjka veselja..

Ja. Treba bo zamenjat prepričanja, ki je več ne podpirajo s tistimi, ki jo. To je edini pravi način - krepitve čaker so bolj gasilske vaje.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

:palec: Hvala Nosorog, sem cakala na tvojo popravo, na prave informacije za vse nas, sem upala, da bos tocno ti dopolnil.

Hvala Mantis. Prijazna si. :palec:

Fizicne vaje da so bolj gasilske, trajna resitev pa je delati na sebi, spreminjati misli, samo pozitivno da se te dotakne.

Ah, saj gre pravzaprav le za pristop. Gasilske vaje so v primeru, da skušaš vrtenje čaker popraviti zgolj s fizičnimi vajami. Sicer pa je jasno, da so koristne in pomemben kamenček v mozaiku zdravja.

Ampak vcasih to ne gre, ce zivis v enem in istem okolju, ki ti vedno znova potrjuje stara boleca prepricanja in neprimerne, nevzpodbudne vzorce.

Hm. Naš jaz je pravzaprav seštevek načinov, na osnovi katerih smo se nauačili reagirati na zunanje dražljaje. V začetku so te reakcije predvsem plod čustvenih odzivov, nato pa se vedno bolj vpleta um. Če um uspe v prvi fazi zaštekat, iz kje izhajajo težave, v drugi pa vzpostaviti nadzor nad čustvi (oziroma potegniti energijo iz objektov, kjer se je izgubljala), pa lahko pravzaprav na dražljaje iz istega okolja odreagiraš drugače, kot prej. To seveda ni enostavno. Ene par misli Epikreta (ki je bil suženj, a se je imel za svobodnega) na to temo:

"Nujno je razlikovati med tistim, kar je odvisno od nas in tistim, kar ni. V naši oblasti je le naša notranjost, občutki, misli, delovanje, torej tisto, kar prihaja iz nas samih – vse ostalo je odvisno od zunanjih okoliščin. V naši oblasti niso naše telo, imetje, ugled, naš položaj v svetu – torej vse tisto, kar ne prihaja od nas samih. Kar je v naši moči, je po naravi svobodno in ne more biti preprečeno. To pomeni – delati tako, kot najbolje znamo v toku dogodkov, ki nam niso vedno povšeči. Delati moramo na razvoju svojih vrlin - biti moramo bolj človeški, milostni, pravični, skromni in prišlo bo tisto, kar lahko, kar je dobro in pravično za vse. Pogosto tisto, kar se nam dogaja dramatiziramo in temu dajemo večjo pozornost od tiste, ki si jo dotična situacija v resnici zasluži. Življenje je kot gledališče. Naša naloga je, da vlogo, ki nam je dodeljena dobro odigramo – izbira vloge ni naš posel. Težave so tisto, kar nam omogoča, da prebudimo in spoznamo svojo notranjo moč, s katero jih vedno lahko premagamo – težave so v premem sorazmerju z našo močjo."lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Hojla bejba x:)x

Kot praviš "medicinskega vzroka" ni,...oz ga ne najdejo....čeprav ne glede na leta, revma ni izključena.

Torej "psiha"; kot so ti že povedali zahteva to temeljit pristop, vztrajnost in čas.

vendar tudi samo telo nimamo samo radi tega, da pač "psiha" nekje ždi,...tudi za njega je potrebno primerno poskrbet. Z ozirom, da se ti težave že izrazito pojavljajo na telesnem nivoju, bi se jest lotila obeh.

Suhi ljudje nismo nič manj prekrvaljeni kot malce bolj popolnjeni,.....je pa slaba cikurlacija lahko vzrok marsikatere bolečine (tudi v križu), kot tudi nizek pritisk (pomaga eterično olje ožepek - uravnava),....vzrok je lahko tudi pomanjkanje selena....slabo delovanje limfe......tudi slaba predihanost (oz nepredihanost,.....beljakovinska podhranjenost......in še....;

Probaj se torej lotiti obeh ,....začni "delati na sebi",......hkrati uvedi tudi kako tehniko dihanja (zjutraj ko vstaneš par minut) ....dodaj vitamine in vse minerale(četudi miliš, da jih dovolj dobiš s hrano),....dodajaj vsaj 2-3 mesece beljakovine, esencialne in neesencialne (dobiš v športnih centrih,...)....dodaj antioksidante,....in nenazadnje loti se čistilne kure telesa (črevesja),....pazi na zadostno količino tekočine.... ter gibanje., ...nenazadnje bi bilo dobrodošlo tudi čistilna kura (3 tedenska - čajna) za jačanje ledvic... (nekje je napsana v eni temi,...pod čiščenje al pa kej z ledvicami; če pa ne najdeš pa te intreresira napišem ponovno,...ni blema),.......vsak večer si vzemi par minut časa pred spanjem in se s svojim telesom malce "pogovori", ga opazuj, predebatirajta dan , ki je za vama.....; .....pismu,....sčasoma ma da je nek efekt.... x:)x

Jh, klinc,....imamo telo kakršnega pač imamo,.....v tem lifu nema druzga,.....torej si ga čimbolj naredimo za zaveznika.....lažje se je potem tudi psihe lotit....; ali drugače,....če telo poznamo,....lažje prepoznamo odslikave psihe na njem......in to predno ozavestimo vzorec ali pa začnejo alarmi zvonit v obliki bolezni.....; :detelca: x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

• 1 year later...
Guest Stromboli

Menim, da bi lahko bila vzrok težav okužba z bakerijo borelioze. Po vsej kalvariji, ki sem o imel s to težavo, menim, da tudi pri tebi lahko gre za posledico okužbe

Lp

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...