Skoči na vsebino

PODTAKNJENE DROGE

Recommended Posts

Posredujem mejl, ki sem ga dobila ... (ime diskoteke sem zbrisala oz. nadomestila z drugim tekstom)

dekle so zastrupili v ljubljanski diskoteki, v pijačo so ji najverjetneje podtaknili GHB...

in to je že drugi primer za katerega vem v povezavi s tem lokalom, vendar ne dvomim da se to ne dogaja tudi v drugih lokalih, kateri so dobro obiskani! In simptomi pri obeh dekletih so si bili skoraj identični, in ker je v prvem primeru igral vlogo GHB, skorajda ni dvoma, da so droge za posilstvo spet krožile naokoli po Ljubljani...

najprej nekaj informacij o ghb:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ghb

kaj pa se je dejansko dogajalo: 2 kolegici sta šli ven in sta spili vsaka po

2 pijači, potem pa jima je človek, ki sta ga tam spoznali prinesel še tretjo. in ena je kmalu po zaužitju polovice kozarca začela izgubljati tla pod nogami, bila je v nekem stanju polzavesti, z obračajočimi očmi, ni mogla ne stati, ne sedeti, ni vedela zase, bruhala je in imela je krče, kot pri epileptičnem napadu... sicer je čez spila veliko vode, a stanje se je samo še poslabševalo... odpeljali so jo na urgenco in zdravniki niso bili presenečeni, češ da se tovrstne zadeve dogajajo dokaj pogosto. naslednje jutro se seveda ni spomnila ničesar, počutila pa se je, kot da bi jo nalomili na miljon koščkov... v bistvu se zadeva ne bi srečno končala, če zraven ne bi bilo druge kolegice, ki je ukrepala po svojih najboljših močeh, čeprav ni vedela s čem ima opravka...

v prvem primeru zastrupitve pa je znanka tudi odšla ven s kolegi in se vrnila iz plesišča spit svojo pijačo... tudi ona je izgubila tla pod nogami, zavest, ni pa imela krčev. zjutraj se je zbudila v mokrih oblekah in cela premočena pod kovtrom in se ni spomnila nič. kolegi so ji povedali, da so jo spravili domov in jo dali spat. in kako ji je uspelo biti čisto mokra v oblekah ji še vedno ni jasno.

kakorkoli že, to nista osamljena primera. odmevne so bile predvsam zastrupitve v angliji, ko so nekaj žensk našli ob cesti brez oblek, posiljene, oropane in brez kakršnega koli spomina na dogajanje.

spomnijo se samo, da so šle ven in spile par pijač.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

To se dogaja tistim ženskam, katere pijejo na račun tipov... :inocent:

Ne bom več pil na račun ženske...saj me lahko še zastrupi oz. posili... x:o)x x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Hmmm...nikol mi ni blo jasno, kdo je tak bumbar, da zapravi denar, kupi drogo in je ne konzumira, temveč jo drugemu, ki ga sploh ne pozna, podtakne v pijačo...

Obstajajo ljudje, ki se ne bi sekirali, če bi jim kdo kaj podtaknil v pijačo, ampak bi uživali...V tem primeru je situacija podobna ko če bi kdo nekemu neznancu plačal ne vem...kosilo recimo...

Hehe...ob podobnih temah se vedno spomnim, ko je frendici fotr zabičal preden je šla ven: Pa pazi, da ti ne bo kdo kakiga jointa v pijačo vrgel... x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Hehe...ob podobnih temah se vedno spomnim, ko je frendici fotr zabičal preden je šla ven: Pa pazi, da ti ne bo kdo kakiga jointa v pijačo vrgel... x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

Meni je foter vedno težil, da kakor hitro enkrat odložim kozarec (na pult, mizo ...), iz njega več ne smem piti. In je čisto vseeno, koliko pijače je še notri. Ima, da ga pustim tam in grem po novo pijačo (po možnosti takšno, ki jo odprem sama).

Sem ga upoštevala, ne da bi se preveč obremenjevala s tem, zakaj mi s tem tako na veliko teži (vsakič, preden sem šla ven).

No, potem sem enkrat skapirala, česa ga je tako strah.

So pa po vsej verjetnosti s to drogo enkrat lani "pobližje seznanili" mojo kolegico. Ravno kakšen teden pred tistim, ko se je tista mula pojavila v Direktu (ki bi jo naj pijano zlorabilo ne vem koliko tipov, nekdo jo je med "akcijo" tudi slikal; no, ona se zaradi tega ni kaj pretirano sekirala, baje je celo za določeno vsoto tisti Direkt lastnoročno podpisovala). Seveda v isti diskoteki ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

x:Dx x:Dx x:Dx

Meni je foter vedno težil, da kakor hitro enkrat odložim kozarec (na pult, mizo ...), iz njega več ne smem piti. In je čisto vseeno, koliko pijače je še notri. Ima, da ga pustim tam in grem po novo pijačo (po možnosti takšno, ki jo odprem sama).

Sem ga upoštevala, ne da bi se preveč obremenjevala s tem, zakaj mi s tem tako na veliko teži (vsakič, preden sem šla ven).

No, potem sem enkrat skapirala, česa ga je tako strah.

So pa po vsej verjetnosti s to drogo enkrat lani "pobližje seznanili" mojo kolegico. Ravno kakšen teden pred tistim, ko se je tista mula pojavila v Direktu (ki bi jo naj pijano zlorabilo ne vem koliko tipov, nekdo jo je med "akcijo" tudi slikal; no, ona se zaradi tega ni kaj pretirano sekirala, baje je celo za določeno vsoto tisti Direkt lastnoročno podpisovala). Seveda v isti diskoteki ...

sej vs bo izučl x!x x!x x!x pit samo če si sam, al pa u dobri družbi x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Ne ne - tole dogajanje bilo na Ptuju. Moja starejša par metrov vstran plesala - in na srečo ne rinila nič zraven. Sem pa fotke našla v pc tudi jaz..mater me hotla kar kap..ker MLAJŠI ena kolegica poslala in ona znalsko shrani dokazni material..pismo sem bila huda potem..na fotkah se jasno videlo, da punca zadeta in se niti ne zaveda dogajanja okoli sebe..ne razumem pa djedov, ki so grabili po njej+vse ostalo. kriza res

mah jaz tudi težim starejši glede pijače.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Jah, eni so pa res patetični. Seks z napol mrtvo osebo. Bolano in patetično.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Ne ne - tole dogajanje bilo na Ptuju.

Vem. Saj sem od tam. V Evropi je to bilo. In tam so tudi moji kolegici nekaj uturili ... Kakšen teden ali dva prej.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Bemu ja. Moja pa je bentila včasih, ker je not niso spustili..hudič..

Moji frendici so takole podturali v Realu - ko že ptičji spev pel..

Mah..ja. Patetika čista. da si upaš po nezavestni babnici plazit :xx!: bruh čisti

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...