Skoči na vsebino

kaj je moškim všeč in kaj ne...

AashleY

Recommended Posts

• Komentarji 164
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

je vse potihnlo tukile... a ste mi vse na fitnes pubegnle x?x

x:Dx x:Dx x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

Kaj jim je všeč...zmer bl spoznavam, da vam najbl sede:

- ena glupača, ki bl mal misl, ker pol ne zna gnjavit,

- bejba, ki ji je do seksa samo takrat, ko vam,

- itak tisto...kurba v postelji, gospodinja doma, zunaj dama (al kako že gre :inocent: ),

- se prav zgleda božansko, pa se hkrati tega ne zaveda, ker se ne kurba okol z drugimi,

- mojstrica v kuhanju je, ampak to že po naravi, čeprov je glupa, ko noč, to vseen štima,

- je gospodinja in hkrati zaposlena, ampak ma slabše delovno mesto in plačo, kot vi, da se ne počutite manjvredni,

- vse si kupi sama...poleg hrane, čistilnih sredstev, praška, skret papirja, plača račune, pol si pa še cote zase kup in to najboljše kakovosti, da vam ugaja,

- je vedno urejena, pobrita, telesno fit, brez gub, lasje oprani, brez narastka, perilo brezhibno (čeprov ga NIKOLI ne opazte),

- zadovoljna je, če je lahko doma, medtem, ko ga vi serjete okol s prijatli, na fuzbal tekmi, v baru popivate, al pa iz dolgega časa, čeprov mate doma popolno žensko, nategujete drugo... ona mirno čaka doma in z oboževanjem strmi v vašo sliko in si misli, kako popolnega deda ima :2src:

- vedno je polona komplimentov do vas, ki jih iz srca misli (dragi, nisi debel - birbauh pa do kolen, dragi, krasen si v postelji - znaš samo misionarca, pride ti v 3 minutah, dragi, tvoj vonj me opaja - umil se nisi že 3 dni, na določenih predelih se nabira skuta :lol: , ti si pravi moški - ležiš na kavču, se bašeš s čipsom, v drugi roki pir, ravno si nemarno rignil in prdnil....

- ko ji prihaja, kriči in vpije tvoje ime, nekaj v povezavi z Bogom,

- pokaže ti, da te potrebuje, ker je sama preneumna, da bi zamenjala žarnico, ampak, ker se tebi ne da, jo vseeno ona zamenja in ti s pasjim pogledom v očeh reče: Hvala, dragi, ker si pomagal, ne vem, kaj bi brez tebe,

- se pravi, da ima posledično amnezijo in zelo dobro domišljijo, ker si domišlja, da si za vse praznike in obletnice prinesel darilo, jo peljal na romantično večerjo, in ker to seveda ni res, močno pomaga amneza, da se ne spomni, da je NISI,

- je vedno za seks v troje, analni seks, klinc, tud sodomija pride v poštev, če je dec za to, da jo pri tem opazuje,

- umre za tabo in ti pri vseh tegobah in boleznih stoji ob strani in te neguje.

Tak.... x^x

:att: Zbudte se! :vragec: xrolleyesx

Jah, Pika, najbolj kruto je, da glede na tvoj zapis, opazim ogromno primerkov okrog sebe, ki zadovoljujejo kriterije na tvoji listi!! :vragec:

A kje rastejo tud drugačni moški?? A se morm kam drugam preselt?!? Damn!!

LP, Kuky

P.P.: Tud jest nism popolna! x:o)x Na, pa smo tm, se bo treba kar z vsem sprijaznit! x8Dx

Pika Pikica.....carsko ti tole napisala.

Ženske bi morale biti še bolj samozavestne in enkrat za vselej dokazat moškim, da so vredne spoštovanja .

A ne samo takrat, ko se dobr dol dajejo, ko jih obdelujejo maksimalno, ampak tudi takrat,

ko skrbijo za družino, otroke, gospodinjstvo, kariero.

Če ne Bejbe...smo lohk same. Potrebnih tipov je itak dost, res da vsak ni dober za kresnt, kakšn se že najde x:px x:px x:px

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

- itak tisto...kurba v postelji, gospodinja doma, zunaj dama (al kako že gre :inocent: ),

- se prav zgleda božansko, pa se hkrati tega ne zaveda, ker se ne kurba okol z drugimi,

- mojstrica v kuhanju je, ampak to že po naravi, čeprov je glupa, ko noč, to vseen štima,

- je gospodinja in hkrati zaposlena, ampak ma slabše delovno mesto in plačo, kot vi, da se ne počutite manjvredni,

- vse si kupi sama...poleg hrane, čistilnih sredstev, praška, skret papirja, plača račune, pol si pa še cote zase kup in to najboljše kakovosti, da vam ugaja,

- je vedno urejena, pobrita, telesno fit, brez gub, lasje oprani, brez narastka, perilo brezhibno (čeprov ga NIKOLI ne opazte),

- zadovoljna je, če je lahko doma, medtem, ko ga vi serjete okol s prijatli, na fuzbal tekmi, v baru popivate, al pa iz dolgega časa, čeprov mate doma popolno žensko, nategujete drugo... ona mirno čaka doma in z oboževanjem strmi v vašo sliko in si misli, kako popolnega deda ima :2src:

- vedno je polona komplimentov do vas, ki jih iz srca misli (dragi, nisi debel - birbauh pa do kolen, dragi, krasen si v postelji - znaš samo misionarca, pride ti v 3 minutah, dragi, tvoj vonj me opaja - umil se nisi že 3 dni, na določenih predelih se nabira skuta :lol: , ti si pravi moški - ležiš na kavču, se bašeš s čipsom, v drugi roki pir, ravno si nemarno rignil in prdnil....

- pokaže ti, da te potrebuje, ker je sama preneumna, da bi zamenjala žarnico, ampak, ker se tebi ne da, jo vseeno ona zamenja in ti s pasjim pogledom v očeh reče: Hvala, dragi, ker si pomagal, ne vem, kaj bi brez tebe,

- se pravi, da ima posledično amnezijo in zelo dobro domišljijo, ker si domišlja, da si za vse praznike in obletnice prinesel darilo, jo peljal na romantično večerjo, in ker to seveda ni res, močno pomaga amneza, da se ne spomni, da je NISI,

- je vedno za seks v troje, analni seks, klinc, tud sodomija pride v poštev, če je dec za to, da jo pri tem opazuje,

Tak.... x^x

:o|o:

- če gre za bejbo s ktero bi naj npr. kdaj živel si težko zamišljam, da bi želel, da bi bila glupača..... x;)x

- no, fajn je, da ji je tud, ko je men......al pa da poskrbi zame, četud ji ni najbolj........ če vam je men pa ni, boste pa me ja znale vzdražit in izkoristit ali ne? :inocent: x;)x

- tist srbski rek je čist ok, če ga prav razumeta oba.... x;)x

- kaj to pomen, da bi vse luštne, ki se zavedajo, da to so, se morale dol dajat z drugimi oz. večimi?

- fajn je, da zna kaj skuhat, sploh pri vse tej vedno bl umetni prehrani......pa tud jaz znam kaj, kaj potem temu fali? :inocent:

- pih, vse svoje ženske sem vedno spodbujal k izobraževanju, napredovanju, čimvečji ekonomski samostojnosti, bi bil vesel, če bi več od mene zaslužila, zakaj pa ne, juhej..... x;)x

- oba kupujeva za oba, čim boljše, v okviru finančnih zmožnosti. Da skrbi za svoj videz je zaželjeno, tako kot si ona to želi zame. Higiena ipd. je sama po seb umevna, valjda..... x:px

- ne, ne rabi bit doma, zaželjeno je, da gre ven, to daje več možnosti, da tudi jaz brez kregarij spičim kam. O nategovanju nem....

- tega riganja, prdenja, hitrega prihajanja itd. nem komentiral, nič od tega ne velja zame pa mi ni potrebno komentirat :vragec: x:Dx

- no, raj že vidim, da kriči moje ime kot sosedovo. x:o)x

- trenutn živim sam v relativno vlkem stanovanju pa za vse skrbim sam, tak da obljubim ti draga, če bo treba menjat žarnico se bom potrudu in jo menjal.... x:px

- obletnice, nekateri prazniki ipd. res pri men ne igrajo posebne vloge, če čutim, da njej pomenijo več, bom zanesljivo ne pozabil nanje.... x^x

- v seksu je dovoljeno vse kar si oba želita..... x;)x

- tako pač je......moški umiramo prej.

Zbudte se! :vragec: x:px

x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Tak.... x^x

že od nekdaj sem te meu na sumi, da si ti mela avanture s samimi čudnimi tipi... x:Dx zdej pa indukcijo furaš x:px

antigona... da ne boš zdej razvila teorije, da so ženske nerade obdelovane xcivx xrolleyesx x:Dx

kuky... dobra roba ne cvili pri speljevanju x:Dx x:Dx x:Dx

ammmmmmmm.........

just guessing xrolleyesx x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Mick....legenda...ti imaš že tolk dober EMŠO, da mal drugač razmišljaš od mladcev, ki se dandanes potikajo naokoli...ti tebi ne sežejo niti do gležnjev x:px

Čeprav, se tudi najdejo izjeme, sploh, če znajo kak pameten razlog navest, zakaj so in zakaj jih ni...potem jim je pol oproščeno.

Načeloma se strinjam s Piko, dejstvo je, da ko gre zares...pa mislim da nobeden noče met glupače x:)x eni so pa itak tolk omejeni, da jim je samo za kres x;)x z vsako ki jim pride pod roke...bolj je vroča...bolj gori in peče...raje jo imajo x^x

:o|o:

- če gre za bejbo s ktero bi naj npr. kdaj živel si težko zamišljam, da bi želel, da bi bila glupača..... x;)x

- no, fajn je, da ji je tud, ko je men......al pa da poskrbi zame, četud ji ni najbolj........ če vam je men pa ni, boste pa me ja znale vzdražit in izkoristit ali ne? :inocent: x;)x

- tist srbski rek je čist ok, če ga prav razumeta oba.... x;)x

- kaj to pomen, da bi vse luštne, ki se zavedajo, da to so, se morale dol dajat z drugimi oz. večimi?

- fajn je, da zna kaj skuhat, sploh pri vse tej vedno bl umetni prehrani......pa tud jaz znam kaj, kaj potem temu fali? :inocent:

- pih, vse svoje ženske sem vedno spodbujal k izobraževanju, napredovanju, čimvečji ekonomski samostojnosti, bi bil vesel, če bi več od mene zaslužila, zakaj pa ne, juhej..... x;)x

- oba kupujeva za oba, čim boljše, v okviru finančnih zmožnosti. Da skrbi za svoj videz je zaželjeno, tako kot si ona to želi zame. Higiena ipd. je sama po seb umevna, valjda..... x:px

- ne, ne rabi bit doma, zaželjeno je, da gre ven, to daje več možnosti, da tudi jaz brez kregarij spičim kam. O nategovanju nem....

- tega riganja, prdenja, hitrega prihajanja itd. nem komentiral, nič od tega ne velja zame pa mi ni potrebno komentirat :vragec: x:Dx

- no, raj že vidim, da kriči moje ime kot sosedovo. x:o)x

- trenutn živim sam v relativno vlkem stanovanju pa za vse skrbim sam, tak da obljubim ti draga, če bo treba menjat žarnico se bom potrudu in jo menjal.... x:px

- obletnice, nekateri prazniki ipd. res pri men ne igrajo posebne vloge, če čutim, da njej pomenijo več, bom zanesljivo ne pozabil nanje.... x^x

- v seksu je dovoljeno vse kar si oba želita..... x;)x

- tako pač je......moški umiramo prej.

Zbudte se! :vragec: x:px

x:o)x

js nobenga tajga ne poznam xnckrivx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Mick....legenda...ti imaš že tolk dober EMŠO, da mal drugač razmišljaš od mladcev, ki se dandanes potikajo naokoli...ti tebi ne sežejo niti do gležnjev x:px

Pa lepo sn vzgojen x;)x x:Dx Tako kot jaz ne njim pri velik mladenkah, ne x;)x Vsak ima svoje prednosti. x^x No, karakter tud ni za zanemarit..... x8Dx

x:Ix ja no če je pa res.........zgleda mam srečo..........pa dobr vijugam....pa na same fajn dedce natrofim u lajfu xcivx x;)x

Pa ja. Super, ne :palec: Znaš izbrati in izbranim si všeč. Kaj češ boljšga......

K. Čapek

:vragec: to je blo mal tko zlobno mišljeno :vragec: pač glede na to da vse bejbe srotke boge na same kretene natrofjo u lajfu..... x:o)x

Pa saj ne vse. To sam one k tud s sabo niso zadovoljne..... :vragec: Tolk o zlobi :inocent: x:Dx

K. Čapek

Pa saj ne vse. To sam one k tud s sabo niso zadovoljne..... :vragec: Tolk o zlobi :inocent: x:Dx

:vragec: ja ja.....js sm tok fejst in dbest in pametna in kul in zmeri prov odreagiram in vse kul nardim, za vsajga normalnga dedca sm pravi blagor, po rokah bi me mogu nosit če bi se sam zavedov kak žegn ma....bla bla bla :vragec: sam ka k na same kretene naletim v življenju, s čem sm se kej bogu zamerla xcivx nobena od teh bab k toooolk jamrajo nad dedci in seveda vse tiste ki prletijo kot kure prikimavat ko ena neki tajga napiše se pa ni prpravljena vase ozret in priznat da mogoče, sam res mogoče, da je vsaj en pikič možnosti da pa je z njo kj narobe tud..... :vragec: neeeee....z mano je vse kul, sam nevemkolk miljard dedcu je kretenov in bebcev :vragec: :o|o:

ma razpizdi me :o|o: zgleda moj strelčevški čut za pravičnost vun vdari x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...