mm 7. avgust 2002 Prijavi Deli 7. avgust 2002 Kaj mislite o novi knjigi, ki jo je napisala Vida Žabot?O njenem izstopu iz institucije?...... mm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. avgust 2002 Prijavi Deli 9. avgust 2002 nisem bral - še ampak slišal o njeni potezi; sem vesel, da je naredila korak !sedaj podarja znanje NAM:) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 13. avgust 2002 Prijavi Deli 13. avgust 2002 Vido Žabot sem imela priložnost poslušati in se pogovarjati z njo dvakrat. Prvič pred desetimi leti (takrat še sestra Vida)in drugič letos. Predvsem prvo srečanje me je čustveno pretreslo (upam, da je pravi izraz). Name je ta ženska takrat naredila neverjeten vtis. Preprosta, iskrena, inteligentna, pa vendar tako široka in ljubeča. O njej lahko govorim le o superlativih. Skratka čudovita oseba! Po srečanju, ko sem doma pripovedovala, sem kar jokala, solze so mi kar tekle, pa sploh ne vem zakaj, enostavno se je v meni takrat nekaj premaknilo. Zdela se mi je kot angel v človeški podobi! Še danes vidim njene oči, ko se je rokovala z nami ob pozdravu... Drugič sem jo srečala letos. Tudi tokrat me je s svojo milino in s svojo karizmo prepričala. Je pa res, da sem v desetih letih tudi jaz dozorela in na duhovni poti naredila korak naprej, tako mi stvari, ki jih je govorila, niso bile neznane. Skratka tisto kar je povedala, sem v večini že poznala, nekatere stvari v sebi tudi že predelala, tako, da me srečanje z njo v tem smislu ni tako 'pretreslo'. Knjigo imam doma, sem jo prebrala. Bila mi je všeč, morda sem pričakovala še več konkretnih situacij ob njenem izstopu in morda o prvih dneh v 'civilu' ?! Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 17. avgust 2002 Prijavi Deli 17. avgust 2002 icon_smile_big.gificon_smile_question.gificon_smile_evil.gificon_smile_question.gifquote:Vido Žabot sem imela priložnost poslušati in se pogovarjati z njo dvakrat. Prvič pred desetimi leti (takrat še sestra Vida)in drugič letos. Predvsem prvo srečanje me je čustveno pretreslo (upam, da je pravi izraz). Name je ta ženska takrat naredila neverjeten vtis. Preprosta, iskrena, inteligentna, pa vendar tako široka in ljubeča. O njej lahko govorim le o superlativih. Skratka čudovita oseba! Po srečanju, ko sem doma pripovedovala, sem kar jokala, solze so mi kar tekle, pa sploh ne vem zakaj, enostavno se je v meni takrat nekaj premaknilo. Zdela se mi je kot angel v človeški podobi! Še danes vidim njene oči, ko se je rokovala z nami ob pozdravu... Drugič sem jo srečala letos. Tudi tokrat me je s svojo milino in s svojo karizmo prepričala. Je pa res, da sem v desetih letih tudi jaz dozorela in na duhovni poti naredila korak naprej, tako mi stvari, ki jih je govorila, niso bile neznane. Skratka tisto kar je povedala, sem v večini že poznala, nekatere stvari v sebi tudi že predelala, tako, da me srečanje z njo v tem smislu ni tako 'pretreslo'. Knjigo imam doma, sem jo prebrala. Bila mi je všeč, morda sem pričakovala še več konkretnih situacij ob njenem izstopu in morda o prvih dneh v 'civilu' ?! Vida, ko si dala večne zaobljube, si postala Kristosova nevesta. Ni višjega od Njega! Lep pozdrav1 Kljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. avgust 2002 Prijavi Deli 21. avgust 2002 ampak saj se z izstopom iz institucije ni odrekla Jezusu. odrekla se je samo instituciji....(človek zelo rad zlorablja tisto, kar mu podari bog). natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 22. avgust 2002 Prijavi Deli 22. avgust 2002 Z Nataly se povsem strinjam. Kljuka, ne vem, kako si naj razlagam tvoj post. Jaz sem le opisala kako sem doživela Vido in žal mi je, da tudi ti nisi imel možnosti srečanja z njo. Za njeno odločitev lahko le rečem, da jo razumem. Sicer pa preberi knjigo, morda boš razumel... Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataša 23. avgust 2002 Prijavi Deli 23. avgust 2002 tole bo morda zvenelo malce grobo in morda celo izven konteksta ampak vseeno. torej, knjige (še) nisem prebrala, gospo poznam iz medijev in mi je bila blazno prijetna; me je pa zelo neprijetno presenetilo, ko je bila v časopisju objava oz. napoved njene delavnice in poleg navedena precej visoka vstopnina za udeležbo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. avgust 2002 Prijavi Deli 23. avgust 2002 hahah bobenček, le zakaj, ; hmm na kaj te fascinira pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mm 26. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2002 Tudi jaz sem jo spoznala tako kot ti strelka oz. takrat ko sem jo jaz spoznala je bila še vedno član institucije. Strelka tako kot nate je tudi name naredila velik vtis, kajti iz sebe je takrat izžarevala tako milino, da je v bistvu zame bila poosebljena milina, kot praviš angel poslan iz nebes. Knjiga pa se mi zdi fantastična... mm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 21. oktober 2002 Prijavi Deli 21. oktober 2002 Ali ima mogoče, kdo kakršen koli naslov Vide Žabot. Lahko tudi mejl ali kaj podobnega.?!?[?] ___________________________________________________________________________ Andrejhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif >>> čudeži se dogajajo vsak dan http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif <<< Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 12. december 2002 Prijavi Deli 12. december 2002 "Ljudje so kot hruške, sladki postanejo malo prej, kot začno gniti." (Schelock Holmes) Grešnica Vida Je Vida grešila zavedno ali nezavedno poglej: http://mladina.si/tednik/200249/clanek/m-girus/ Uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.