Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Aja? Da vidmo, no..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 ...kteri te to je? Pa tist je tvoja roka tam? A to kak tvoj? Te je dobr? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Dej, dej, to si ti! Zbriši mojo fotko, jaz bom pa tvojo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 No, na tej fotki sn glih tolk jaz k ti na uni..... No, pa škoda, da mantis ni tu, k si me starga djeda tolk želi videt..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Ok. Pol jih pustiva! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Ja, povej mi kter ti je to? Kaka tvoja simpatija? A ti je všeč? Al kak to, da maš njegovo fotko? Pa da ne delaš kakih packarij s fotko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 mater a se gresta flašo resnice lepa sta niaš tu kaj mata težo inu fazono obadva gelibtera Ja, povej mi kter ti je to? Kaka tvoja simpatija? A ti je všeč? Al kak to, da maš njegovo fotko? Pa da ne delaš kakih packarij s fotko jao Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Ja, povej mi kter ti je to? Kaka tvoja simpatija? A ti je všeč? Al kak to, da maš njegovo fotko? Pa da ne delaš kakih packarij s fotko To je Micki, fejst fant, ko nima kakih popadkov! Oja delam, saj ti tud z mojo nude! mater a se gresta flašo resnice lepa sta niaš tu kaj mata težo inu fazono obadva gelibtera jao Ane Lia, se lahko vsak divi! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Lia, mah tak, me zanima mal, ne, k če ji je všeč, bi ji celo lahko tud jaz bil..... To je Micki, fejst fant, ko nima kakih popadkov! Oja delam, saj ti tud z mojo nude! Ane Lia, se lahko vsak divi! Kteri Micki? Pa zakaj se skor tko imenuje k jaz? Kaj ti je te tak všeč na njem, men se nč posebnga ne zdi.... Nimam jaz nude tvojo, mi jo pa lohk pošlješ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Stane zbriši prosim! Sem že, pa si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Hvala, ja sem! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Dobra neka mrha, od kod si jo snela? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Hvala, ja sem! Aha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojca-reza 6. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2007 Aha Lep pozdrav. Stane....nekaj me zanima...ti vedno že od prej uporabljaš ime Reza, na koncu besedila ? Ali kaj to pomeni ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.