misti 8. avgust 2002 Prijavi Deli 8. avgust 2002 Včasih se mi zgodi, da me kako zahvaljevanje pravzaprav spravi "iz tira". Če nekomu pomagam - naredim dobro delo, sem vesela, ko se mi ta človek zahvali - in konec. Nekako pa me odbija, če se ljudje zahvaljujejo 3x,5x...Xx za eno in isto stvar. Ali je taka hvaležnost ali zahvala zlagana, hlinjena? misti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 8. avgust 2002 Prijavi Deli 8. avgust 2002 odvisno. Saj moraš začutiti, če je hlinjena. Če ti je kdo res iz srca hvaležen in srečen, se ti lahko zahvali 5x, ker tako čuti. In to ni zlagano. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mm 8. avgust 2002 Prijavi Deli 8. avgust 2002 Držim s tejo. sam npr. če se ti nek človek za zahvalo zahvali več kot šestkrat je pa že sumljiv. mm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 9. avgust 2002 Prijavi Deli 9. avgust 2002 3x zahvalo sliši,ostale pa presliši in vsi srečni,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. avgust 2002 Prijavi Deli 9. avgust 2002 eh ja, ti kr sprejemaj, tut pretiravanjenasiti se tega privlačnega zlodeja. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 Smo različni, nekateri radi pomagajo, pa potem rabijo tudi ogromno zahval, nekateri tako redko doživijo kakšno pomoč, da takrat ko jo so lahko tudi čisto iz sebe, pa se ogromnokrat zahvalijo. Mene veseli, če lahko komurkoli kakšen žarek sonca pošljem, potem je pa njegova stvar kaj s tem stori, če se 1000 000 krat zahvali, enkrat ali pa nikoli. Če je zahvala hlinjena, je to problem hlinjujočega, ne moj, jaz kar naredim naredim z ljubeznijo in dobro voljo, kaj pa s tem naredi prejemnik je pa njegova stvar. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Včasih je besedica hvala in nasmeh čisto dovolj, če je še v tem paketu kakšen poljubček na lička je pa še toliko lepše... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Takojšna hvaležnost je najlepša, prepozna je ničvredna in ne zasluži tega imena. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 pozitiv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Velika beseda je: HVALA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Se strinjam s tejo. Tudi jaz mislim, da se začuti, kdaj je zahvala iskrena in kdaj je hlinjena. Pravzaprav sploh ni pomembno, kako in kolikokrat je izražena. Lahko je 100x, lahko pa sploh ni izražena z besedami, pa vseeno veš, če ti je človek hvaležen ali ti ni.Sama se imam navado zahvaliti vsaj 1x, v drugo pa mogoče še kdaj (kar tako po vzgibu) omenim ali kako drugače pokažem hvaležnost. Poznam pa ljudi, ki jim besede ne gredo z jezika, pa vseeno vem, da so hvaležne. Poznam pa tudi take, ki jim besede zelo laufajo, a so prazne, neiskrene. Tako da res - to se lahko samo začuti. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Če so hvaležne živali, kako ne bi bil tudi človek. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 če ti preostane samo še en dih, ga porabi zato, da rečeš hvala Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Hvaležnost je lotos, katerega cvetovi hitro ovenejo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 hvala vsakemu dnevu posebej, ker mi ponudi 24 ur novih priložnosti Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 S svojim »hvala« ne varčuj, tujega ne pričakuj. Ruski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Tako kot dajati se moramo naučiti tudi sprejemanja. In tista oseba, ki se ti zahvali (pa rečmo da trejič) se bo lepo in dobro počutila, če boš ti zahvalo sprejela. Sprejmi, kaj te stane?! Isto je npr. pada dež ampak tako malo, da ne potrebujem dežnika (čeprav pride prav, get it?) in mi ga prijateljica ponudi. Če ga vzamem se bo ona dobro počutila, ker bo mnenja (kar tudi drži) da je naredila dobro delo in pokazala ljubezen do mene. Jaz to ljubezen prejemem. V drugi okoliščini jo dajem. No, in nekateri imajo pač večjo potrebo po dajanju (zahvalo pojmujem kot dajanje saj je namenjena nam) in več dajejo in se zahvaljujejo.He, he, donc se mi ful piše... Nimbus attack.pa-pa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Tako kot dajati se moramo naučiti tudi sprejemanja. In tista oseba, ki se ti zahvali (pa rečmo da trejič) se bo lepo in dobro počutila, če boš ti zahvalo sprejela. Sprejmi, kaj te stane?! Isto je npr. pada dež ampak tako malo, da ne potrebujem dežnika (čeprav pride prav, get it?) in mi ga prijateljica ponudi. Če ga vzamem se bo ona dobro počutila, ker bo mnenja (kar tudi drži) da je naredila dobro delo in pokazala ljubezen do mene. Jaz to ljubezen prejemem. V drugi okoliščini jo dajem. No, in nekateri imajo pač večjo potrebo po dajanju (zahvalo pojmujem kot dajanje saj je namenjena nam) in več dajejo in se zahvaljujejo. Ja, piše se ti ,Jaa ,tut jest zadovolen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 srečno in ljubezni polno novo leto vsem na luninem netu in hvala vam za to kar podarjate iz svojih srčkov,tu ste sami sončki ..- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Jaz se ti tudi pridružim draga Sfinga:Vsem vam NAJ-NAJ v Novem Letu!!! Rada vas imam in hvala za te lepe, prijazne in tople besede, ki sem jih prejela od vas v tem kratkem obdobju, od kar sem med vami...Dosti ste mi pomagali. Hvala. xrosex Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Hvala in zelje sta okusna, toda napenjata. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 zelje je za lepoto, je rekla mama, ko nisem hotela pojest kosila pa je nisem ubogala Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Saj je res, pa še nekaj raste po zelju Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.