mm 7. avgust 2002 Prijavi Deli 7. avgust 2002 Čokoladno pecivo Potrebujemo:Masa:-13 dag moke-13 dag sladkorja-13 dag maščobe(stopljene)-1 vanilin sladkor-pol pecilnega-3 jajca-malo kakavater mleka Glazura:-margarina-jedilna čokolada-bela čokolada Vse razen kakava in mleka zmešaš. Kakav pa posebej zmešaš z malo mleka, nato pa vmešaš v maso, ki smo jo pred tem zmešali. Vse skupaj vliješ v namaščen pekač ter v pečici pečeš približno 30 min( ni točno). Vmes ko se peče, na margarini stopiš jedilno čokolado(dobi se tudi že napol narejena-kot glazura) ter jo na ohlajenem pecivu uporabiš kot glazuro. Ko glazura še ni trda lahko nanjo posipaš naribano belo čokolado, ki si jo poprej naribal. Zanima me kako vam je bila "kalorijska bomba" všeč ter kako naj recept izboljšam. mm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 8. avgust 2002 Prijavi Deli 8. avgust 2002 Nisem še probala, ampak mi je v oči padlo tisto o stopljeni maščobi. Kaj ni preveč mastno? Podoben je recept z arolado, ampak brez maščobe. TO je pol margarine. Mm, res ni preveč? Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mm 8. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2002 No ja, je pa zato ful dobr. mm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 http://www.mezzapica.com.au/5.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 ka ve kdo ka je s to maščobo mišlen? maslo al pa margarina al ka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.