girly 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 Dobila po mejlu ... Če vas organizirani lopovi vzamejo na piko imajo sledeč postopek:- v momentu, ko speljete iz parkirnega prostora vam PRVI lopov prebije zostrim predmetom zadnjo desno gumo in zbeži. Vse zgleda kot da je nekaj pobral s tal pri vašem avtu. - avto je še normalno vozen, zato se lahko odpeljete naprej- po 500 do 1000m guma spusti dušo, zato jo morate zamenjati nekje obcesti- tačas dokler se matrate z menjavo gume prideta PRVI in DRUGI lopov peš. V PRIMERNEM trenutek, ko ste sklonjeni zaradi kolesa, skozišoferjeva vrata DRUGI lopov poskusi pospraviti po avtu. - če ga opazite, zbeži stran. Pod pazduho "nekaj", tačas PRVI stoji inčaka, da stečete za DRUGIM- če stečete ima odprt avto in bo lahko pospravil do konca- če ne stečete in začnete klicati policijo na mobitel, steče tudi PRVI- TRETJI jih je čakal v bližini v parkiranem avtu Jaz sem tokrat imel srečo in sem jo odnesel s prerezano gumo (ni jemožno vulkanizirati ) To opozorilo pošljite vašim dobrim prijateljem, da jih opozorite namožno nevšečnost. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 Jst bom začela s pištolo okol vozt in bom sam lepo šipo dol odvila in ratatatatata, mislm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 Samo še peš bom hodil. Pa gledal, da bom imel res poceni čevlje... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 Meni so hoteli na ta način na Poljskem spizdit mercedesa, pa sem jih pravočasno prokužil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 se pa si skoz na mercedesih, je bil tisti kaj drugačn? Ne, bil je srebrn s štirimi okami, taman za šverc v Rusijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.