janko 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 ewo... lih kar gruntam okol tega...od kolega hčer( 7 letou stara) mi je uzanč rekla...učas me zate skrbi, k tko noro žviš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2007 njen bretec... še mal... pa bp pet...mi je zjutri pršu, pa mi u ušes polivu vodo...pa k sm hotu popizdit.... mi je reku:sej je ati reku, da se tebe sam tko da zbudit... sploh pa sm mu oblubu, da se greva po gozdu ganjat... ampak jes nism mislu koj drug dan... u pol 8 zjuttrej.... smejou se se pa tko.... jebi ga... sva šla Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2007 fuknu janko postle pa use ven iz kombija. ratal ceeeeuuuuu kup placa zadi... nabasu otročke, (tud sosedove)pa gas... muska pa na ful, pa gas, pa bremza, pa po cestah in poteh...levo pa desno, pa po lužah in usepovsod... podobn, kukr so polcaji učas počel sam... mi smo užival... bemu, če nismo pol še 18 krat ponovl pa zadne tud še nismo rekl Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2007 Itak da nas imajo otroci radi.... Janko ne jim vse pustit no... mah kurc... k so pa take face čeprou... če jih pa mal zanemariš za kšn cajt... te pa tud hitr pozabjo pa še zrasejo umes Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2007 ...sam poslušat jih je treba sej uglaunm druzga ne morš, k do besede ne prideš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.