Antoninus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 da sam sebe ne razumes... svašta... Morala bi me videti, ko se poskušam kaj domeniti sam s sabo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Morala bi me videti, ko se poskušam kaj domeniti sam s sabo. ti bi mogu vidt kok zgleda k se MI poskušamo kj zmenit s sabo ker nas je uradno preštetih, definiranih in zabeleženih 27 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Rabim prevajalca za govorico telesa. Moje telo govori kar nekaj jezikov, jaz pa nobenega ne razumem. lol - ta pa ni tko težka, se ti ne zdi? Jo je lažje doumet kot besede. Včasih bi blo celo boljš, če besed ne bi blo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 lol - ta pa ni tko težka, se ti ne zdi? Jo je lažje doumet kot besede. Včasih bi blo celo boljš, če besed ne bi blo...Mogoče pa še ni vse izgubljeno. Po mojem pasivno obvladaš kar hitro. Sam pol za med ljudi iti, pa se kaj zmenit je pa druga pesem. Na primer, če zraven mene sedi ženska s prekrižanimi nogami, nikdar ne vem, ali je v paničnem poskusu bega leva noga hotla na desno, desna pa na levo in se je nekak zašraufala na mesto, al jo pa samo tok lulat. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Morala bi me videti, ko se poskušam kaj domeniti sam s sabo. pa ti si my kind of man, js pa že mal mislila da sem unikat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Mogoče pa še ni vse izgubljeno. Po mojem pasivno obvladaš kar hitro. Sam pol za med ljudi iti, pa se kaj zmenit je pa druga pesem. Na primer, če zraven mene sedi ženska s prekrižanimi nogami, nikdar ne vem, ali je v paničnem poskusu bega leva noga hotla na desno, desna pa na levo in se je nekak zašraufala na mesto, al jo pa samo tok lulat. poglej kam gleda... pa če se dela, da te ne jebe... pol te jebe sam se zna nardit, da se začneš pol še ti za plakate na sten zanimat ammm... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 pa ti si my kind of man, js pa že mal mislila da sem unikat Si si unikat. Ampak vsi drugi smo pa tud. poglej kam gleda... pa če se dela, da te ne jebe... pol te jebe sam se zna nardit, da se začneš pol še ti za plakate na sten zanimat ammm...Hočeš reči, da ni zaupati izgledom. Če izgleda, kot da te ne jebe, pol si ji všeč al kuga? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 poglej kam gleda... pa če se dela, da te ne jebe... pol te jebe sam se zna nardit, da se začneš pol še ti za plakate na sten zanimat ammm... to je to......kj bol bedastga si človk že težk zmisli.......nkol mi ni blo za take fore, enostavno nism in ne bom štekala zaka bi mogla dajat vtis in videz nedosegljivosti, če pa sem dosegljiva.....in to z veseljem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Če Nimbusova teorija drži, potem sem najbolj zaželjen na tem svet. Samo na ulico grem pa jih takoj par sto stran gleda. Pa same dobre yeah baby, zakaj že prej nisem tega vedel... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 če pa sem dosegljiva.....in to z veseljem Saj bi bile ostale tudi, pa se na pilule ne zanesejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Moškim ni všeč, če jim predočiš njihove strahove in negotovosti. Takrat so prav bogi. Kot ranjeni mucki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 gledam naslov teme in me prešine misel, da mi je popolnoma vseeno kaj jim je všeč... frka, a rabim jst kakšen strokoven pogovor? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Mislim, da si od vseh še najbolj normalna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 ja ja.....js sm tok fejst in dbest in pametna in kul in zmeri prov odreagiram in vse kul nardim, za vsajga normalnga dedca sm pravi blagor, po rokah bi me mogu nosit če bi se sam zavedov kak žegn ma....bla bla bla sam ka k na same kretene naletim v življenju, s čem sm se kej bogu zamerla nobena od teh bab k toooolk jamrajo nad dedci in seveda vse tiste ki prletijo kot kure prikimavat ko ena neki tajga napiše se pa ni prpravljena vase ozret in priznat da mogoče, sam res mogoče, da je vsaj en pikič možnosti da pa je z njo kj narobe tud..... neeeee....z mano je vse kul, sam nevemkolk miljard dedcu je kretenov in bebcev ma razpizdi me zgleda moj strelčevški čut za pravičnost vun vdari Todi , sam kaj ko vse niso take kot ti , no saj za tipe velja isto Mene pa pri takih mot še ena stran, ker znajo tko priliznjeno prijazne, kako si, dons pa fajn zgledaš , pol pa k hrbet obrneš, ej ta tip je pa res za , no in če pol pa kakšnih kanalih to zveš in pol zatežiš, da naj drugič raj direkt povejo, pol so pa užaljene in spet majo potrditev,da so vsi tipi isti Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 oooo ljga bikca Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 ooo, Todi si bla pa hitra Taka luna, pa še zdej sta dva Hitr opazim, da te ni , no pa da ostanem pri temi, mal so mi mim tiste, ki blefirajo, jst pa ponavad to opazim in pol se moram finega delat, da ne bo spet užaljenosti Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 ki pa....ženske pa ja ne blefirajo, še manj so užaljene sam dedci se beboji Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 ki pa....ženske pa ja ne blefirajo, še manj so užaljene sam dedci se beboji aja , ker ne razumemo poante , da ne bom prišel še do kakšnega spoznanja, da ne rečem razsvetljenja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BoraBora 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Sem ženska... imam mnenje o ženskah Včasih si želim biti moški, potem bi lahko imela objektivno mnenje o moških. ko dobijo, kar želijo, opazijo, da tega sploh niso hoteli (ok, velja tudi za ženske).Ne vpliva pa emšo na kakovost, 18 ali 40+, osnova je vedno ista.Le da imajo pri 40+ preverjene in izpiljene metode, kako priti do cilja, sebi v prid. Saj pravim, rada bi bila moški kakšen dan... samo potem verjetno več ne bi nikoli imela nobenega moškega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Sem ženska... imam mnenje o ženskahLe da imajo pri 40+ preverjene in izpiljene metode, kako priti do cilja, sebi v prid. ne da imajo izpiljene metodestarejši ko si večje zahteve maš ne požreš več glih vsegastandard se ti dvigne pri 18 je vse ok sam da je love in gledanje v očipotem mora bit pa še kaj več žensko mnenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 TRR Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Moškim je všeč vse tisto, kar ženskam ni.Še dobro, da se ne družim s preveč osebki moškega spola, da mi ne skačejo po glavi s tem, kar jim je všeč.Bog ne daj, da se nalezem njihovega okusa. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Moškim je všeč vse tisto, kar ženskam ni.Še dobro, da se ne družim s preveč osebki moškega spola, da mi ne skačejo po glavi s tem, kar jim je všeč.Bog ne daj, da se nalezem njihovega okusa. izjava tedna... kakšen okus pa maš ... jst mam vrhunskega... pa sem moški now what kake fore to slišiš... dete se mal u roke vzet no... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 ne da imajo izpiljene metodestarejši ko si večje zahteve maš ne požreš več glih vsegastandard se ti dvigne pri 18 je vse ok sam da je love in gledanje v očipotem mora bit pa še kaj večžensko mnenje ja, ja dedcem pa merila padejo z leti sam da je blont pa pod 25 pa je terna na tomboli Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Kok je hecn pravzaprav tkole postavljeno... kaj je moskim vsec. kar vsem al kako. pol bi lohk dal tud naslov teme: Kaj je folku vsec? in pol bi se prepricval, kaj nam mora bit vsec in kaj je bedast, da nam je vsec. Drgac je pa moskim vsec priblizno to, kar je zenskam: da se majo fajn, da so ljubljeni s cimmanj tezhenja, da jih sprejemajo taksne, kot so, da jih spostujejo tocno zaradi njih samih... in tako dalje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.