Skoči na vsebino

kaj je moškim všeč in kaj ne...

AashleY

Recommended Posts

Sem se spomnil nekaj, s čimer se sigurno prikupiš komurkoli. Na račun mu nakažeš en par milijonov evrov. Can you beat that? x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 164
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz sem samo odgovoril na tvoje vprašanje.. x;)x Kako me boš zdravil ? Z afirmacijami: Antoninus je najboljši, do not top what he says.. x:Dx

Sem hotel začeti direkt s Hellingerjevo vedenjsko-transakcijsko multipersonalno terapijo, zdaj pa vidim, da si ti eden redkih, ki bi se lahko pozdravili sami... xDDx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

vsem moškim na svetu, je po ženski logiki isto všeč, to je moč prebrati v novem Cosmopolitanu x^x

torej vsem 3 miljardam je všeč grizljanje bradavičk, pihanje v uho, opolzko govorjenje.. in še bi se našlo sam nisem mogel prebrat do konca k me matra diareja :inocent:

:palec: x:o)x

Ne moreš verjet, kakšni idiotizmi so tam. Ne moreš verjet, da sem to dejansko kdaj kupovala x:o)x x:Ix

Zadnjič sem po dolgem času spet dobila to v roke...sami nasveti, kako nastavljat tipom, kaj jim najbolj paše, kako ga najbolje pofafat, s čim ga presenetit...

FAAAAAAAAAAAAAAAAK...aja pa seveda kako shujšat in kakšen make up uporabit xrolleyesx

Samo podrejanje in kako usteči moškim. Po drugi strani se gredo pa emancipiranje.... :xx!:

Ja, itak...vsem moškim isto paše in vsi moški imajo radi iste stvari xrolleyesx xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

...in to pol je hec, k to večinoma najstnce kupujejo in dejansko jemljejo za sveto :xx!: :o|o: in se čudjo pol da kok da jim zveze ne laufajo, če pa je v cosmoju pisalo..... x:Dx aha, pol pa že xrolleyesx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Ko pa začnejo ženske razglabljat kaj je moškim všeč je pa najboljš mižat...

x:Dx x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Le kdo se oglaša... empirika čist drugač kaže... sem vedu, da si transcedentalka x:Dx x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Piki, veš da te sprejmem odprtih rok in flaš x:Dx

x;)x

Ti dam lahk tut kakšen nasvet glede tipov... no, če boš slučajno kazga filozofa pecala x:Dx x:Dx x:Dx ... drugač ne, ker unih tut jst ne zatopm x:Dx

Fernando Pessoa

...in to pol je hec, k to večinoma najstnce kupujejo in dejansko jemljejo za sveto :xx!: :o|o: in se čudjo pol da kok da jim zveze ne laufajo, če pa je v cosmoju pisalo..... x:Dx aha, pol pa že xrolleyesx

Pa tud kar se samih sex nasvetov tiče...žalosti me, da nimajo ljudje sami domišljije, da ne eksperimentirajo sami, kaj komu kej paše in da gredo dejansko brat in upoštevat te članke...

Grozn x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

x:Dx po mojem bi se pa mogla glih kazga filozofa mogla usmilt x:px ... ker glih takrat je pa glava po nujnici ugasnjena... sej veš... integrali pa to...

tko, da tvoj argument ne vzdrži deduktivne konsistence resničnosti :P

Viijjjuuuu xrainbowx

Fernando Pessoa

Ja... ampak če ne veš kolk je integral od x kvadrat... pol je glava ugasnjena... oz. je processor overflow... na 120% prau dej jo, dej jo, dej jo...

OK... da ne bote predolge ble... oprsje mora bit, tu ni kej... noge itak, dolge ko pondelk, kakšen minič da pade, da pride roka poleti kmalu na cilj... potem osebna higiena selbstverstaendlich... dobro je, če je zrihtana... pa dišat more... pa ne preveč... samo malo... mora pa... no, s tem bo po mojem večina zadovoljnih... mate šanse, da se bo njegov procesor ukvarjal z vami...

no, zdej pa zvizzzzz na fitnes švicat, pa u emporiuma po oblekce

Obstaja pa še druga varianta... da ste takšne kot ste in izkoristite svoj potencial... pa če jebač pride al pa ne... who gives a damn anyway x:Dx x:px x;)x

Fernando Pessoa

:lol: moj namen je dosežen... nasmejal sem te x;)x

naredil sem vsaj eno dobro delo danes x:Dx

zdej grem pa spat, ker sem zbit k klada x;)x

amen

xrainbowx

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...