girly 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Pol pa lahko samo še mojega deda ponudim. Ma 100kg pa 170 cm. Pa ni zahteven za vzdrževanje. To ti pa skoraj težko verjamem. Starejši ko so, hujše je. Hudobni ratajo, pa še na otročje jim potegne. Bom preskočila ponudbo. Next. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 jao pa kje jih najdeš ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2007 To ti pa skoraj težko verjamem. Starejši ko so, hujše je. Hudobni ratajo, pa še na otročje jim potegne. Bom preskočila ponudbo. Next. Huh, si zahtevna. Ti ponujam nekaj mal mlajšega. Ampak za tega rabiš pa tudi kletko v kateri vsak dan zamenjaš časopisni papir. Če ga pa sprehajaš, pa obvezno nagobčnik. http://static.flickr.com/6/102645224_91633c56c1.jpg Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Hja za tega pa bi bilo boljše, če bi imel čunkeca narisanega na sebi ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2007 Hja za tega pa bi bilo boljše, če bi imel čunkeca narsanega na sebi ... Kaj pa je ta zadeva? Čunkec? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 . Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2007 Je rekel, da je hotel čunkeca, pa se je premisli, ko se je pomuslimanil. Ime mu je Yusuf Salami Potamani. A bo? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Samo ateisti pridejo v poštev. Sicer pa ne vem, zakaj je zdaj to prešlo v iskanje tipa zame ... Saj si ga jaz sama znam najt. Trenutno itak nimam časa še se s čem takim ukvarjat ... Kakor hitro pa se malo situacija umiri, pa se bo že kaj našlo Torej. Še vedno menjam košarico za sadje. Za nekaj. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 Samo ateisti pridejo v poštev. Sicer pa ne vem, zakaj je zdaj to prešlo v iskanje tipa zame ... Saj si ga jaz sama znam najt. Trenutno itak nimam časa še se s čem takim ukvarjat ... Kakor hitro pa se malo situacija umiri, pa se bo že kaj našlo Torej. Še vedno menjam košarico za sadje. Za nekaj.Saj nisem mislil za tipa zate. Bolj kot domačega človeka. Eno veliko sipino kost bi mu dala na kateri bi si brusil zobe in bi bil čisto zadovoljen. Lahko pa pogledam, če imam kaj neorganskega.Takole na hitro, kaj se nahaja okoli mene: prazna piksna Cappy-ja, prazna flaša radenske, prazna škatla marcipanovih čokoladk. Bemu...vse je nekam prazno Aha, tukaj je še nekaj, za kar nimam pojma, kaj bi lahko bilo. Shit, še opisat ne znam to čudo. Nekakšno rdeče blago napeto čez nekakšne elipse, ki so nato zložene v kroglo iz katere visijo trakci, pa za obesit je. Svašta. Kako je to sem prišlo. Pa od kje? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 Čas je za nekaj trivie. Predstavljam vam model največje steklenice na svetu:http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/450386/2/istockphoto_450386_ship_in_a_bottle.jpg Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Čas je za nekaj trivie. Predstavljam vam model največje steklenice na svetu:še mal, pa m vrjeu, da se res da utopit u žlici vode Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2007 Mene so pa tu na forumu z raznimi temami o živalicah navdušili, da bi se plemenito zavzemal za ohranitev kake animalne specie. Ker pa ne prenesem porazov in stroškov, sem se odločil, da bom začel z neko malo manj na robu izumrtja vrsto. Na primer z domačo muho (Musca domestica). Pozivam torej vse zavedne ljudi k manj intenzivni osebni higieni in nastavljanju krompirjeve solate na verande. Vsi, ki se bodo udeležeili akcije, prejmejo nagačen primerek živalice in dosmrtno pravico, da jim dotična beštija sede na nos med popoldanskim počitkom. Na delo. Shave the flies! Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 (osvezujem zaradi nedeljske potrebe po krohotanju) tile moderni James Bond pristopi me navdusujejo. parola 'Save the lives' spremenjena v 'Shave the flies' kaze globokoprizemljenost in jasen stik z realnostjo in osebnostnimi zmoznostmi,kar je velik korak k self-imagu in predvsem konstrukciji. Sploh pa:me prav zanima, ce bi Sean Connery postal Sir s temi besedami...ce bi bil realen in povedal to, cesar je v resnici zmozen, bi postal kvecjemu kefir ali krepki suhec. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. november 2007 Avtor Prijavi Deli 20. november 2007 Glej glej, kdo je prišel v temu. To so bili časi, ko sem bil še mlad in neumen. Zdaj sem manj mlad in neumnejši. Ta tema je drugače za vsak primer, če kdaj ne bi mogel spati. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.