Behemoth 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Mene pa zelo zanima, kje se dobijo take posode.A ve kdo? Lp, Behy Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 SM mal pobrskal po netu pa sm najdel, da jih prodajajo v knjigarni OM Šiva ezoterika. http://www.om-ezoterika.sempco.si/ "Tibetanske, nepalske in indijske pojoče posode so na zalogi. Na prodaj samo v Knjigarni. Obiščite nas!" Zvok teh posod je pa res prečudovit prečudovit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2007 jaz ne najdem na tej strani nič Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Jaz sm to najdel v enem kotičku spletne strani link. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.