lia 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 e dej nehi Amis, a potlej ata Saturn men prnesu une hlače pa novo žvenketajočo rutko, stric Neptun pa poskrbel da se mi je zdelo, da sem danes ful mehko, gibko in lepo plesala...bemu tolk komplimentov pa že dolg ne in to od konkurence Jst sem pa živela v dobri veri, da je to sad minulega dela pih, je pa spet še ena iluzija več ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Ali pa si sončna očala nosila ne ne..viš to je sad dolgotrajnega miganja ker ko enkrat baje znaš pač znaš(da bo naj to blo kot bicikl - ko ga znaš vozit znaš vozit..) Pa da se povrnem k ribam(spet)- ja sem svojo ribo res že kdaj nehote ošvrknila s svojim hudim jezikom..pa ne zanalašč, samo ko sem opazila da nekam tiha ratala mi ratalo jasno, da punca čisto drugače dojela kaj..je pa na srečo dobila trdo kožo..pa tudi jaz bolj štekam te ribje scene..pa saj je najhuje to, da se nič ne pritožuje, pol pa imam jaz slabo vest...ker vem, da bi pa ona rada kaj drugače..je pa zanimivo, da si v glavnem strelke za frendice išče.. jap - dobro za bikovskega marsa..pa čeprav jo bremza zelo...in ravno njej mora za kazen manjkati ognja.. ker strelec res ni razumevajoč še manj pa potrpežljiv(vsaj jaz ne)..in ob nekih bluzih živčna ratam.. pa mislim, da je kar dobro ratalo -bo držalo ja tole z neptunom in sco.. Meni pa se zdelo da ogromno kozoroginj ima ribe..vsaj jaz predvsem tole sceno poznam...tudi test pravi. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 juj jejhata riba pa kozorog Nat : "Razuzdaj konje črnih las, veš ko umremo, umremo za dolgo... Od junaka do bedaka naj me nosi veter ali vrag itak da sn mela sončna očala na nosu, sam občutek je pa nepozabn, videt babjo favšijo v očeh ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 [quote name='lia' post='809434' date='2. Mar 2007, 07:50'] juj jejhata riba pa kozorog Nat : "Razuzdaj konje črnih las, veš ko umremo, umremo za dolgo... Od junaka do bedaka naj me nosi veter ali vrag itak da sn mela sončna očala na nosu, sam občutek je pa nepozabn, videt babjo favšijo v očeh [/quote] js ti pa privoščim..... ...pa nč foušna..... .....mam svojga treninga pa presenečenih fac zadost..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 uf kake debate mam jst dons jebo te retromerkur pa še v vodnarju zlo na oštro, brezkompromisno, skor revolucionarno ker v povezavi z to osebo pomeni skor kt čudež KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 [quote name='Amis' post='809451' date='2. Mar 2007, 08:04']js ti pa privoščim..... ...pa nč foušna..... .....mam svojga treninga pa presenečenih fac zadost..... [/quote] itak ti si duhovno bolj razvita pa v mišiče zgleda tui [quote name='Todika' post='809666' date='2. Mar 2007, 13:31']uf kake debate mam jst dons jebo te retromerkur pa še v vodnarju zlo na oštro, brezkompromisno, skor revolucionarno ker v povezavi z to osebo pomeni skor kt čudež [/quote] e daj, jst mam tui črni petek, na nikoga več se nee zanašam, še na sebe se več ne morm ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 [quote name='lia' post='809730' date='2. Mar 2007, 14:55'] itak ti si duhovno bolj razvita pa v mišiče zgleda tui [/quote] lia...ne me zaj*..... ...če bi blo to res, bi zdej z oblačka dol gledala, pa se režala.... ...tako se moram pa kar tukaj..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 sej veš da bluzim veči del cajta *** drgač pa res čudn, dans so celo buldožerji jokal, k ponavad vse zravnajo z zemljo, kr lil je z njih res čudni cajti in čudni ljudje ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Me to nekaj rajcata s trebušnim plesom. Zadnjič mlajša mi že naštevala kje vse imajo tečaje.. telesna konstrukcija pa itak primerna. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 nič nea čakaj, popokaj obe pa pejte vse tri *** ha , mi tui gremo v tandemi, pa je prav hec, bi se reklo prav fajn, k potlej cel popoldn trenira, da boljši miga ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ta velka se že pri hip hopu matra, za njo glih niso take migajoče scene, pač pa ta mala - ne vem zakaj ji pravim mala, če je pa že skoraj za pol glave večja od mene - no ona pa non stop nori z rutami pa miga da je veselje. bi bilo tole ja za naju Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 pol pač nič čakat, sam čimprej se spravta, da bosta še letos začele ponavad so te scene sam do maja pol pa do jeseni ni nikjer nič ocena odlično ti rečem, ne sam za telo tud za glavo, sproščujoče ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 [quote name='cosma' post='807175' date='26. Feb 2007, 10:15']...sploh je ne bom brala, mi je že zadosti, ko vidim komentarje. Jaz ga bom preživela sem se odločila.[/quote] ....jaz tudi!!! Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Mrk je mimo, kdaj se pa njegovi vplivi nehajo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 mislim da čez dva tri dni, če ni kakšne veselice tam gor... jst mam pa doma cd učenje tega heca - haha, ok, sej vem moram počakat... sej imajo tole pri nas tud, sam jst nisem tip za skupinsko delo.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 [quote name='Melodie' post='811115' date='4. Mar 2007, 11:43']Mrk je mimo, kdaj se pa njegovi vplivi nehajo? [/quote] :0) ko bo tota bešta (mrk) šla iz glave vun zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.