Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 alora, pridem več kasno...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 sem že misla da neboš vedu kaj pomeni alora... ha ha ha Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 sem že misla da neboš vedu kaj pomeni alora... ha ha ha neboš se narazn piše..... O lia, pravš, da je žgal celu njoč? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 vem ja...lepo te je malo živcirat..hehe Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Čedalje mlajše! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Lej jo, me ma na oku k da mi je žena. Zanimiv, da ti vsak moj koment in zafrkancijo vidš k pecanje, to zgleda po seb sklepaš al kako? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Jaz se nisem z nobenim dol dala ti pa s kolkimi? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 V bistvu tolk dolg tega, da sploh ne vem več, men se zdi, da z eno, no. A ti si še nedolžna? Pismo, kdo bi si mislu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Nisem rekla, da sem nedolžna, nisem se dala dol z nikomer iz foruma! Samo z eno s foruma? Sem drugač slišala moraš uporabit obe roki, da prešteješ na prste! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 A res ne? Pol je pa skrajni čas, da se ......ti lohk enga priporočim Maš slab vir informacij...... A sam roki, nog nič? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Si sebe hotu, ne bi hvala! Vir je čist pravi, obe roki zadostujeta, edin če nimaš vseh prstov! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Nisem rekla, da sem nedolžna, nisem se dala dol z nikomer iz foruma! Iz nobenega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Iz nobenega Ne Stane! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Si sebe hotu, ne bi hvala! Vir je čist pravi, obe roki zadostujeta, edin če nimaš vseh prstov! Res ne bi? Te pa me pust na mir že 1x! Aja? A res? Kaj ta vir bil z vsako z mano v pojstli, da ve? Al sn mu poročal po vsaki al kak? Neb reku...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Res ne bi? Te pa me pust na mir že 1x! Aja? A res? Kaj ta vir bil z vsako z mano v pojstli, da ve? Al sn mu poročal po vsaki al kak? Neb reku...... Viri radi govorijo če si zlo zanič ali pa zlo dober! Se ne upam, ko sem take zvedla o teb! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Ne Stane! U, s kakimi nepismenimi se pajdašiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 U, s kakimi nepismenimi se pajdašiš Revčica sem! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Viri radi govorijo če si zlo zanič ali pa zlo dober! Se ne upam, ko sem take zvedla o teb! Bemu, pa sn pazo, da jih neb predobr...... Kaj si ne upaš? Kaj si le zvedla, ti sam provociraš pa sklepaš neki.......kr neki Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Bemu, pa sn pazo, da jih neb predobr...... Kaj si ne upaš? Kaj si le zvedla, ti sam provociraš pa sklepaš neki.......kr neki Ni kr neki, je zlo neki Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Ti ne sam da veš kolk jih je blo, veš celo kdo so ble, ne..... Bluziš. Kaj bo te stari ded dol dajal, si munjena al kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Ti ne sam da veš kolk jih je blo, veš celo kdo so ble, ne..... Bluziš. Kaj bo te stari ded dol dajal, si munjena al kaj? Sej, lahko še odgovarjam za tvojo smrt! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Kak to misliš? Zdaj če sn jih 9 preživu še bom 10- tud, ne..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Kak to misliš? Zdaj če sn jih 9 preživu še bom 10- tud, ne..... Pol boš mogu pa že na nogah štet! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 To sam po tvojih virih..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Kok sta zoprna, dejta dol, drugač bom jaz tud dala kako fotko gor! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.