umetnica 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Saj je res, pa še nekaj raste po zelju BorisM, kaj pa raste po zelju meni so rekli, da se po rebrih obesi! Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Pri ženskah naj bi se to opazilo že na oko......pusti to, če nisi ukapirala....raje en lep večer tebi in tvojim in uspešno 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 BorisM, jaz raje opazujem moške kot ženske... pa morda zato nisem ukapirala Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Potem pa povem, da se povečajo ženske prsi ob povečani uporabi zelja . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 hvala za razumevanje in pojasnilo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Potem pa povem, da se povečajo ženske prsi ob povečani uporabi zelja od kje pa ta ideja, hmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Čebele srkajo med iz cvetlic in jim brenčijo zahvalo, ko jih zapuščajo. Pisani metulj pa je prepričan, da so mu cvetlice dolžne hvalo. (Rabindranath Tagore) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Bodi hvaležni za nasvete in ne za pohvale. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Pol se bom nabasala z zeljem ... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 men je danes pri prijateljih bolj dišal kakor meso, pa salamca, pa vse druge dobrote Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 hehe..ja, ja...že dost mamo tega mesa..fuj.. :xx!: Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 KDOR SE HVALI, SAM SE KVARI. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Hvali morje, a drži se obrežja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 KDOR SE HVALI, SAM SE KVARI. je to name letel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 KDOR SE HVALI, SAM SE KVARI. je to name letel ne ni nate (ne sam nate) nas je več takih je pa še en: hvala za pod mizo vala, prosim pa za pečjo, kjer je bolj toplo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Ampak zgledal pa je tko, a ne :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Ampak zgledal pa je tko, a ne :xx!:seveda je tko zgledal, pa nč sekirat kam pa pridemo, če se bomo zarad vsakega pregovora sekiral :xx!: . kdaj se bomo pa potem smejal (pa še un :kill:) Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 :kill: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Ampak zgledal pa je tko, a ne :xx!: Nehvaležnost je pomanjkanje kulture. Bjornson Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Prave pohvale so tiste, ki nam uidejo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Borism! Ti pa na vse najdeš pravi odgovor in nam daješ nazaj voljo do življenja... Srček si! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Borism ima na za vsako stvar odgovor x!x - moder odgovor , a ne BorisM Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.