Skoči na vsebino

ANKETA-aids in spolno prenosljive bolezni

Recommended Posts

(popravljeno)

Sem dijakinja 4. letnika gimnazije, ki letos na maturi opravljam tudi sociologijo. Del moje seminarske naloge za ta predmet je tudi anketa, do katere pridete s klikom na spodnji link. Zelo bi vam bila hvaležna, če bi si vzeli čas in le-to rešili, saj bo pripomogla k moji oceni na maturi. Hvala

http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurvey....kf3zaapm0268747

Popravljeno -> susie
Deli na socialnih omrežjih

To anketo boš blazno težko statistično obdelala.

Včasih imaš nanštetih nekaj odgovorov, pa nobeden ni tisti, ki bi ga človek sam izbral. Možnosti svojega odgovora ni.

Pri vprašanju, kjer je možnih več odgovorov, v resnici lahko izbereš (označiš) samo enega.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

To anketo boš blazno težko statistično obdelala.

Včasih imaš nanštetih nekaj odgovorov, pa nobeden ni tisti, ki bi ga človek sam izbral. Možnosti svojega odgovora ni.

Pri vprašanju, kjer je možnih več odgovorov, v resnici lahko izbereš (označiš) samo enega.

js sm tud pr 3. odnehu :o|o:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

no hvala za vaš trud..glede statistike pa ni panike, jo bom že znala obdelat, ne bo prvič..verjamm da bo kater odgovor težko za analizirat, sam to se pojavla tud pri ostalih anketah , ki sem jih razdelila v šoli(kjer pa je problem..nevem..mogoče nezrelost določenih oseb, ki s svojimi odgovori hočejo izpasti carji in so povsem nesmiselni)..tko da se bom že ubadala s tem..mogoče dle časa pa bo že..aja pa hvala za opozorila glede možnosti večih odgovorov..mi je pokapiral ko je bla anketa že storjena..predlagam pač da vse možne rešitve napišete pod drugo..drugač pa mislim, da so odgovori dokaj dobro podani-glede različnih možnosti mislim..pač nekje se je treba opredelit glede na podano..ampak pri tistih ključnih pa je dodano drugo..če se pač ne morete opredeliti pa izpustite vprašanje..druge rešitve ne vidim..no u glavnem hvala za odgovore in opozorila..

Sem rešila anketo.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Pri vprašanju z več možnimi odgovori, se ne da obkljukati več možnosti.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...