cindy 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 jst ga mam 6.marca pa ga bom praznovala 9.marca.pa vi? Citiraj PesmiOtrociZdravjeDrevesaRožiceAktivniVeseli V moji družbi se imejte lepo...srečni bodite in tako naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 janko ga je meu sam enkrat... ostalo so ble obletnce Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cindy 26. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2007 janko ga je meu sam enkrat... ostalo so ble obletnce hehe:) Citiraj PesmiOtrociZdravjeDrevesaRožiceAktivniVeseli V moji družbi se imejte lepo...srečni bodite in tako naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cindy 26. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2007 kaj pa kej drugi?a ne boste nič povedal?! Citiraj PesmiOtrociZdravjeDrevesaRožiceAktivniVeseli V moji družbi se imejte lepo...srečni bodite in tako naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 eni imamo v profilih , še malo pa se bo števec spet premaknil Ti si pa bolj mlada, a ne Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ...22.marec... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 jest ga mam pa 18.06. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Ti si oven Emmzika? je sevjede Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 13. junij Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 jst ga mam 6.marca pa ga bom praznovala 9.marca.pa vi? Letnica Moj je 7. Februarja, sicer je pa vse v mojem profilu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 V tem življenju sem rojstni dan že imel. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Jst mam ma b-day 12. marca, to bo zdej kmalu (danes je 28. februar) pa ne vem, kdaj ga bom praznovala. Pravijo, da ni dobr, če ga prej praznuješ??? Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 Jst mam ma b-day 12. marca, to bo zdej kmalu (danes je 28. februar) pa ne vem, kdaj ga bom praznovala. Pravijo, da ni dobr, če ga prej praznuješ??? Nič ni narobe če prej začneš praznovat... Samo končat se ne sme prej kot na tisti dan... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 13. junij jst pa takoj za tabo 14.6 (letnco pozabmo) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 . Pravijo, da ni dobr, če ga prej praznuješ??? hja, tapru ga morš dočakat....pol ga pa praznuješ Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 19.2. - riboslava Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 13. junij tak kot moja mama Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 d'best znamenje anjede Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 19.2. - riboslava Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 V tem življenju sem rojstni dan že imel. Dobra fora! 18. september Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 V tem življenju sem rojstni dan že imel. s slišala da je baje fajn če maš še kirga u bistvu tko nekak, da več kt jih maš, dlje živiš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Dobra fora!18. september hm...... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 kaj hm....?...devičnik je..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Jst ga bom kmalu praznovala čez točno en teden, joj joj ne morem verjet da leta tako hitro tečejo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Jst ga bom kmalu praznovala čez točno en teden, joj joj ne morem verjet da leta tako hitro tečejo starka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.