WildSpirit 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 živjo!zanima me, če kdo je, če imam povišan ph v telesu, imam ga namreč 8,5 kaj to pomeni? da mam preveč baze v telesu al kako? ker je biu en bioenergetik pri nas in mi je dau neke kapsule, pa mi je dost čudno, ker so bazične kapsule, ampak če imam 8,5 imam potem preveč baze in ne kislosti...al kako?prosim, če mi kdo kej več o tem proba povedat, če seveda ve, saj nočem nekaj jest na blef in na zaupanje tujcu.LP Citiraj Enkrat živelo je dekle, ki sanjalo je svoje sanje, a ker je svet nikoli ni zares popeljal vanje, živela je le pravljično čakanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 pH ni v vsem telesu enak! obicajne pH vrednosti: * slina: 6,0 do 7,0* izlocki tankega crevesja: 7,5 do 8,0* zelodcni izlocki: 1,0 do 3,5* urin: 4,5 do 8,0* zolc: 7,8 do 8,2* venozna kri: 7,3 do 7,35 vec o tem si lahko preberes v knjizici FHES nekja pa je se v temi Acidoza - Zakisanost lp Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 pH ni v vsem telesu enak!Za slino in spermo je 8,5 ravno prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.