Skoči na vsebino

kaj je moškim všeč in kaj ne...

AashleY

Recommended Posts

• Komentarji 164
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec: ja ja.....js sm tok fejst in dbest in pametna in kul in zmeri prov odreagiram in vse kul nardim, za vsajga normalnga dedca sm pravi blagor, po rokah bi me mogu nosit če bi se sam zavedov kak žegn ma....bla bla bla :vragec: sam ka k na same kretene naletim v življenju, s čem sm se kej bogu zamerla xcivx nobena od teh bab k toooolk jamrajo nad dedci in seveda vse tiste ki prletijo kot kure prikimavat ko ena neki tajga napiše se pa ni prpravljena vase ozret in priznat da mogoče, sam res mogoče, da je vsaj en pikič možnosti da pa je z njo kj narobe tud..... :vragec: neeeee....z mano je vse kul, sam nevemkolk miljard dedcu je kretenov in bebcev :vragec: :o|o:

ma razpizdi me :o|o: zgleda moj strelčevški čut za pravičnost vun vdari x:o)x

mislem... kaj češ še zraven dodat x:px x;)x

ej, Mick... ko ti tkole vse kimajo... bi nam moral ti kakšna predavanja zrihtat x:Dx ker... pri teb vidim, da pravjo, ja, prav maš, tako je... vidiš, takega bi jaz... itd... bla, bla, bla... ko pa jst resno začnem, me pa že po drugem stavku doleti... ah, spet filozofiraš x:Dx x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

mislem... kaj češ še zraven dodat x:px x;)x

ej, Mick... ko ti tkole vse kimajo... bi nam moral ti kakšna predavanja zrihtat x:Dx ker... pri teb vidim, da pravjo, ja, prav maš, tako je... vidiš, takega bi jaz... itd... bla, bla, bla... ko pa jst resno začnem, me pa že po drugem stavku doleti... ah, spet filozofiraš x:Dx x:px x;)x

:o|o: kje pa vidiš da micku kimam.......mislim xrolleyesx če baba neki tajga napiše, to ni zato k ma neko lastno mnenje ampak zato ker pač nekomu kima.....dedcu xcivx x:px me ma dab kr nazaj vzela kar sm rekla :vragec: x:Dx

Eh, Todikino mnenje itak ne vela, k je ded. x:Dx

In to fenomen, povrhu, prvi v zgodovini, k je zanosu. :eek: x:Dx x;)x x:Xx

Zdej pa letim, k me bo zbila, k kanto...zvizzzzzzzzzzzzzz :inocent:

Ne povedat, da sm šla k girly. :shsh:

koza x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

dobr sm jo odnesla :switz: pr nosečncah nkol ne veš. :inocent: xnckrivx

zdej pa RES grem. x:Dx

x:Dx no pejt, da nauš neumnosti pisala :vragec: x:px k boš res tepena, zj mam ustavno pravico se blesavo in čudno obnašat x:o)x

Bora

x:Ix ja no če je pa res.........zgleda mam srečo..........pa dobr vijugam....pa na same fajn dedce natrofim u lajfu xcivx x;)x

x:Dx x:Dx :vragec: kaj je že ono kar je brezmejno razen vesolja xcivx :vragec: x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:o|o: kje pa vidiš da micku kimam.......mislim xrolleyesx

ja ti ne... sam ti si sam ena... mene pa zanima kvantiteta x:Dx

ni tu kej...

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Moram vprašat ;)

Moški lovec, ženska plen ali obratno? Kaj vam je zares všeč, kaj imate raje?

Mogoče enakovredna "borba" ali sta ti stereotipni vlogi preveč zasidrani v zavest ljudi?

:xx!: Ne maram ne plenjenja ne lova, borbe pa še manj. Lovci in lovače naj gredo po svoje...

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Guest mačona
Ja... ampak če ne veš kolk je integral od x kvadrat...

Kok? Mene zanima. Sem že pozabila. :sori:

Integrale sem sovražila. xrolleyesx Odvodi so še nekako šli, integrali pa ... x:Dx

No? Rada bi odgovor.

Ja, kaj češ, jebat ga, tak :vragec: sn x:px x:Dx

Ko boš star tolk k jaz ti bodo tud vse kimale......iz vljudnosti. xcivx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:palec: xcivx :wOOt: :fiju:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Kaj, kaj....Sn hotu druge dede sam potolažit mal :inocent:, saj veš, skrbim za njihove mehke egotrpeče dušice ...... :inocent: :vragec: x:Dx

Nimbus, ni teb namenjen spljoh, sicer..... x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kok? Mene zanima. Sem že pozabila. :sori:

Integrale sem sovražila. xrolleyesx Odvodi so še nekako šli, integrali pa ... x:Dx

No? Rada bi odgovor.

ammm... zdejle mi glih ne prihaja... X^3/3... a moram še tolmačit x?x x:Dx

to je kul... ti vsaj veš kaj hočeš x:Dx

Fernando Pessoa

Že že, sam kakega prevajalca bi rabili. :inocent:

to zato k se komplicira neki xrolleyesx si al pa nisi x:px pa če si oz. sta oba, dbest, kj češ bolšga, če pa nisi pa tud ni konc sveta zato.....u bistvu je dost simpl zadeva x;)x

Bora

x:Dx x:Dx x:Dx takrat bom dal dobo intelektualiziranja že skoz, pa si bova sam saldo izmenjala x:Dx x:px x;)x

Fernando Pessoa

Guest mačona
ammm... zdejle mi glih ne prihaja... X^3/3... a moram še tolmačit x?x x:Dx

to je kul... ti vsaj veš kaj hočeš x:Dx

Če bi napisal z besedami, bi verjetno prej poštekala. x:Dx Ajd, matematično sem nepismena.

Mater, zdaj me prav ima, da bi šla listat po kakšnem zvezku iz srednje šole, pa nobenega nimam pri sebi.

Niti ne vem, kaj hočem. Definitivno pa vem, česa nočem. :vragec: Če smo že pri moških. x:Dx

Prevajalca, ha? ;) Jst sem prevajalka - sam prevajanje moški-ženska mi pa ne gre najboljše od rok. :D

Kdo drug?

Rabim prevajalca za govorico telesa. Moje telo govori kar nekaj jezikov, jaz pa nobenega ne razumem. :o|o:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Rabim prevajalca za govorico telesa. Moje telo govori kar nekaj jezikov, jaz pa nobenega ne razumem. :o|o:

da sam sebe ne razumes... svašta... :inocent:

x:Dx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...