Skoči na vsebino

kaj je moškim všeč in kaj ne...

AashleY

Recommended Posts

Guest mačona
kaj je to tako važno, kaj je moškim všeč? obstaja miljavžnt pomembnejših zadev na svetu. xrolleyesx :xx!:
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 164
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kaj je to tako važno, kaj je moškim všeč? obstaja miljavžnt pomembnejših zadev na svetu. xrolleyesx :xx!:

x:Dx x:Dx x:Dx se strinjam, absolutno, ena izmed njih je, kaj je ženskam všeč x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

No, saj.. skrajšana verzija je verjetno da, da smo takointako vsi unikati.. torej je vsakemu všeč to in to malo drugače kot komu drugemu... Jaz teh stvari ne bi upala "cosmopolitansko" posploševat.

Se mi zdi, da je prav, da si to kar si, da ne blefiraš ne pred samim sabo, ne pred drugimi.

Zanimivo je to, da se dva spoznata, sta si všeč, vsak igra kao nekaj.. in potem, čez čas, ko sčasoma nehata igrat, ko sta malo bolj sproščena en zraven drugega.. pa si počasi več nista všeč... le kako je to možno?!? Ja a ni logično? Saj sta se zatreskala v tisto, "igrano" osebo, ne pa v original, pristen, tak kot v osnovi in resnici je...

In jasno je.. ko te trofi... če je meni vseeno ali ima 5 las na glavi ali 2 milijona.. ali ima 75 kg ali 100.. ali ima oči rjave ali modre itd... se mi zdi, da je tudi moškim vse kaj drugega pomembno kot le zunanji videz.

Al se motim?

Ja, unikat si tako kot vsi ostali. x:Dx

Torej nas je strah, da nas drugi ne bi sprejeli, takšne kot smo in zato zaigramo. Potem pa ugotovimo, da smo imeli prav. :o|o:

Očitno je to, da ne igramo, nesprejemljivo, ker smo potem nekako bolj sami. :inocent:

Če stopimo na sceno brez pretverjanja, iskreno, itd...Skratka tako, kot vsi govorijo, da bi nas želeli videti, je to tako, kot če bi šli na tržnico z zlato palico. Kaj bi pa lahko dobili? Nič. Potrebujemo drobiž. Zato je potrtebno paralizirati določene dele nas samih, da bi se prikupili drugim. Temu jaz pravim: razviti patologijo, ki je potrebna za zdrav odnos. x^x

Let none complain

of what is base and mean;

Fot 'tis this that sways the world

Whatever may be said to you

Goethe

:o|o:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

še janko prletu pošpegat, kwa mu je ušeč x^x

piki, a je uredn prebrat? x:px

Bl mal nasvetov, itak je pa bedno neki rečt, ker se moško itak ful razlikujete. Bejba more vsazga posebi dobr preučit, še najboljš pa vprašat, kaj mu je všeč, samo, pazte, mogoče vam iskren odgovor ne bo všeč. x:Ix

jst pa zanalašč :vragec:

x:Dx :palec:

Bl mal nasvetov, itak je pa bedno neki rečt, ker se moško itak ful razlikujete. Bejba more vsazga posebi dobr preučit, še najboljš pa vprašat, kaj mu je všeč, samo, pazte, mogoče vam iskren odgovor ne bo všeč. x:Ix

thx mala... si mi ceu kup žiucou pršparala :palec: x;)x

zaka pa ti mislš, da je treba preučvat? :o|o:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

thx mala... si mi ceu kup žiucou pršparala :palec: x;)x

zaka pa ti mislš, da je treba preučvat? :o|o:

Mogoče sm mal nerodn napisala...to sm misnla tko, da morš bit pozorna na to, kaj mu je všeč....sej ti da vedet nekak...to je mogoče pol neke vrste preučevanje. x:Ix

Vedno bolj se mi zdi, da tista preprosta posplošitev niti ni tako napačna:

v enem filmu ali kje je bilo, ko je moški enostavno povedal, kaj bi rad od ženske

"Bring food, come naked." x:Dx x:Dx

Moj je dodal, da če prineseš še pivo, ga ni desca, ki ne kloni x:Dx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

"Bring food, come naked." x:Dx x:Dx

Moj je dodal, da če prineseš še pivo, ga ni desca, ki ne kloni x:Dx

x:Dx

Hm, to pomeni, da so moški sila preprosti,....

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Saj to je to. Če hočeš meso, greš v mesarijo, če pa zvezek, pa v papirnico.. če si želiš da opazijo tvoj videz, pač na tem delaš, če pa recimo tvoje spretnosti, pa spet na tem.... Kar pač bolj izpostaviš, to je bolj opazno. In tudi drugi to najprej vidijo in jah, ponavadi je tako, tudi najprej po tem ocenjujejo.

Če pa blefiramo, se delamo nekaj kar (še) nismo... si npr. napisal eno pesem, pa si zato že svetovno znani pesnik... ali kaj podobnega.. smo neznansko prijazno in potrpežljivo in ljubeče bitje... da bi si dvignili ceno.. nekoga fascinirali... hmm potem pa se ob prvi malenkosti, ko se nimamo pod kontrolo, razpištolimo, da človeka lahko kap rukne...

.. ja, najprej se moramo sami zavedati, kaj smo in kakšni smo. Se sprejeti in se take tudi ceniti. Veliko ljudi ima o sebi prenizko mnenje. In potem to vodi do napihovanja. Protiutež?

Glej.. tole z zlato palico na tržnici... priznam da nisem čisto poštekala. :inocent:

Pa dobro... to je samo moje mnenje.. še vedno lahko ostane samo moje x;)x

Sem se celo življenje trudila v svoji večplastnosti biti le iskrena. Nič drugega. Se je mnogokrat izšlo čudno. Bi rekli eni, da sem "gor plačala". Eh, to so le izkušnje. Sem imela vmes nekje namen za pokušino živeti zblefirano.. pa to nisem jaz. Sem lepo ostala taka kot sem in sem si čisto všeč in mojemu ljubemu tudi.

No, saj pravijo da "gliha vkup štriha" in imam ob sebi meni podobnega človeka, ki je že tudi zaradi svoje iskrenosti kdaj skoz padel, pa se še vedno ni zblefiral.

Pa zanimivo.. ko me je prvič videl.. od daleč.. je rekel, da je začutil iskrenost in da ga je to tako potegnilo, da je moral nekaj naštimati, da me je spoznal. In me je. In mu še zdaleč ni žal. xrolleyesx Jaz pa se bom potrudila, da mu nikoli ne bo...

Aj, diplomatsko smo se pa naučili obnašat x;)x Ampak je tudi tu tanka meja med iskrenostjo in ne. Je treba pazit. :)

:OO!: Nkul več nom nogavic nosila. x^x x:o)x

sej tudi če imaš lase spete v čop ni OK ker to po njegovem mnenju pomen da imaš masne lase in da si jih ne umivaš tako kot je treba :icon16: x:Dx

Boys are Łike toys

:lol: Ok, to je mal smešn. x:o)x

A je to v lady pisal? :inocent: x:Dx

hm, ej a veš da newem čisto točno kje je to pisalo sam zdi se mi pa da je pisalo na forumu od cosmopolitana k je biu en izrezek iz enga časopisa tam x:Dx x:Dx

Boys are Łike toys

mojem fantu grizljanje ušesa ni všeč x:Dx x:Dx

vsi moji dosedanji tipi so to oboževali - totalno so se razpalili, res pa je, da znam jst dobr grizljat xDDx griz, griz x;)x

xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

vsi moji dosedanji tipi so to oboževali - totalno so se razpalili, res pa je, da znam jst dobr grizljat xDDx griz, griz x;)x

xDDx

zakwa pa so pol biuši? :o|o: :o|o: :o|o:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

te pa nič ne briga x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

xDDx x;)x :palec:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...