Skoči na vsebino

moja zgodba

mojca-reza

Recommended Posts

(popravljeno)
potem pa vsaj napiši, da rada pišeš zgodbe...notr itak daš del sebe.....sam pol si pa zamisl eno revo, ki se ji je to res zgodilo..in mi, ki smo pač prvo tebi verjeli in si nas na suho nategnala, še njo popluvamo, pa mogoče res rabi pomoč....mal se zamisl

itak če greš popravit prvi post maš možnost podnaslova, ker pač napišeš, da so to zgodbe, ne pa tvoja izpoved xrolleyesx

http://poezija-proza.editboard.com/index.htm

tu maš en forum, ke je namenjen prozi in poeziji.....mogoče se boš tam bolje ujela

Saj izgleda bo bolje iti na drug forum, naslov...ne skrbi, ne bo se ti treba več obremenjevati z mojimi " zgodbami"

Lep pozdrav ti želim

Popravljeno -> mojca-reza
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 109
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sam je pa razlika, če je to tvoja osebna izpoved....al pa pač ena zgodba..na pol resnična.....

Pa je res taka razlika, se sprašujem... :inocent: Osebna izpoved je lahko karkoli: lahko je samo še ena izmišljena zgodba, lahko pa je pripoved o izkušnjah, lahko je kaj tretjega, kdo ve kaj.

Possible—but highly unlikely.

sam je pa razlika, če je to tvoja osebna izpoved....al pa pač ena zgodba..na pol resnična.....

genau :palec:

jes če b vedu, da je mogoč izmišlena, je neb nit prebrau... nekak rad vem, za kwa se gre. al se je za smejat, al na en al na oba uča jokat, al mal za zamislt se, ... x^x x^x x^x

valda da piš. kr se mene tiče, loh tud poješ zravn x^x , sam dej to u podnaslovu mal namign :vragec: x:Dx moj namig za piko na i tvojmu umetnostnmu izražanju, da me neb še kdaj na suh nategnla, kukr se tvoji junakinji zgodbic dogaja. pa lep žiulene želim x:)x

sicer pa, poglej moj slog... kdo b me resn jemau??? x^x x^x x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

(popravljeno)
genau :palec:

jes če b vedu, da je mogoč izmišlena, je neb nit prebrau... nekak rad vem, za kwa se gre. al se je za smejat, al na en al na oba uča jokat, al mal za zamislt se, ... x^x x^x x^x

valda da piš. kr se mene tiče, loh tud poješ zravn x^x , sam dej to u podnaslovu mal namign :vragec: x:Dx moj namig za piko na i tvojmu umetnostnmu izražanju, da me neb še kdaj na suh nategnla, kukr se tvoji junakinji zgodbic dogaja. pa lep žiulene želim x:)x

Glej saj nima veze,kaj je res,ko ste vedeli da je,sem dobila take komentarje da me je samo potolklo, zato sem napisala,da nima veze ali je ali ni....vežno je zame kako se bere in čuti,drugo je moja skrivnost...mislila sem še eno poslati gor....a kaj ko človek dobi take komentarje....hudo

Ljubezen je partija kart, kjer vsi goljufajo. Moški - da bi dobili, ženske pa - da ne bi izgubile...

Popravljeno -> mojca-reza

jst se dostkrat vprašam, kwa za neki kadiš? :mex: x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ejjo, dobrodosla, Mojca-Reza! :palec:

saj si primerno postnila v Misli, res bi pa lohk dala kak podnaslov.

Nimas kej bit obcutljiva.

Mors se navadit na odziv - a ni fajn dobit povratne informacije?

Isto ti bodo napisal recimo (ce bos kam kaj posiljala): delaj razmake, odstavke... itd.

Res je, da itak nismo ziher, ko kdo pise, al je res al ne... in tako dalje...

sam ponavad kdo pride tkole 'izlit duso', pa smo tu tud zato, da mu 'pomagamo', ga bodrimo in to...

Na fikcijo se pac drugac odzovemo kot na resnicne zivljenjske situacije...

Tako pa res pravzaprav cloveka 'prisilis', da bo nekaj bral, se prebijal brat (saj vemo, da nikogar ne mros prisilt, sam 'obljubljas' nekaj druzga), morda pa mu sred dneva al pa pac kadarkoli ne da na netu brat ljubezenskih zgodb, ki se pravzaprav tud tezko berejo (razmaki, vejce, odstavki...), so pa pripravljeni takoj priskociti, ce je to zivljenjska zgodba nekoga... in se pol tud mal bolj potrudmo brat, ne glede na to, kok je kdo vesc v pisanju oz. oblikovanju misli.

ker pa kanis pisat zgodbe, je pa zate poleg povratne informacije dobrodoslo tud piljenje sloga, jezika in tako dalje.

Tako vse tole - nas odziv v temi - jemlji dobronamerno. :palec:

Pa se kej napisi (lohk das v podnaslov kaj tacga, da bo prec jasno - ce zelis).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Glej saj nima veze,kaj je res,ko ste vedeli da je,sem dobila take komentarje da me je samo potolklo, zato sem napisala,da nima veze ali je ali ni....vežno je zame kako se bere in čuti,drugo je moja skrivnost...mislila sem še eno poslati gor....a kaj ko človek dobi take komentarje....hudo

aja??? komentarji so te potoukli??? ok. ubil te niso. pol si zdej močnejša x^x

še za naprej ti priporočam resne, nežne, potrpežljive, odgovorne, pozorne, ljubeče, poštene... skulirane moške... poročeni to preverjeno so x^x x^x x^x

da te potolažjo od telih bounih nesramnih komentarjou...

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Moški....saj ne vem kaj naj ti nazaj napiše, kar je zelo zanimivo, ko ponavadi nimam teh težav z pisanjem....hudo xDDx

nazadnje ko sem čekirala še mi ni nič med nogam zrastlo x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Draga Mojca Reza

Zakaj čutiš potrebo se branit? Svojo zgodbo si zavestno spravila na videlo in jo ponudila v branje, torej si pričakovala tudi komentarje menda. In komentarji so različni, so pač odziv posameznega bralca, njegovega dojemanja in občutenja zgodbe. Če si pričakovala pomilovanje in jok v dvoje ob tvoji zgodbi, drugačnih komentarjev pa nisi želela, bi to lahko napisala in nas opozorila, naj te pomilujemo in hvalimo in ti prigovarjamo, kakšna revca in srotka si in da je on pa res smotan pa tko. Ker glede na odgovore, ki si jih dobila, večina ne razmišlja tako. In vsak ima pravico da razmišlja in misli točno tako, kot to počne. In če ti že kdo pove, da si za svoje življenje pač sama odgovorna, ima do tega vso pravico in res ne razumem, zakaj potem taka užaljena reakcija, do katere pa imaš seveda vso pravico, to pa ja.

Želim ti najlepši dan danes, Mojca Reza.

butl xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Lepo, lepo, saj, najlažje se je skrivati za izmišljenim imenom in biti pameten......samo koliko si pa v resnici?

pametna al kokl glumim x?x

pametna nisem sploh(natur blont)

da bi pa igrala tu neki kar nisem se mi pa ne da...sem prelena x^x

poleg tega, je ta nik natal na osnovi vzdevka, ker so me tudi tako klical..le zakaj bi ri neki zmišljevala x^x

do takrat se ga bo že srečko prjel x:Dx x:Dx x:Dx

kaj pa če bo srečka :eek:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...