Skoči na vsebino

Napoved za 9. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Marsa' post='807392' date='26. Feb 2007, 16:41']saj ves kako je, svinje z biseri....
recimo jaz sem dostkrat bla.. sem mislila da sem biser, v bistvu sem bla pa svinja.... x;)x x:Dx haha.. ta je dobrA. x:px[/quote]

ja ta je pa dobra, bemu kva ti ješ, de si tu je tkole odprlo x:Dx x:Dx x:Dx :palec:
sam gledam pa se čudim....

ej , pr men dogaja sto na uro, pridejo pa podirajo, bemu črnogradnje :xx!: pridejo ampak polomljeni pa v gipsi :xx!:pa skoz neki jokajo kaj bo kaj bo če se Brdavs ne ukroti, pa same položnice kamorkol pogledam, pa sanje čist v qrcu, bemu, pa da sn v stilu retrogradnega mečem kramo iz omar pa podstrehe pa kleti, pa na mizah vse nedokončano leži ...etc

kwa naj zaj komentiram evo to je vse kar imam vdih/izdih x:o)x

Pa dobro, to sem zdaj napisala , da se bo lahk Mick mal naslajal, kok je njemu fajn xcivx x:o)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 90
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='Marsa' post='807386' date='26. Feb 2007, 16:23']:8): ampak mal bos pa kuknila? vseen? :inocent: x:px[/quote]

..pismo, da ne bom x:px če rečem, da ne, pol ne. Sej ta trma, pa vztrajnost nista ponavadi kaj dobra zadeva, ampak je** ga taka sm.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

[quote name='lia' post='807396' date='26. Feb 2007, 16:51']ej , pr men dogaja sto na uro, pridejo pa podirajo, bemu črnogradnje :xx!: pridejo ampak polomljeni pa v gipsi :xx!:pa skoz neki jokajo kaj bo kaj bo če se Brdavs ne ukroti, pa same položnice kamorkol pogledam, pa sanje čist v qrcu, bemu, pa da sn v stilu retrogradnega mečem kramo iz omar pa podstrehe pa kleti, pa na mizah vse nedokončano leži ...etc

kwa naj zaj komentiram evo to je vse kar imam vdih/izdih x:o)x

Pa dobro, to sem zdaj napisala , da se bo lahk Mick mal naslajal, kok je njemu fajn xcivx x:o)x[/quote]
jaz tud mal podobno...
vdih~izdih pravis.. ves kaj je boljs: izdih~vdih... xyesx
To je pravo dihanje.
torej, z drugimi besedami, pac se mormo mal skasljat... da lohk pol dalje dihamo normalno. x:px x;)x

[quote name='cosma' post='807399' date='26. Feb 2007, 16:55']..pismo, da ne bom x:px če rečem, da ne, pol ne. Sej ta trma, pa vztrajnost nista ponavadi kaj dobra zadeva, ampak je** ga taka sm.[/quote]
ja sem racunala na se katero tvojo lastnost x:px (recimo radovednost :8): xcivx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ojla Marsa.

Kolk zanimiva napoved. A če povem iskreno, ko sem jo prebrala, sem šla gledat na koledra...ej a berem za ta prav teden xrolleyesx
in berem, tko da...meni se je že sam teden začel Prima...z dobro energijo v soboto z lepo nedeljo, polno poglobljenih pogovorov s hčero.
Dans v službi, kot da me ni bilo en mesec...vse samo daj povej kako je blo....jaz še vedno polna vtisov...politika, izpit...smučanje..
Nekak sem predelala preteklost..jo puščam za sabo...prekinila stike...ej nočem jih slišat...tistih...ki mi še povzročajo bolečino..

Ja in ugotovila sem, da je Sreča in Bog z mano in ob meni...sam da tega v popolnosti nisem videla...da so bili eni mali bogeci, ki so me spravljali na kriva pota :inocent: zdaj pa vidim...da je moral biti tko...

Nič, k frizerju bom šla. se strič pa pobarvat...in nadgradim SAMA svojo veličino v SEBi x^x

[quote name='Marsa' post='807402' date='26. Feb 2007, 17:11']jaz tud mal podobno...
vdih~izdih pravis.. ves kaj je boljs: izdih~vdih... xyesx
To je pravo dihanje.
torej, z drugimi besedami, pac se mormo mal skasljat... da lohk pol dalje dihamo normalno. x:px x;)x
:8): xcivx)[/quote]

x:Dx x:Dx x:Dx tek sad mi kanulo, kaj če sploh nisem svinja nego sam biser x;)x xsmx

nič grem mal dohterje pogledat, upam de je kak juzibl dans dežurn, mam fetiš na bele halje x:px
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

dbest, fajn, Audente.. drugacno ciscenje pac... xokx

ribje scene so zdaj - kdor to sprejme, zaplava, je lohk fajn..
kdor se pa valu krcevito upira (po moznosti, da bi plaval nazaj, proti to0ku), pa bo pac tezje plaval - saj je logisch.. xDDx

Premalo poudarka se daje na Sonce samo - na OBDOBJE, ki trenutno dogaja.
kao sonce, to je brez veze - nas zanimajo kironi pa liliti. x;)x
ampak sonce je le sonce... xDDx
hocem rect, OBDOBJE je taksno (pa ze brez mrkov in lun x:px :vragec:).
Pol pa se vse to, mrki, retro merkur, ki hkrati v drug znak pride, saturni, neptuni..... MD (uran/neptun)... in tako dalje.

Tako je zdaj NORMALNO, da MAL bluzimo (ampak mi bomo pa nenormalno xDDx).... pac, se bolj vse spotencirano..
in ne sam balast, da privre na plano, kot sem napisala, pac pa VSE bo privrelo - tudi stvari, ki sploh "niso nase"... nekako....

blazno bo dogajalo na astralu recimo... taksno.
tko da se ne smemo ustrasit kaksnih norih bluzancij.... ne smemo pa se jim (cist) prepustit...

Bo odstekan mrk.. si upam trdit, da taksnih nekako se ni blo.... je kar posebna situacija.. mislim ves paket, vse skupaj.

tko da, boljs vcas opazovat, kot pa ful dogajat, vcas pa spet treba dogajat... pa nc prevec opazovat. x:)x

ne vem ce sem napisala: zivali utegnejo bit odstekane, popadljive tud..
kej cudne...
radarji ne bodo dobr delal oz. bodo motnje in taksno (dobesedno, tehnicno, pa tud nasi osebni radarji).
tega mensezdi nisem napisala...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lia....da ti pade kak res hud...v beli halji :palec: :palec: :palec:

ha ha MArsa, bluzi se mi itak. Dans celo uro sem se pogovarjala z enim tipom, k ga sploh ne poznam, sam nekje na forumu sem našla njegov meil, da je bil ful dolg na Šrilanki..in me je poklical, ko sem napisala da me ful zanima, kaj in kako. Me je tip prepričal. Grem aprila tja...pa če se vse na glavo postavi...akcija...moram usmert energijo tja, k je vreden da se jo daje....pa če me tud cunami pol vzame x:Dx x:Dx x:Dx

ej meni že itak SAturn hara zdele eno lete, pa mi maje vsa prepričanja in vse vidim rožnato...pol naj še tale mrk mine...pol bo pa ql...jaz pa pametnejša in bogatejša...pa še s karto v roki x:px x:px x:px

[quote name='lia' post='807406' date='26. Feb 2007, 17:18']nego sam biser[/quote]
itak! x^x :palec:
v primerjavi s svinjo si pac biser... x:o)x - ne mors bit druzga - a ves, crnobelo, ja/ne in podobna vprasanja x:)x
... ce pa biser al diamant... je pa ze drugo. :vragec: x;)x x:Dx

[quote name='AUDENTE' post='807409' date='26. Feb 2007, 17:24']...jaz pa pametnejša in bogatejša...pa še s karto v roki x:px x:px x:px[/quote]
x8Dx :palec:

To stara! tako se dela in govori! xsuperx

Picasso

[quote name='lia' post='807406' date='26. Feb 2007, 17:18']x:Dx x:Dx x:Dx tek sad mi kanulo, kaj če sploh nisem svinja nego [color="#993399"]sam bise[/color]r x;)x xsmx

nič grem mal dohterje pogledat, upam de je kak juzibl dans dežurn, mam fetiš na bele halje x:px[/quote]

Lia, uporabi moč besed...pa nič naj ti ne kapne...naj kar vedno bo tko...biser...pol bo že čudovit biser...na koncu pa itak da Unikatni biser...takih ni :palec:

[quote name='Marsa' post='807411' date='26. Feb 2007, 17:29']To stara! tako se dela in govori! xsuperx[/quote]

in naj se majo radi vsi po spisku...takvi i onakvi :palec: :palec: :palec: :palec:
jaz pa šibam...pogledat a si lohk prvoščim sam karto a še kaj več.....in plavat s tokom...kokr Martin Strel x^x

[quote name='Marsa' post='807407' date='26. Feb 2007, 17:19']Premalo poudarka se daje na Sonce samo - na OBDOBJE, ki trenutno dogaja.
kao sonce, to je brez veze - nas zanimajo kironi pa liliti. x;)x
ampak sonce je le sonce... xDDx
hocem rect, OBDOBJE je taksno (pa ze brez mrkov in lun x:px :vragec:).
Pol pa se vse to, mrki, retro merkur, ki hkrati v drug znak pride, saturni, neptuni..... MD (uran/neptun)... in tako dalje.

Tako je zdaj NORMALNO, da MAL bluzimo (ampak mi bomo pa nenormalno xDDx).... pac, se bolj vse spotencirano..
in ne sam balast, da privre na plano, kot sem napisala, pac pa VSE bo privrelo - tudi stvari, ki sploh "niso nase"... nekako....

blazno bo dogajalo na astralu recimo... taksno.
tko da se ne smemo ustrasit kaksnih norih bluzancij.... ne smemo pa se jim (cist) prepustit...

Bo odstekan mrk.. si upam trdit, da taksnih nekako se ni blo.... je kar posebna situacija.. mislim ves paket, vse skupaj.[/quote]
marsa...zakon..... :palec: :palec: :palec: ....evo, tole sceno izkušala včeraj....čist jasen filing....in totalen bluz..... xyesx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Amis' post='807541' date='26. Feb 2007, 20:22']marsa...zakon..... :palec: :palec: :palec: ....evo, tole sceno izkušala včeraj....čist jasen filing....[b]in totalen bluz[/b]..... xyesx[/quote]

kwa če bi ga midva skupaj zabluzile x:px Kdaj točn je mrk???

[quote name='AUDENTE' post='807544' date='26. Feb 2007, 20:25']kwa če bi ga midva skupaj zabluzile x:px Kdaj točn je mrk???[/quote]
vse kaže, da res..... x:Dx ...mrk je 4.3.......ne vem pa ob keri uri.....pa sej itak že deluje, tako da dan gor al dol ne šteje...... x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:vragec: v glavnem ni blo fletnega dohterja, ampak sitna dohterca...

rentgen ni delal, tak da jutri ponovi vajo x:o)x

nu, tak da proti toku plavat je bl komsi komsa...ali kad se mora šta češ....največja ironija, bolj smo polamani bolj smo veseli, jutri špricamo prvo uro xrolleyesx

x:Xx življenje je lepo x:px sam treba ga je pogledat s ta prave perspektive x:o)x

folk se ma fajn x:)x sam, da se dobro je, pa pije,pa da jim nihče ne teži x:o)x

Wow koja napoved :eek:
Hvala Marsa zanjo..
Sem se kuj bala, da bo kaj takega - rakovske scene mi itak ne ležijo...
Ampak kaj prinesel retro merkur - hehe nekdo mi že štiri mesece bil dolžan in včeraj dobim keš nazaj...mater bila vesela..ker ga tako fino vsega skoraj zapravili pred retro merkurčkom.. x:px

Težki dnevi pred nami??-bojo ker me že pms daje..pa tečna do fundamenta čisto, pa sanjam nekaj..in potem se non stop zbudim z zavestjo, da bilo tisto pomembno jaz pa se ne spomnim kaj že bilo..

eh te ribje scene x;)x če ne bi imela ribe niti ne bi vedela kako delujejo..podtalno v bistvu..pol pa te sesuje v popolnosti..ko najmanj pričakuješ..
Tak da nekak preživeti ta teden, pa bo..
mah bo. Ampak za jutri imam že neko delo napovedano, ki ga še nikoli v lajfu nisem počela..in priprave nanj trajajo že par dni..no.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='Amis' post='807541' date='26. Feb 2007, 20:22']....čist jasen filing....in totalen bluz.....[/quote]
x:Dx x:o)x tko nekak, ja.
vse jasno, v bistvu pa totalen bluz. x:px

[quote name='lia' post='807812' date='27. Feb 2007, 01:17']v glavnem ni blo fletnega dohterja, ampak sitna dohterca...[/quote]
o skoda. a si povedala zhenski, kar ji gre!? x;)x x:Dx :vragec:

[quote name='nataly' post='808134' date='27. Feb 2007, 13:50']Wow koja napoved :eek:
...

Ampak za jutri imam že neko delo napovedano, ki ga še nikoli v lajfu nisem počela..in priprave nanj trajajo že par dni..no.[/quote]
Koja! :D

Mah, ves da bos obvladala, sej si hendy baba! x^x
nc ne dvomim.
ce pa cesa nous znala, pa mal blefiraj. x;)x zdej se to da se bolj... xcivx

jaz tud odstekano sanjam....
da sem nekaj jedla, pol je blo pa cist neki druzga.
in da sem v eni otmeni restavraciji nad naglas srebala in srkala juho in to kar z eno sheflo.. k ni blo zlic al kaj. x:px x:Dx
zdle sem se spomnila tega dela sanj.
aja! joj!! da sem mela take neke krcne zhile na nogi, kar bunko.. in sem se prav ustrasla... tko kto da bi bla blazno stara pa taka noga... :sori: x:Ox
cudne sanje v glavnem....

pa ful zhrem. prav zhrem. grizem cokolado pa tak... zadnjic pri frendi sem kar takoj po oradi se snickerse (k jih sploh ne jem nikol), je bla cist presenecena, k nikol sladkega ne jem po kosilu... no zadnjic sem pa navalila, grizla, goltala! :eek:
in pol se doma, kupla celo z lesniki pa celo zgoltala spet skor. aja! in zraven pa se banano! :eek: x:Dx
prav ono: pozhrtija!

Picasso

sm sam po dvojčevsko preletela x;)x pa se mi zdi đazno tole :eek: x:((x ne morm bit tih, sikam skoz neki in sm brihtna kt sto mater :inocent: jao, nekam na samo se zavlečt pa pregurat tole.......sploh tele merkur mi ne sede se mi zdi :o|o: in zj se bo drajsov tam po ribah sm pa kje :xx!: lubiboh se nas usmili :vio:
ajajaj....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Jaz tudi. Samo jaz sem vedno bila mahjena na sladko. Pravi čudež da me še bolj kile ne dajejo kaj vse sem sposobna včasih požret.
Evo - jaz pa na pistacije navalila. Dve pakungi požrla - dobesedno čez vikend..eno v soboto zvečer na brzake, pol pa v nedeljo še drugo, včeraj pa brskala za ostanki..kot da bi bila noseča :eek: :eek: no, pa nisem seveda..samo je neverjetno kako se jim ne znam upret
Kriza.
Pa lešnike tudi požrla - si jih stari kupio -uredila jih pa jaz..

A s šeflo ješ v gostilni Marsa x:px x:px nore sanje x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Kaj se zdaj bašete..post lubice, pa čiščenje... x:px x;)x

tamala imela napovedano rd zabavo, gromozansko, par bi jih skupaj praznovalo, pa bi se ene 100 ljudi nabralo...natanko v noči mrka...sem rekla, lej, če lahko, dajte prestavit tole...in prejle pride in reče, veš kaj, sem pomislila, da maš pa prav...sam nisem mogla z mrki težit pa tako... x:px x:Dx ...sam sem zrihtala tako, da bomo enkrat kasneje... :palec:

Mi je blo kr mal tesno,ko sme pomislila na stotko pijanih najstnikov na kupu... :o|o:

Pucam bajto, pucam sebe... :palec:

Astra
Per aspera ad astra

:o|o: nisem nič povedala ne oni včeraj ne onim danes

carji so, matr kakšno delo, vsak dan delat s človeško minljivostjo, bolečino, obupom, ničevostjo, poleg vsega so pa totalno brez moči

pa še v kakih pogojih :xx!:

kr slabo mi rata, ko se spomnim vse bleščave, marmorja in okrasja po bankah, zavarovalnicah etc

v bolnicah pa taka beda pa šparanje...

mrš taka družba pa taka država pa tak kurčev sistem...

šparajo tam kjer ničesar ni banda...da se sam spomnim linolej s črnimi fugami v kirurški ambulanti, še v Sahari je boljša xcivx

[quote name='Todika' post='808158' date='27. Feb 2007, 14:23']...sploh tele merkur mi ne sede se mi zdi :o|o: in zj se bo drajsov tam po ribah sm pa kje[/quote]
a ne? se prav tok vecX se bo po mojih 'drajsal', kot rpavis. ja valjda, teb to kvadrira, sej se men ne sede oz. ga se jaz tezko izkoriscam, pa je 'moj'....
jaz pa ne da sikam, pac pa ne znam stavka do konca povedat, kar nekaj zblojena pa taka sem.. :o|o:

[quote name='nataly' post='808210' date='27. Feb 2007, 15:25']Evo - jaz pa na pistacije navalila. Dve pakungi požrla - dobesedno čez vikend..eno v soboto zvečer na brzake, pol pa v nedeljo še drugo, včeraj pa brskala za ostanki..[/quote]
jaz tud shizim na pistacijo. x:px
ja, s sheflo, pa ful sem srkala glasno. x:Dx x:px

[quote name='Ksenia' post='808254' date='27. Feb 2007, 16:37']x:px pistacija :2src:
norananjo.pres[/quote]
jp. xyesx

[quote name='astra' post='808295' date='27. Feb 2007, 18:24']Pucam bajto, pucam sebe... :palec:[/quote]
pametn. x^x
tamala pa tud - super k se pusti prepricat tkole. :palec:

[quote name='Ksenia' post='808311' date='27. Feb 2007, 18:39']... sam en pir bi se pa prilegel, majke mi[/quote]
upam da si si ga privoscila. xcheersx (jaz sem si ga xDDx)

[quote name='lia' post='808618' date='28. Feb 2007, 00:19']carji so, matr kakšno delo, vsak dan delat s človeško minljivostjo, bolečino, obupom, ničevostjo, poleg vsega so pa totalno brez moči

pa še v kakih pogojih :xx!:

kr slabo mi rata, ko se spomnim vse bleščave, marmorja in okrasja po bankah, zavarovalnicah etc

v bolnicah pa taka beda pa šparanje...

mrš taka družba pa taka država pa tak kurčev sistem...

šparajo tam kjer ničesar ni banda...[/quote]
res... tih bod, rajs ne razmisljam sploh...
me tud vsakic cist deprimira, ko sem v kakrsnemkoli 'stiku' s tem. :sori: :xx!:

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...