Skoči na vsebino

Teža

star*

Recommended Posts

Lep pozdrav, sem nova na tem forumu in vem, da ima veliko ljudi probleme s težo. Ampak pri meni je problem da se ne morem zrediti. Vem, da se sliši noro, ampak rada bi se zredila, saj sem visoka 166cm in imam 48kg. xrolleyesx Jem normalno. Zjutraj ob 6h pojem jogurt ob 10h pojem sendvič, spijem ledeni čaj in pojem čokolado. Kaneje pojem še kosilo in čez dan probam pojesti čim več kaloričnih stvari. Zvečer pojem veliko večerjo, ampak ne pomaga nič. Potrebovala bi nek jedilnik ali jedi, ki so zelo karolične.

Prosila bi za kakšen nasvet.

Lp x:Ix

Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem imela enak problem, pa nisem s kaloričnimi jedmi pridobila nič kilogramov, samo celulit.

Se mi zdi, da se je stanje malo izboljšalo, ko sem se nehala obremenjevat z določenimi stvarmi (psiha torej).

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Lep pozdrav, sem nova na tem forumu in vem, da ima veliko ljudi probleme s težo. Ampak pri meni je problem da se ne morem zrediti. Vem, da se sliši noro, ampak rada bi se zredila, saj sem visoka 166cm in imam 48kg. xrolleyesx Jem normalno. Zjutraj ob 6h pojem jogurt ob 10h pojem sendvič, spijem ledeni čaj in pojem čokolado. Kaneje pojem še kosilo in čez dan probam pojesti čim več kaloričnih stvari. Zvečer pojem veliko večerjo, ampak ne pomaga nič. Potrebovala bi nek jedilnik ali jedi, ki so zelo karolične.

Prosila bi za kakšen nasvet.

Lp x:Ix

ja na pir morš kdaj it x:Dx x:Dx x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Mogoče bi se moral kakšen velik športnik javit, ampak kaj pa kakšni gainerji? pa kalorični OH in mešani šejki?

Seveda vse v paru s vadbo. To mora bit. Ker najbrž se nočeš tako zrediti, da boš špehasta?

Lahko ti najdem kakšen jedilnik...oz pomoč...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Redni obroki in redna telovadba ponavadi pomaga x;)x samo kalorična hrana se ne razporedi po telesu tako kot bi si želela

Pa da ni ravno idealna poreditev je že Girly povedala :palec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Mogoče bi se moral kakšen velik športnik javit, ampak kaj pa kakšni gainerji? pa kalorični OH in mešani šejki?

Seveda vse v paru s vadbo. To mora bit. Ker najbrž se nočeš tako zrediti, da boš špehasta?

na aperitiv pa na pir po večerji ne pozabit x:Dx x:Dx x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Res bi te prosila za jedilnik ..

Tamle je onix lepo napisal - razporeditev...je ne bo...za pridobivanje mišične mase dekle verjetno ne bo, ker je povezano z izgledom , težaškim delom itd...takle program je enostavno napisat, samo dvomim , da bi se ga vsak držal, predvsem , ker zadeva ne deluje le z vnašanjem kalorij v telo...

Mislim, da vsak človek kot posameznik ima neke genetske predispozicije, ki so povsem osebne narave, obenem je pa tudi bazični metabolizem povsem individualen...ni splošnega..je povprečje, ki pa je lahko daleš od realnosti.

Osnoven napotek bi bil - vnesti precej več kalorij kot sedaj / tisti jogurt zjutraj me zelo moti, kje je pa ostalo ????/ , pravilne sestave- tista čokolada bi zelo lepo izpadla ven...morala bi skratka jesti nekje primerljivo z prehrano športnika , tudi telesni trening bi pasal zraven...pa še pol je zelo vprašljivo koliko bi tudi kasneje te mase obdržala. ker je tudi naprej povezano z rednostjo in določenim vzdrževanjem... mislim, da tole ne bo glih takole...starosti/ mladosti/ tudi nisi napisala -tudi od tega je odvisno ..pa velik.

Seveda MIchelle -razmišljaš povsem pravilno, tudi geinerji bi pasali zraven, pa vse ostalo, samo- ponavljam, tole bi že izgledalo kot trening bilderja, kar pa ne vem , če je nekdo brez izkušenj in predstave -sposoben in pripravljen sprejeti .

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Jaz se "lepega" rejenja brez težaškega dela in fitness vadbe ne predstavljam. Sama vem, kakšna sem, ko se zredim. Najprej gre vse v bušija...grdo je. Pač telo je tempelj, treba ga je negovat in delat zanj.

Od junk hrane boš napihnjena (slabi OH-ji, slabe maščobe)...

Verjamem, da se je nekaterim težko zrediti (jaz na žalost nisem ena izmed teh, očitno ima veliko pri temu tudi ščitnica).

Bogdan,

če bo normalno jedla in telovadila zraven (še posebi kardio vadbe), kaj bo potem imela od tega? Kje je point? To je bolj za vzdrževanje, kot karkoli drugega.

Tudi jaz jem beljakovine, pa sem daleč od bildarke. Pač po treningu, si naredim šejk. Pa včasih tudi umes, ko nimam veliko beljakovinskih obrokov. Sirotka :palec: V tem ne vidim nobenega problema.

Hočeš nočeš, če se hočeš lepo zrediti, boš morala trdo delati...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...