Behemoth 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Mene bi pa zanimalo, katere pripomočke uporablja zdravilec v vsakdanjem življenju, npr: kozarce z simboli, mandale, simbole, oblačila, nakit, slike....itd.Pa zanimalo bi me tudi, kaj vi pričakujete od zdravilca? In, kakšen bi po vašem mnenju moral bit zdravilec? Zelo vesel odgovorov Vedno vaš, Behy Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Važno je, da se dobro počuti, je zadovoljen z svojim življenjem...s pripomočki ali pa brez Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Hi, Behi, Pa ti misliš bioenergetika? On ne rabi nobenih pripomočkov. kvečjemu kake kristale. Karte in slike ima šlogar, ne zdravilec. Simbole pa ezoterik, tudi ne zdravilec. Zdravilec pa rabil marsikaj. Gumijaste rokavice, priprave za distilacijo, aparat za merjenje krvnega pritiska, kakšno pripravo za irisno diagnostiko, inekcije, kakšne akupunkturne igle, ventuzne kozarce, ilovko:) in povoje, flajšterčke, vago, alkohol …obvezna je termaforka… pa še več Zdravilec naj bi bil v mojih očeh enostaven naraven človek, se ne bi smel bahati, bolj podoba mame ali očeta, malo starejši, tudi ne preveč moderen. Od zdravilca pričakujem znanje in da mi z njegovimi nasveti in delom ne škoduje. Da mi razloži kaj in kako… Vsak lahko ima tudi kajga križeca na steni, zdravilec tudi kakšno anatomsko sliko človeka (skelet, mišice, živčni sistem ipd…. ezoterik kako mandalo ali pa sliko z auro ali čakrami... Nikakor pa ne svojo sliko al´pa od Tita Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 Oh, hvala mario full fajn razložil, res da mnenja se razlikujejo, in jaz pričakujem od zdravilca nekaj drugačnega kot običajen človek, ki nima blage veze o tem kaj bioenergija je. Hvala, še enkrat, mnenja in nasveti naj kar prihajajo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 Hi, Behi, Pa ti misliš bioenergetika? On ne rabi nobenih pripomočkov. kvečjemu kake kristale. Karte in slike ima šlogar, ne zdravilec. Simbole pa ezoterik, tudi ne zdravilec. Zdravilec pa rabil marsikaj. Gumijaste rokavice, priprave za distilacijo, aparat za merjenje krvnega pritiska, kakšno pripravo za irisno diagnostiko, inekcije, kakšne akupunkturne igle, ventuzne kozarce, ilovko:) in povoje, flajšterčke, vago, alkohol …obvezna je termaforka… pa še več Zdravilec naj bi bil v mojih očeh enostaven naraven človek, se ne bi smel bahati, bolj podoba mame ali očeta, malo starejši, tudi ne preveč moderen. Od zdravilca pričakujem znanje in da mi z njegovimi nasveti in delom ne škoduje. Da mi razloži kaj in kako… Vsak lahko ima tudi kajga križeca na steni, zdravilec tudi kakšno anatomsko sliko človeka (skelet, mišice, živčni sistem ipd…. ezoterik kako mandalo ali pa sliko z auro ali čakrami... Nikakor pa ne svojo sliko al´pa od Tita Sam čak, kakšna pa je razlika med zdravilcem in bioenergetikom?Vem da je razlika pri načinu zdravljenja, zdravilec zdravi z akupunkturo, homeopatijo, akupresuro... bioenergetik pa z energijo, ampak a ne moreš bit zdravilec in bioenergetik hkrati? Ok, dobro se moraš fajn trudit in piflat, in že sama bioenergija je precej zahtevna, ampak tko, npr.bioenergija & kristaloterpija? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Sam čak, kakšna pa je razlika med zdravilcem in bioenergetikom?Vem da je razlika pri načinu zdravljenja, zdravilec zdravi z akupunkturo, homeopatijo, akupresuro... bioenergetik pa z energijo, ampak a ne moreš bit zdravilec in bioenergetik hkrati? Ok, dobro se moraš fajn trudit in piflat, in že sama bioenergija je precej zahtevna, ampak tko, npr.bioenergija & kristaloterpija? Zdravilec je zdravitelj, torej pomaga/ zdravi/ ljudem. na kakšen način in s katerimi priipomočki glih ne vem če je pomembno- glavno je da deluje...torej- bioenergetik naj bi bil tudi zdravilec, prav tako ezoterik / ne vem kaj je glih mišljeno s tem/ če pomagata ljudem do zdravja...povsem enostavno behi.... pa tudi homeopat, reikist,pa kristaloterapevt, kaj pa vem...vse tole .. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 reikist je bioenergetik Vsej tak si mi ti povedal. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 reikist je bioenergetik Vsej tak si mi ti povedal. ja pa saj bioenergetik / praviloma/ je zdravilec... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 ja pa saj bioenergetik / praviloma/ je zdravilec...aha, ja sej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 Ja sej, jaz sem si mal delal načrt, kako bo če bom kdaj uspel odpreti svojo lastno prakso. Da, ko bo pacient prišel k meni, boma lepo v sobi ob kavici ali pa čaju pokramljala kaj ga muči (nekateri si vzamejo 1 uro za pacienta, jaz sem račnal da bi si vzel 2 uri) in da mi lepo razloži, kaj pričakuje od mene..itd. Potem če ima kakšno vprašanje bi mu čimbolj simpl odgovoril, brez terminov, no pol med uravnovešanjem energetskega polja, bi še kakšno rekla, pol pa do konca zdravljenja ne, no pol pa ko pacient s5 "pride" na zemljo, bi mu odgovoril na vprašanja, mu dal napotke in ga naročil za naslednji pregled, računal pa bolj malo (ker če računaš bolj malo, in pri tem veliko narediš in mu pomagaš da se pozdravi, veliko ljudi začne prihajat k tebi). No, nekaj takega sem imel v mislih, imam močno razvito empatijo, da se vžimi v probleme in čustva drugih. Za fore pa tudi sem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 No, nekaj takega sem imel v mislih, imam močno razvito empatijo, da se vžimi v probleme in čustva drugih. Za fore pa tudi sem Ha, ha, pingvinček, kaj bi pa ti zdravil? A nisi malo premlad? Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Ha, ha, pingvinček, kaj bi pa ti zdravil? A nisi malo premlad? Ja zakaj pa misliš da je premlad za to delo? Tudi meni so vsi govorili, da sem premlada, da bi zdravila z bioenergijo. In ker sem vztrajala pri svoji odločitvi in sem verjela vase...me zdaj nimajo več za premlado. In povrhu vsega izgledam baje še dosti mlajša, kot sem v resnici. In?Ko sem začela z zdravljenjem, mi je nek že (pri)znani zdravilec povedal, da bo veliko ljudi to odvrnilo, da bi prišli k meni na terapijo...in da najtakrat vztrajam...in sem Tako da Behemoth, ti kar vztrajaj in pridno delaj in pomagaj. Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2007 Ja zakaj pa misliš da je premlad za to delo? Tudi meni so vsi govorili, da sem premlada, da bi zdravila z bioenergijo. In ker sem vztrajala pri svoji odločitvi in sem verjela vase...me zdaj nimajo več za premlado. In povrhu vsega izgledam baje še dosti mlajša, kot sem v resnici. In?Ko sem začela z zdravljenjem, mi je nek že (pri)znani zdravilec povedal, da bo veliko ljudi to odvrnilo, da bi prišli k meni na terapijo...in da najtakrat vztrajam...in sem Tako da Behemoth, ti kar vztrajaj in pridno delaj in pomagaj. Hvala! Ja, resda je moja fizično telo staro komaj 16 let, ampak moja duša pa je že nekajkrat umrla in se ponovna rodila, tako da sem v resnici starejši kot izgledam, no ti si seveda dosti bolj starejša ampak ok Pa res ne vem zakaj bi bil premlad Sej pa v sodobni medicini, je moja mama najsrečnejša ko jo sprejme kakšen mlad doktor, poln frišnega znanja - enako je z tehniki zdr.nege, one babice baje komaj čakajo da pridemo v uniformah v bolnico, skozi katere se nam spodnje hlače ven vidijo. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2007 ne vem kaj misliš s tem da si za fore....hotela se povedat, da ti sprejemaš...mislim pacient... čak, kako zdej to, jaz sprejemam oz. pacient?Bolj na dolgo in široko, da lahko tudi normalen človek razume kaj pomeni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2007 Mario, sem pozabil napisat, da dober bioenergetik, mora tudi znat zdravit tudi z zvokom, barvo in dišavami, malo pa mora tudi z homeopatijo, ampak če imaš zvišano slišno zaznavo, ti itaq dajo vodniki napotke kaj in kako priporočit.Pa, ali bi ti lahko to malo bolj opisal, te pripomočke, ker sem iskal kako to izgleda, in nisem nič našel. Hvala! Lp, Behy Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Hvala! Ja, resda je moja fizično telo staro komaj 16 let, ampak moja duša pa je že nekajkrat umrla in se ponovna rodila, tako da sem v resnici starejši kot izgledam, no ti si seveda dosti bolj starejša ampak ok Se strinjam; s tem, da se nas pod tem najbrž lahko podpiše večina.. Pa res ne vem zakaj bi bil premlad Ne vem, pingvinček, meni se zdi, da si v eni temi omenjal probleme s shizofrenijo in prividi; to in zdravljenje drugih sta 2 strari, ki meni osebno ne gresta ravno z roko v roki.. (To sem v bistrvu hotela povedati med vrsticami). Kar se pa tiče zdravljenja, beri: korekcije avričnih in energijskih polj, pa sem že večkrat svoje mnenje jasno povedala. Ampak vsak se uči pač po svoje in vsak ima svoj prav... Vse dobro.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2007 Ne vem, pingvinček, meni se zdi, da si v eni temi omenjal probleme s shizofrenijo in prividi; to in zdravljenje drugih sta 2 strari, ki meni osebno ne gresta ravno z roko v roki.. (To sem v bistrvu hotela povedati med vrsticami). Kar se pa tiče zdravljenja, beri: korekcije avričnih in energijskih polj, pa sem že večkrat svoje mnenje jasno povedala. Ampak vsak se uči pač po svoje in vsak ima svoj prav...Vse dobro..Ja omenil sem, da so posledica shizofrenija in prividi, to pa ne pomeni da jih imam jaz Imel sem pretirano razvito (zdj je več nimam), in nisem videl nobenih stvari ki jih ni. Drugače pa da imaš shizofrenijo, moraš imet zelooo pretirano razvito. Jaz sem jo imel sam mičken. Se strinjam; s tem, da se nas pod tem najbrž lahko podpiše večina..emmm, kako si to mislila? vem da nič nesramnega, sam zanima me Lp, Behy Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 O.k., pingvinček, zdaj pridem pa v Maribor in greva na pir.. Zmes se oglasim še pri delfinčku in Klari (če bo za štose ) Kwa sem mislila? Samo to, da nas skoraj večina ne živi prvega življenja, oziroma jih imamo že kar nekaj za sabo (življenj). Bodi priden... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2007 O.k., pingvinček, zdaj pridem pa v Maribor in greva na pir.. Zmes se oglasim še pri delfinčku in Klari (če bo za štose )ti kar prid, sam problem je v tem da nisem več v dijašškem, se vozim in sem lahko sam do 15.30 v MB, pol pa mi že pelje vlak, in morm na naslednjega čakat 3 ure Razn če prdieš kdaj tak, ali pa zdej med počitnicami, mam mesečno tak da mi ni problem prit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 zdravilec v bistvu ne potrebuje pripomočkov, lahko pa s kakim pripomočkom stimulira in lažje odpre blokade......je pa pogoj za zdravilca, da nima svojih problemov, da je čist, neobremenjen in flegma... pa še en pogoj je važen, zdravitl naj bi z svojim srcem, željo in ne za ustvarjanje dobička, kakor hito preide to v dobičkarstvo, zdravilstvo ne laufa več, ker je ozadje drug cilj in ne zdravje in pomoč nekomu.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 o lej ga Tomaža, sem mislila zadnje čase nate, sem rekla da s pa mrbit v kakih sončnih krajih fajn te je brat spet Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 o lej ga Tomaža, sem mislila zadnje čase nate, sem rekla da s pa mrbit v kakih sončnih krajih fajn te je brat spet sej sem pa tja mal pogledam na LN..sam če me kaj ne dregne, pol sem tih ..saj veš..kako je mam pa v glavnem bl mal sončnih krajev..sedaj se moram kar dost tud z vnučko ukvarjat..saj veš otroc potrebujejo skoz nekoga, da se z njimi ukvarja pa čeblja (naklada)...saj zato pa pravjo, da smo stari tati in stare mame.....mami pa oći pa bolj z vnučkom, k ga je božiček prnesu... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 zdravilec v bistvu ne potrebuje pripomočkov, dobr si tole napisal ** ja takle maš, pol si pa kr okupiran, čist verjamem, da maš kaj za počet, pravijo pa, da je to prijetneje z vnučki kot z lastnimi otroci Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 se t oglasim k bom v tvojem konc..pa bova v živo po dolgem času kako rekla Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2007 JOJ behi daj ne zajebavaj a je prav. Če pa ne razumeš ti jaz ne morem pomagat...al pa še enkrat preberi kaj napišem. Al pa počak da ti bodo normalni začeli razlagat.... Jih je dost tukaj... uf no pa upam zdaj da bom zdaj danes dobro spala....ufff, smo tečni zdravilec v bistvu ne potrebuje pripomočkov, lahko pa s kakim pripomočkom stimulira in lažje odpre blokade......je pa pogoj za zdravilca, da nima svojih problemov, da je čist, neobremenjen in flegma... pa še en pogoj je važen, zdravitl naj bi z svojim srcem, željo in ne za ustvarjanje dobička, kakor hito preide to v dobičkarstvo, zdravilstvo ne laufa več, ker je ozadje drug cilj in ne zdravje in pomoč nekomu....ja, sej delam na blokadah, sej imam še čas, ker končujem drugi letnik, in do mature še je daleč, pa pol še 1 leto pripravništva + da službo najdem, in zaslužim da si lahko to vse kupim, pol pa komi lahko prakso odprem - še mam časa več kot dovolj Lp, Behy Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.