cindy 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Čaaw!Kot že nekateri veste,sem tukaj nova.Brezveze odpiram teme,ki že obstajajo.In zakaj odpiram to temo?Zato,ker želim da mi vsaj nekdo izmed vas pove kaj je prav in kaj ne.Vem,da vse to že piše,ampak raje vidim če mi kdo izmed vas topove. Citiraj PesmiOtrociZdravjeDrevesaRožiceAktivniVeseli V moji družbi se imejte lepo...srečni bodite in tako naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Pozdravljena! saj se boš počasi navadila...skoraj vsi smo bili na začetku taki tako da ni panike... Lp Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Čaaw!Kot že nekateri veste,sem tukaj nova.Brezveze odpiram teme,ki že obstajajo.In zakaj odpiram to temo?Zato,ker želim da mi vsaj nekdo izmed vas pove kaj je prav in kaj ne.Vem,da vse to že piše,ampak raje vidim če mi kdo izmed vas topove.nobenga resn jemat, pa boš mela loh use rada Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 nobenga resn jemat, pa boš mela loh use rada tole si pa cist prou povedol Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 dobrodošla Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cindy 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 ful vm hvala!vsi tukej ste face...res...-! Citiraj PesmiOtrociZdravjeDrevesaRožiceAktivniVeseli V moji družbi se imejte lepo...srečni bodite in tako naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Čaaw!Kot že nekateri veste,sem tukaj nova.Brezveze odpiram teme,ki že obstajajo.In zakaj odpiram to temo?Zato,ker želim da mi vsaj nekdo izmed vas pove kaj je prav in kaj ne.Vem,da vse to že piše,ampak raje vidim če mi kdo izmed vas topove. Oj... Dobrodošla... Kaj je prav in kaj ne... Pa kaj je to važno? Piši, beri, uživaj... Povej kar imaš za povedat v kakšni temi... Ostalo te ba bodo(bomo) sproti opozarjal... Ali pa ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 nobenga resn jemat, pa boš mela loh use rada Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 nobenga resn jemat, pa boš mela loh use rada Ja... Sploh pa ne onega starega kozla s eno skuštrano pa našopirjeno ikonco... Alefa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cindy 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 Oj... Dobrodošla... Kaj je prav in kaj ne... Pa kaj je to važno? Piši, beri, uživaj... Povej kar imaš za povedat v kakšni temi... Ostalo te ba bodo(bomo) sproti opozarjal... Ali pa ne...Ok.Veselo na delo!Se slišmo!Čaw Citiraj PesmiOtrociZdravjeDrevesaRožiceAktivniVeseli V moji družbi se imejte lepo...srečni bodite in tako naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Ja... Sploh pa ne onega starega kozla s eno skuštrano pa našopirjeno ikonco... Alefa... aja, unga mislš... enga redkih, k ga janko resn jemle Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Čaaw!Kot že nekateri veste,sem tukaj nova.Brezveze odpiram teme,ki že obstajajo.In zakaj odpiram to temo?Zato,ker želim da mi vsaj nekdo izmed vas pove kaj je prav in kaj ne.Vem,da vse to že piše,ampak raje vidim če mi kdo izmed vas topove.tukaj maš iskalnik in ko te nekaj zanima, pač prvo prečekiraš a že tema na to odprtaostalo se boš pa s časoma naučila dobrodošlahttp://www.zum.si/forum/images/smiles/thanks.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 aja, unga mislš... enga redkih, k ga janko resn jemle Jaz pa mislil da si pameten... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Jaz pa mislil da si pameten... ti bom povedu skriunost. sej sm pametn in to... ko svina Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 nobenga resn jemat, pa boš mela loh use rada aja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 aja a ne? ok. mene ne resn jemat, pa bo loh mela use rada Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 nobenga resn jemat, pa boš mela loh use rada sam to pa res, ker če nas boš resno jemala, se boš čez neki tednu lahko na kliniki zdravla za depresijo pa še čem Drgač pa dobrodošla, upam da znaš fajn čvekat, prid kaj v temo Dvojčki Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 sam to pa res, ker če nas boš resno jemala, se boš čez neki tednu lahko na kliniki zdravla za depresijo pa še čem Drgač pa dobrodošla, upam da znaš fajn čvekat, prid kaj v temo Dvojčki prosim te..najbol gobčne smo itak škorpije Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 prosim te..najbol gobčne smo itak škorpije strani že mate velik... to je treba priznat, sam kaj ko tisto kar vi pišete sploh ni čvek, dobenega stika :xx!: dvojčki pa mamo zmer kako fajn temo tam not Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 kero temo pa vi sam zrak mlatite Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 no poglej svoj zadnji post pri škorpijonah, kaj si z njim povedala? mi ne mešamo draka, ampak kup besed, s kterimi nardimo tist taprau čar čveka sam ti tega ne več k ne upaš k nam Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 sam to pa res, ker če nas boš resno jemala, se boš čez neki tednu lahko na kliniki zdravla za depresijo pa še čem al pa če jo t pru zjebemo, pol pa k seb spraumo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 al pa če jo t pru zjebemo, pol pa k seb spraumo ja no, samo odvisnosti je ne bomo mogl ozdravt... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 no poglej svoj zadnji post pri škorpijonah, kaj si z njim povedala? mi ne mešamo draka, ampak kup besed, s kterimi nardimo tist taprau čar čveka sam ti tega ne več k ne upaš k nam smejem se..kaj pa nej drugega veš je razlika al si ne upam..al pa se mi ne da Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 veš je razlika al si ne upam..al pa se mi ne da kakšni izgovori... lahko bi se kej bolšga spomnla... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.