Antoninus 20. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2007 zmerej bliži piru... tole men deluje A tebi kdaj kaka stvar tud ne potegne na pir? ne mi rečt da si en onih...brez samopodobe....in brez ženske Hja, nazadnje k sem v posteljo pogledal se mi je res zazdela nekam prazna. Pa v kopalnici tud ni nobenga in samo pet stvari na polici.... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Hja, nazadnje k sem v posteljo pogledal se mi je res zazdela nekam prazna. Pa v kopalnici tud ni nobenga in samo pet stvari na polici....čuj...pa kaj si ti resno mislo...s to svojo...under image samokonstrukcijo...al si se samo hecal....no....sicer si pa lepo napisal...na lastno odgovornost....si v tej temi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2007 čuj...pa kaj si ti resno mislo...s to svojo...under image samokonstrukcijo...al si se samo hecal....no....sicer si pa lepo napisal...na lastno odgovornost....si v tej temi A se ti hecaš s tem, a si resno mislu.... Ponavadi se takim temam reče: ne morem spati. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Niste resni. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 A se ti hecaš s tem, a si resno mislu.... Ponavadi se takim temam reče: ne morem spati.ma veš...meni je vse tako....je pa ni...resnično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2007 Niste resni. Brez dokazov ti nič ne verjamemo. Če še nisi opazila, se tu objavlja samo po znanstveni metodi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 A tebi kdaj kaka stvar tud ne potegne na pir? prevečkrat pa k ne znam do konca, je pa za rezervo zmer prprauna Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Niste resni. o baby...spet ena ne dovolj resna tema zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 o baby...spet ena ne dovolj resna tema zate pust girli da se nau popraula Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2007 pust girli da se nau popraula Prepozno! Vstopila je v temo, vdihnila zrak...popravilo je neizbežno. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Prepozno! Vstopila je v temo, vdihnila zrak...popravilo je neizbežno. a tko? pol jo pa na maram več Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Ne me zezat, kje se imam čas še z vama ukvarjat ... Že itak ste 7 strani tem naštepali, odkar me ni bilo, po večini sicer brezveznih, pa nekaj se jih duplira, ali ipak je treba sčekirat stvar ... Bom se vama posvetila, ko bo več cajta ... Zdaj se moram pripravit na zadnje letošnje pustno rajanje. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 . Zdaj se moram pripravit na zadnje letošnje pustno rajanje.ja sej... pa neki pojest Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2007 Ne me zezat, kje se imam čas še z vama ukvarjat ... Že itak ste 7 strani tem naštepali, odkar me ni bilo, po večini sicer brezveznih, pa nekaj se jih duplira, ali ipak je treba sčekirat stvar ... Bom se vama posvetila, ko bo več cajta ... Zdaj se moram pripravit na zadnje letošnje pustno rajanje.Prihrani si časi in preberi samo to temo, pa ti bo jasen cel forum in še marsikaj drugega. Tudi vse tiste stvari, za katere sploh nisi vedela in še kakšna za katero rajši nebi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Prihrani si časi in preberi samo to temo, pa ti bo jasen cel forum in še marsikaj drugega. Tudi vse tiste stvari, za katere sploh nisi vedela in še kakšna za katero rajši nebi. kot marsikej drugega si mislu predvsem ogledalo a ne? veš, sej men je girly ful faca še u kurac so jo splača poslat, k itak ve za kwa se gre Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2007 k itak ve za kwa se gre Zihr ji je še bl jasn k nama. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Zihr ji je še bl jasn k nama. glede na to, da ti je blo to teško priznat, pa ajd... se strinjam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2007 glede na to, da ti je blo to teško priznat, pa ajd... se strinjam Bemu...vsak že ve, da je resničnost priznanja premosorazmerna z matranjem, da do njega pride. Pa sem mislu, da vas bom kaj naučil, pa že vse veste. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Bemu...vsak že ve, da je resničnost priznanja premosorazmerna z matranjem, da do njega pride. Pa sem mislu, da vas bom kaj naučil, pa že vse veste. premosorazmerje to je pa izraz, k da bi reku, da komo 106 štekam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2007 To je pa tko, če se družiš z intelektualno smetano. Pa četudi kislo... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2007 točno tako se jim reče, pa polne so živopisnih fotografijSem vedel, da nekaj manjka. Iz živalskega sveta:http://www.mathematik.tu-bs.de/FA-Workgroup/sschmidt/polarbears.jpg Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2007 OUT OF ORDER http://www.southernct.edu/organizations/hcr/2004/art/images/desk%20mess_jpg.jpg Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Približno isti rastur kot v moji kuhinji trenutno ... Ta plavi lonček mi je simpatičen. Čemu služi? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2007 Približno isti rastur kot v moji kuhinji trenutno ... Ta plavi lonček mi je simpatičen. Čemu služi?Tja notri se zbaše vse, kar je ocenjeno, da ne sodi na mizo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Plavi lonče, pa tisto stekleno stvar z Jerryjem (karkoli pač je), pa telefon ti trejdam za nekaj ... Bi ti poslala sliko rastura iz kuhinje, pa nimam kabla ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.