illy 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 A bi mi lahko kdo malce vec povedal, kako se obnese zveza med ribakom in bikoco. In sicer, ONA Bik, 21/04/1982, 10.15 h ON Ribi, 20/03/1980, 9.15h Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bernarda 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Ojla! Jest mam ribaka, pa zadeva super funcionira. Lp Citiraj Scio me nihil scire (Sokrat). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 A bi mi lahko kdo malce vec povedal, kako se obnese zveza med ribakom in bikoco. In sicer, ONA Bik, 21/04/1982, 10.15 h ON Ribi, 20/03/1980, 9.15h Hvala Haljo!Še kraj rojstva napiši za oba, da bodo naši astrologi ti lahko več povedali Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
illy 16. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2007 Jaz, bikica sem rojena v Kopru. On (ribak) pa v Novem Mestu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 A bi mi lahko kdo malce vec povedal, kako se obnese zveza med ribakom in bikoco. In sicer, ONA Bik, 21/04/1982, 10.15 h ON Ribi, 20/03/1980, 9.15h Kako se obnese oz. kako se bo obneslo, bo seveda odvisno tudi od tranzitov planetov, ki bodo vplivali na vaju. Bistveno, da vaju je prineslo nakeja skupaj, oz. tebe vleče ribja energija, kajti tako luna (čustva) in venera (ljubezen) imaš ti v mehkih in zasanjanih ribah. To je tudi položaj venere za umetnost. Največji pokazatelj, da sta precej povezana, oz. da se "poznata" od prej (prejšnje življenje) je, položaj njegovega sonca na tvoji luni, to je sigurno precej močna povezanost , delujeta skupaj kot celota. Zanimivo pa je, da ON pa ima tak položaj lune in venere v biku in njega vlečejo prav tvoje bikove energije. Tudi položaj venere v biku je lepo položen, tako, da ima tudi on potencial za umetnost, mogoče lep glas?? Na kratko povedano, gresta skupaj, če pa kdaj pride do nesporazumov je pa to zato, ker ste biki precej trmasti, ribe precej muhaste in večkrat srečne, če so nesrečne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.