janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ja no, samo odvisnosti je ne bomo mogl ozdravt... kaj da ne? bomo tko k t pravi zdravilci... se dogaja... to je nornmaln... tak je proces... še to bi blo treba... pa to morš drgač...pa šele namignu sm. mamo rezerve, vrjem men se le zdi, da ti pokouc jo odvisnosti od dvojčkou neb rad uzdravz... a? a? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 kakšni izgovori... lahko bi se kej bolšga spomnla... ne da se mi razmišlat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 men se le zdi, da ti pokouc jo odvisnosti od dvojčkou neb rad uzdravz... a? a? pustimo mi to, pustimo... ne da se mi razmišlat spet izgovor, itak veš da tut če bi se neb nč bolšga spomnla Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 pustimo mi to, pustimo... spet izgovor, itak veš da tut če bi se neb nč bolšga spomnla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Živjo s časom boš spoznala....pol se pa odloč kaj je prav in kaj ne Pa ne lep pozdravček in... kaj si pa ti s časom spoznala? ?? če nism preveč intimn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 A kaj ...da se z enim ni dobro pogovarjat maš res. use špegle razbit to j blo intimno Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Čaaw!Kot že nekateri veste,sem tukaj nova.Brezveze odpiram teme,ki že obstajajo.In zakaj odpiram to temo?Zato,ker želim da mi vsaj nekdo izmed vas pove kaj je prav in kaj ne.Vem,da vse to že piše,ampak raje vidim če mi kdo izmed vas topove.Pozdravljena Ti kar pogumno naprej. Če bo pa kdaj kaj hudega, sem pa takoj za tabo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Pozdravljena Ti kar pogumno naprej. Če bo pa kdaj kaj hudega, sem pa takoj za tabo. Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Pozdravljena Ti kar pogumno naprej. Če bo pa kdaj kaj hudega, sem pa takoj za tabo.ko j fajn, k se člouk loh na koga zanese Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 maš res. use špegle razbit moje pa pust kr pri mir..drgač sem slepa ko kura Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 moje pa pust kr pri mir..drgač sem slepa ko kura ko kura... je lahko samo kura... A kaj ...da se z enim ni dobro pogovarjat ogledala razbitA moja intimnost te zanima .... no ja... ok. prou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 [ŠTEKAM.....sam ne mi rdečo uporabit .....v men zbudi agresijo ja sej. pol pa prej pa pol pa prej pa še pms Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 hehe, zgleda, da mi dons nau treba nkamr it sam lih ircat skos Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.