Pika Pikica 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 seveda ne kje pa.....a sm kej drujga rekla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 ja ja.....js sm tok fejst in dbest in pametna in kul in zmeri prov odreagiram in vse kul nardim, za vsajga normalnga dedca sm pravi blagor, po rokah bi me mogu nosit če bi se sam zavedov kak žegn ma....bla bla bla sam ka k na same kretene naletim v življenju, s čem sm se kej bogu zamerla nobena od teh bab k toooolk jamrajo nad dedci in seveda vse tiste ki prletijo kot kure prikimavat ko ena neki tajga napiše se pa ni prpravljena vase ozret in priznat da mogoče, sam res mogoče, da je vsaj en pikič možnosti da pa je z njo kj narobe tud..... neeeee....z mano je vse kul, sam nevemkolk miljard dedcu je kretenov in bebcev ma razpizdi me zgleda moj strelčevški čut za pravičnost vun vdari mislem... kaj češ še zraven dodat ej, Mick... ko ti tkole vse kimajo... bi nam moral ti kakšna predavanja zrihtat ker... pri teb vidim, da pravjo, ja, prav maš, tako je... vidiš, takega bi jaz... itd... bla, bla, bla... ko pa jst resno začnem, me pa že po drugem stavku doleti... ah, spet filozofiraš Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Eh, Todikino mnenje itak ne vela, k je ded. In to fenomen, povrhu, prvi v zgodovini, k je zanosu. Zdej pa letim, k me bo zbila, k kanto...zvizzzzzzzzzzzzzz Ne povedat, da sm šla k girly. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 mislem... kaj češ še zraven dodat ej, Mick... ko ti tkole vse kimajo... bi nam moral ti kakšna predavanja zrihtat ker... pri teb vidim, da pravjo, ja, prav maš, tako je... vidiš, takega bi jaz... itd... bla, bla, bla... ko pa jst resno začnem, me pa že po drugem stavku doleti... ah, spet filozofiraš kje pa vidiš da micku kimam.......mislim če baba neki tajga napiše, to ni zato k ma neko lastno mnenje ampak zato ker pač nekomu kima.....dedcu me ma dab kr nazaj vzela kar sm rekla Eh, Todikino mnenje itak ne vela, k je ded. In to fenomen, povrhu, prvi v zgodovini, k je zanosu. Zdej pa letim, k me bo zbila, k kanto...zvizzzzzzzzzzzzzz Ne povedat, da sm šla k girly. koza Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 koza dobr sm jo odnesla pr nosečncah nkol ne veš. zdej pa RES grem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Z MANO NI NČ NAROBE! ne čist nič...sam neki ti manjka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 dobr sm jo odnesla pr nosečncah nkol ne veš. zdej pa RES grem. no pejt, da nauš neumnosti pisala k boš res tepena, zj mam ustavno pravico se blesavo in čudno obnašat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 ja no če je pa res.........zgleda mam srečo..........pa dobr vijugam....pa na same fajn dedce natrofim u lajfu kaj je že ono kar je brezmejno razen vesolja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 kaj je že ono kar je brezmejno razen vesolja sreča Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 kje pa vidiš da micku kimam.......mislim ja ti ne... sam ti si sam ena... mene pa zanima kvantiteta ni tu kej... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 ja ti ne... sam ti si sam ena... mene pa zanima kvantiteta ni tu kej... si mi kuj bl všeč Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Moram vprašat Moški lovec, ženska plen ali obratno? Kaj vam je zares všeč, kaj imate raje? Mogoče enakovredna "borba" ali sta ti stereotipni vlogi preveč zasidrani v zavest ljudi? :xx!: Ne maram ne plenjenja ne lova, borbe pa še manj. Lovci in lovače naj gredo po svoje... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Ja... ampak če ne veš kolk je integral od x kvadrat...Kok? Mene zanima. Sem že pozabila. Integrale sem sovražila. Odvodi so še nekako šli, integrali pa ... No? Rada bi odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 ej, Mick... ko ti tkole vse kimajo... bi nam moral ti kakšna predavanja zrihtat ker... pri teb vidim, da pravjo, ja, prav maš, tako je... vidiš, takega bi jaz... itd... bla, bla, bla... ko pa jst resno začnem, me pa že po drugem stavku doleti... ah, spet filozofiraš Ja, kaj češ, jebat ga, tak sn Ko boš star tolk k jaz ti bodo tud vse kimale......iz vljudnosti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 :xx!: Ne maram ne plenjenja ne lova, borbe pa še manj. Lovci in lovače naj gredo po svoje... kr za zment se je pa konc debate Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Ja, kaj češ, jebat ga, tak sn Ko boš star tolk k jaz ti bodo tud vse kimale......iz vljudnosti. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Kaj, kaj....Sn hotu druge dede sam potolažit mal , saj veš, skrbim za njihove mehke egotrpeče dušice ...... Nimbus, ni teb namenjen spljoh, sicer..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 kr za zment se je pa konc debate Že že, sam kakega prevajalca bi rabili. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Kok? Mene zanima. Sem že pozabila. Integrale sem sovražila. Odvodi so še nekako šli, integrali pa ... No? Rada bi odgovor. ammm... zdejle mi glih ne prihaja... X^3/3... a moram še tolmačit to je kul... ti vsaj veš kaj hočeš Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Že že, sam kakega prevajalca bi rabili. to zato k se komplicira neki si al pa nisi pa če si oz. sta oba, dbest, kj češ bolšga, če pa nisi pa tud ni konc sveta zato.....u bistvu je dost simpl zadeva Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Ja, kaj češ, jebat ga, tak sn Ko boš star tolk k jaz ti bodo tud vse kimale......iz vljudnosti. takrat bom dal dobo intelektualiziranja že skoz, pa si bova sam saldo izmenjala Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Prevajalca, ha? Jst sem prevajalka - sam prevajanje moški-ženska mi pa ne gre najboljše od rok. Kdo drug? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 ammm... zdejle mi glih ne prihaja... X^3/3... a moram še tolmačit to je kul... ti vsaj veš kaj hočeš Če bi napisal z besedami, bi verjetno prej poštekala. Ajd, matematično sem nepismena. Mater, zdaj me prav ima, da bi šla listat po kakšnem zvezku iz srednje šole, pa nobenega nimam pri sebi. Niti ne vem, kaj hočem. Definitivno pa vem, česa nočem. Če smo že pri moških. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Prevajalca, ha? Jst sem prevajalka - sam prevajanje moški-ženska mi pa ne gre najboljše od rok. Kdo drug?Rabim prevajalca za govorico telesa. Moje telo govori kar nekaj jezikov, jaz pa nobenega ne razumem. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Rabim prevajalca za govorico telesa. Moje telo govori kar nekaj jezikov, jaz pa nobenega ne razumem. da sam sebe ne razumes... svašta... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.