Antoninus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Tole temo odpiram izključno zaradi svojega koristoljubja. Povabim pa vse ostale prijatelje, katerih samopodoba se nikdar ne sesuje (razen, morda ob naključni opazki mimoidočega neznanca), da si to podobo še utrdimo. Tema bo niz modrih nasvetov in odgovorov, še posebno za vse tiste, ki jih ne moti trivialna malenkost, da večinoma nimam pojma, o čem govorim. Pričakujem pa tudi precej monologov. Lastnih seveda. (Težko se je motiti in ujezititi, kadar odgovarjamo sami sebi). DISCLAIMER: Vse, kar bo kdo rekel zoper mene, bom interpretiral po svoje, kar bo služilo temu, da bo moja samopodoba narasla do te mere, da si bom upal pogledati skozi okno, tudi kadar bo le-to umito. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 malo me spominja na dobre stare cajte...ko sem še rad bluzil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2007 OK, gremo. Antoninus, a bi ti mogoče vedel, kako se imenuje mesto v bližini Senskega zaliva med 50 in 48 stopinjami geograske širine, kjer še nikdar nisem bil? malo me spominja na dobre stare cajte...ko sem še rad bluzil UUpps Nate pa nisem računal. You make me look small. Lahko samo upam, da ostali ne opazijo. Mojster bluzenja. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 : You make me look small. sami se delamo majhne....sem ravno v fazi....ko se pomanjšujem....ego mislim...učim se skromnosti in ponižnosti....težka mi bo....to v besede dat....iskanje svoje lastne ničnosti p.s. pa brez lažne skromnosti...prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2007 sami se delamo majhne....sem ravno v fazi....ko se pomanjšujem....ego mislim...učim se skromnosti in ponižnosti....težka mi bo....to v besede dat....iskanje svoje lastne ničnosti p.s. pa brez lažne skromnosti...prosim Če se učiš skromnosti in ponižnosti, si prišel v pravo temo. Ponižam te namreč lahko že za skromen honorar. Skromnost je pa itak lažna. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Če se učiš skromnosti in ponižnosti, si prišel v pravo temo. Ponižam te namreč lahko že za skromen honorar. Skromnost je pa itak lažna. a to misliš verbalno ponižanje...al kake bdsm variante.... p.s. če bi kakega mojstra zdaj vprašal to...bi že batke letele okol moje uhe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Ponižam te namreč lahko že za skromen honorar. Skromnost je pa itak lažna. :lol: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2007 a to misliš verbalno ponižanje...al kake bdsm variante.... p.s. če bi kakega mojstra zdaj vprašal to...bi že batke letele okol moje uhe he he mako...To je kapitalizem, vse se plača. A nič ne bereš Belcebuba? Ker pa si prvi, ki je prišel v temo, pa naj ti bo. Tu je in zastonj: Ti ti ti porednež. Če hočeš pa več ti pošljem TR na OS. p.s. če bi kakega mojstra zdaj vprašal to...bi že batke letele okol moje uhe Pa že ko batak omenjaš, si me spomnil, da bi lahko kaj prigriznil.In ko smo že pri tem. Bo to tudi tema z gastronomskim pridihom. Ne vem zakaj in od kje, ampak kulinarika se me drži. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 he he mako...To je kapitalizem, vse se plača. A nič ne bereš Belcebuba? Ker pa si prvi, ki je prišel v temo, pa naj ti bo. Tu je in zastonj: Ti ti ti porednež. Če hočeš pa več ti pošljem TR na OS. še malo...pa boš lahko firmo odprl...urejanje miselnih vzorcev in struktur d.o.o....lahko pa mi partnerstvo ponudiš...sam sem namreč preskromen....da bi se ponudil Pa že ko batak omenjaš, si me spomnil, da bi lahko kaj prigriznil.In ko smo že pri tem. Bo to tudi tema z gastronomskim pridihom. Ne vem zakaj in od kje, ampak kulinarika se me drži.se strinjam...mogoče nekaj v stilu...pa čeprav ni zmeraj kaviar...al kak je že bil naslov te knjige Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2007 še malo...pa boš lahko firmo odprl...urejanje miselnih vzorcev in struktur d.o.o....lahko pa mi partnerstvo ponudiš...sam sem namreč preskromen....da bi se ponudil se strinjam...mogoče nekaj v stilu...pa čeprav ni zmeraj kaviar...al kak je že bil naslov te knjigeTo je ideja. Bom napisal kuharsko knjigo. Bo navdušila vse ljudi, ki radi jedo sendvič s salamo in sovražijo branje. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 To je ideja. Bom napisal kuharsko knjigo. Bo navdušila vse ljudi, ki radi jedo sendvič s salamo in sovražijo branje.aaaa.....zdaj šele začenjam razumevati ta tvoj pojem...under-construction.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2007 še malo...pa boš lahko firmo odprl...urejanje miselnih vzorcev in struktur d.o.o....lahko pa mi partnerstvo ponudiš...sam sem namreč preskromen....da bi se ponudil Če boš imel take fajn ideje, boš res moral z mano firmo ustanoviti ali pa te bom moral izgnati iz teme. Miselne strukture urejamo tudi na domu. Ti boš tista bejba, ki bo metodo hvalila na Top Shopu. Še prej bova pa gledalcem spremenila miselne strukture, da bodo res videli eno bejbo. Sam ne smeše zgledat predobro, ker si bom pol še jst hotel preurediti miselno strukturo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Če boš imel take fajn ideje, boš res moral z mano firmo ustanoviti ali pa te bom moral izgnati iz teme. Miselne strukture urejamo tudi na domu. Ti boš tista bejba, ki bo metodo hvalila na Top Shopu. Še prej bova pa gledalcem spremenila miselne strukture, da bodo res videli eno bejbo. Sam ne smeše zgledat predobro, ker si bom pol še jst hotel preurediti miselno strukturo. hihi...full imaš zanimiv smisel za humor....sicer še vedno preresno....vendar zelo hecno gledaš na stvari....ampak ko ti bo enkrat cela stvar postala samo hecna....pa se lahko dogovorima za kako top šop varianto no...mislim...ko si boš enkrat uspel preurediti svojo miselno strukturo...pogleda na svet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2007 hihi...full imaš zanimiv smisel za humor....sicer še vedno preresno....vendar zelo hecno gledaš na stvari....ampak ko ti bo enkrat cela stvar postala samo hecna....pa se lahko dogovorima za kako top šop varianto no...mislim...ko si boš enkrat uspel preurediti svojo miselno strukturo...pogleda na svet A bi za začetek pokazal mal podpore, na primer tako, da ko napišem knjigo, ti kupiš vse izvode in tako postane best-seller. Pol nama bo lažje odpreti firmo, ker bom celebrity. Pa mimogrede lahko idelaš še štempiljko z mojim podpisom, ker se mi ne bo dalo ves čas ročno podpisovat knjig in talat avtograme. Te bom pa v zahvalo ziher omenil, ko bom pri Laryju Kingu. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 A bi za začetek pokazal mal podpore, na primer tako, da ko napišem knjigo, ti kupiš vse izvode in tako postane best-seller. Pol nama bo lažje odpreti firmo, ker bom celebrity. Pa mimogrede lahko idelaš še štempiljko z mojim podpisom, ker se mi ne bo dalo ves čas ročno podpisovat knjig in talat avtograme. Te bom pa v zahvalo ziher omenil, ko bom pri Laryju Kingu. moj predlog....odpreva firmo....ti si v njej...vse...jaz pa....nič....odvisno pač od tega....kar trenutno...kdo potrebuje....v življenju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2007 moj predlog....odpreva firmo....ti si v njej...vse...jaz pa....nič....odvisno pač od tega....kar trenutno...kdo potrebuje....v življenju Dobra. I am stumped. OK, gremo. Antoninus, a bi ti mogoče vedel, kako se imenuje mesto v bližini Senskega zaliva med 50 in 48 stopinjami geograske širine, kjer še nikdar nisem bil? A je mogoče Tancarville? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Dobra. I am stumped.kaj zaj...si za firmo ali nisi za mentalni začetek...materializacije...vsega in niča...v eni firmi....npr. nekaj takega kot...brainwatch d.d. A je mogoče Tancarville? ubožček...kaj res ne znaš drugače svojega potenciala izkoristit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2007 kaj zaj...si za firmo ali nisi za mentalni začetek...materializacije...vsega in niča...v eni firmi....npr. nekaj takega kot...brainwatch d.d. Ja brainwatch. d.d. We're selling watches that have more brains than you. A bi bil dober reklamni slogan? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Ja brainwatch. d.d. We're selling watches that have more brains than you. A bi bil dober reklamni slogan?poznaš koga...ki res zna čas in mozak uskladit...jaz ne...prodajalo pa bi se....če bi znal prodat...miselni vzorec...ki bi to usklajeval Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2007 ubožček...kaj res ne znaš drugače svojega potenciala izkoristit Baje se potencialna energija najbolje izkoristi pri prostem padu z velik evišine. Upam, da ne poskušaš prevzeti najino bogastvo, še preden ga pridelava. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Baje se potencialna energija najbolje izkoristi pri prostem padu z velik evišine. Upam, da ne poskušaš prevzeti najino bogastvo, še preden ga pridelava.dobro se zavedam...potencialne energije...petega nadstropja in negujem jo...dokler je resnično ne bom rabil...za firmo....npr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2007 poznaš koga...ki res zna čas in mozak uskladit...jaz ne...prodajalo pa bi se....če bi znal prodat...miselni vzorec...ki bi to usklajeval Hja, eni majo zelo dober občutek za čas. Vsakih pet minut gredo do hladilnika. Morava ciljati na kakšen drug segment potrošniške populacije... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Hja, eni majo zelo dober občutek za čas. Vsakih pet minut gredo do hladilnika. Morava ciljati na kakšen drug segment potrošniške populacije...a one...ko ne jejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2007 a one...ko ne jejo Vidim, da imaš marketinški instinkt. Bojda tisti, ki že več mesecev ne jedo, pa tudi popili niso nič prav toliko časa, težko zavrnejo kakršnekoli prodajne artikle ali storitve. Pismu, sem najprej misli, da boš navaden delavec, zdaj pa vidim, da imaš žilico za managerja. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Vidim, da imaš marketinški instinkt. Bojda tisti, ki že več mesecev ne jedo, pa tudi popili niso nič prav toliko časa, težko zavrnejo kakršnekoli prodajne artikle ali storitve. Pismu, sem najprej misli, da boš navaden delavec, zdaj pa vidim, da imaš žilico za managerja.diplomirani ekonomist sem....sem že skoraj pozabil....sploh ne vem več...če se še znam v te miselne vode spustit...sicer pa jutri imam prvi delovni dan...v neki firmi...bo cajt...da malo organizacijske strukture spet malo naštudiram...pol pa firma....ko bom videl...kako se to dela...brez bluzenja p.s. za pusta začnem delat...ironija usode Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.