Guest sstane 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Je, al ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Če misliš njo, je, če ne pa je Alenka Pintarič.. Samoglasniki ti delajo težave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 krasna punca, slikarka, žurerka, pevka...sam... iz maribora Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 krasna punca, slikarka, žurerka, pevka...sam... iz maribora Pa še Titova ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Pa še Titova titova alenka? škoda k te ne sliš al je gosposvetska zdej u demokraciji titova Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 titova alenka? škoda k te ne sliš al je gosposvetska zdej u demokraciji titova Gosposvetska je bila vedno Gosposvetska, kaj v knjigi Alenka pravi o Titu, pa moram še prebrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Gosposvetska je bila vedno Gosposvetska, kaj v knjigi Alenka pravi o Titu, pa moram še prebrat pa dej še kle gor povej. komi čakam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 pa dej še kle gor povej. komi čakam The Beatles, Tito in jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 The Beatles, Tito in jaz pa še neki btw. učer s meu prou. u useh temah je na konc grupn sex. še s škorpjoni Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 pa še neki btw. učer s meu prou. u useh temah je na konc grupn sex. še s škorpjoni In kaj to pomeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 In kaj to pomeni da je to mal prej u temi škorpjoni tud skor ratal. sej vrjetn usepousod, sam porajtu nism, k s pa lih učer u rešimo lunin forum omenu, mi je pa pač u oči padl. pa še zravn sm biu sej mogoč pa alenka neb mela nč proti, če se še kle zgodi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 da je to mal prej u temi škorpjoni tud skor ratal. sej vrjetn usepousod, sam porajtu nism, k s pa lih učer u rešimo lunin forum omenu, mi je pa pač u oči padl. pa še zravn sm biu sej mogoč pa alenka neb mela nč proti, če se še kle zgodi Brez grupe bi bil LN mrtev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 no, pa sem z Gosposvetske, pa škorpijonka, pa Alenko tudi poznam... kje je zdaj sex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 takle pa mene ne sprašvat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 men je ona vsec; energicna, odstekana baba. skoz je ista, v pozitivnem smislu. Ko jo gledas z nekimi laski zavihanimi v enih tunikah al cem v eni vodi, debelusno, simpaticno in dobrovoljno, s ful zhara (izpred xy let), je ista kot zdaj, k udarja kje na odru z nogo v temperamentnem ritmu. Go, alenkica! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ja, sam je res.. kako se reče.. tausentkunstlerca je. In je tisti tip ženske, ki bo vedno ljubka kot kakšna punčka.. ne glede na vse ostalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 men je ona vsec; energicna, odstekana baba. skoz je ista, v pozitivnem smislu. Ko jo gledas z nekimi laski zavihanimi v enih tunikah al cem v eni vodi, debelusno, simpaticno in dobrovoljno, s ful zhara (izpred xy let), je ista kot zdaj, k udarja kje na odru z nogo v temperamentnem ritmu. Go, alenkica! Ja, sam je res.. kako se reče.. tausentkunstlerca je. In je tisti tip ženske, ki bo vedno ljubka kot kakšna punčka.. ne glede na vse ostalo js sam upam, da je tut srečna tko, kukr na vn deluje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.