Skoči na vsebino

kaj je moškim všeč in kaj ne...

AashleY

Recommended Posts

Hm po moje se je tale tema že premlevala vendar jaz je nesm zasledila. zanima me kaj je moškim IN in kaj OUT newem npr...

1) moški ne marajo da so ženske poraščene po nogah ali da imajo mastne lase (tukaj se seveda izognemo izjemi kot je plestenjak k mu ni ql da se ženski na nogah poznajo od nogavic elastike al nekok tako :O: :O: )

2) všeč jim je npr da je ženska lepo urejena, da redno skrbi za higieno(kar je normalno ampak obstajajo izjeme)...

zanima me še vaše mnenje o tem... seveda so na prvem mestu moški da se malo razpričajo x:Dx x:Dx

Lp

Boys are Łike toys
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 164
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hm po moje se je tale tema že premlevala vendar jaz je nesm zasledila. zanima me kaj je moškim IN in kaj OUT newem npr...

1) moški ne marajo da so ženske poraščene po nogah ali da imajo mastne lase (tukaj se seveda izognemo izjemi kot je plestenjak k mu ni ql da se ženski na nogah poznajo od nogavic elastike al nekok tako :O: :O: )

2) všeč jim je npr da je ženska lepo urejena, da redno skrbi za higieno(kar je normalno ampak obstajajo izjeme)...

zanima me še vaše mnenje o tem... seveda so na prvem mestu moški da se malo razpričajo x:Dx x:Dx

Lp

Kakšnemu na primer ne bi bilo všeč, če bi začela razpravljati o tem, kaj je moškim všeč pa bi naštevala samo stvari, ki se tičejo zunanjosti. x;)x x:Dx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Kakšnemu na primer ne bi bilo všeč, če bi začela razpravljati o tem, kaj je moškim všeč pa bi naštevala samo stvari, ki se tičejo zunanjosti. x;)x x:Dx

saj sem napisala po videzu in karakterju :sori: ampak pač sem dala zgoraj samo primere kar se videza tičejo :vragec: se pardoniram x:)x

Boys are Łike toys

saj sem napisala po videzu in karakterju :sori: ampak pač sem dala zgoraj samo primere kar se videza tičejo :vragec: se pardoniram x:)x

:vragec: Ok, ker se tko fajn pardoniraš, ti pa zaupam eno skrivnost.

Menim, da bi veliko moških bilo zelo veselih, če bi imeli žensko, ki bi delala tako, kot bi oni govorili. Meni pa bi bilo neznansko všeč, če bi našel takšno, ki dela tako, kot sama govori. Ali pa govori, tako kot dela. Skratka mislim, da je ta slednja varianta redkejša pri homo sapiensu. :vragec:

Menim, da bi veliko moških bilo zelo veselih, če bi imeli žensko, ki bi delala tako, kot bi oni govorili. Meni pa bi bilo neznansko všeč, če bi našel takšno, ki dela tako, kot sama govori. Ali pa govori, tako kot dela. Skratka mislim, da je ta slednja varianta redkejša pri homo sapiensu. :vragec:

sori, sam sm oddana :inocent: pa še noseča :OoO:

x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Menim, da bi veliko moških bilo zelo veselih, če bi imeli žensko, ki bi delala tako, kot bi oni govorili. Meni pa bi bilo neznansko všeč, če bi našel takšno, ki dela tako, kot sama govori.

vidm, da počas k seb prhajam... se že ne strinjam več z vsem, kr preberem x^x x^x x^x x;)x (a teb ne bi blo doooolgčas s tako babo :o|o: )

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

vidm, da počas k seb prhajam... se že ne strinjam več z vsem, kr preberem x^x x^x x^x x;)x (a teb ne bi blo doooolgčas s tako babo :o|o: )

nebi, verjemi mi x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

vsem moškim na svetu, je po ženski logiki isto všeč, to je moč prebrati v novem Cosmopolitanu x^x

torej vsem 3 miljardam je všeč grizljanje bradavičk, pihanje v uho, opolzko govorjenje.. in še bi se našlo sam nisem mogel prebrat do konca k me matra diareja :inocent:

mojem fantu grizljanje ušesa ni všeč x:Dx x:Dx

Boys are Łike toys

sam veš pri nekterih primerih je lahko govoriti težje pa potem tko tudi storiti

Boys are Łike toys

Ponavadi način razmišljanja in to je tut vse x^x

morm mal razmislit zdej o tem kr si rekla xscratchx

No vidš pa glih ti morš naletet na enega takega med 3 miljardami x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

:inocent: dons prevč govorim :o|o:

sej tud drgač ne samo danes x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:px x:px

Boys are Łike toys

sam veš pri nekterih primerih je lahko govoriti težje pa potem tko tudi storiti

Zato pa ni treba kar ziniti prvo stvar, ki je na umu. Lahko se tudi malo počaka in premisli.

vsem moškim na svetu, je po ženski logiki isto všeč, to je moč prebrati v novem Cosmopolitanu x^x

torej vsem 3 miljardam je všeč grizljanje bradavičk, pihanje v uho, opolzko govorjenje.. in še bi se našlo sam nisem mogel prebrat do konca k me matra diareja :inocent:

Iz tega sklepam, da imajo zdaj papir, ki boljše absorbira. Mogoče pa tudi jaz kdaj sežem po njem.

No, saj.. skrajšana verzija je verjetno da, da smo takointako vsi unikati.. torej je vsakemu všeč to in to malo drugače kot komu drugemu... Jaz teh stvari ne bi upala "cosmopolitansko" posploševat.

Se mi zdi, da je prav, da si to kar si, da ne blefiraš ne pred samim sabo, ne pred drugimi.

Zanimivo je to, da se dva spoznata, sta si všeč, vsak igra kao nekaj.. in potem, čez čas, ko sčasoma nehata igrat, ko sta malo bolj sproščena en zraven drugega.. pa si počasi več nista všeč... le kako je to možno?!? Ja a ni logično? Saj sta se zatreskala v tisto, "igrano" osebo, ne pa v original, pristen, tak kot v osnovi in resnici je...

In jasno je.. ko te trofi... če je meni vseeno ali ima 5 las na glavi ali 2 milijona.. ali ima 75 kg ali 100.. ali ima oči rjave ali modre itd... se mi zdi, da je tudi moškim vse kaj drugega pomembno kot le zunanji videz.

Al se motim?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...