Skoči na vsebino

kaj je moškim všeč in kaj ne...

AashleY

Recommended Posts

• Komentarji 164
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Morala bi me videti, ko se poskušam kaj domeniti sam s sabo. :o|o:

xsmx ti bi mogu vidt kok zgleda k se MI poskušamo kj zmenit s sabo x;)x ker nas je uradno preštetih, definiranih in zabeleženih 27 x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

Rabim prevajalca za govorico telesa. Moje telo govori kar nekaj jezikov, jaz pa nobenega ne razumem.

lol - ta pa ni tko težka, se ti ne zdi? ;) Jo je lažje doumet kot besede. Včasih bi blo celo boljš, če besed ne bi blo...

lol - ta pa ni tko težka, se ti ne zdi? ;) Jo je lažje doumet kot besede. Včasih bi blo celo boljš, če besed ne bi blo...

Mogoče pa še ni vse izgubljeno. Po mojem pasivno obvladaš kar hitro. Sam pol za med ljudi iti, pa se kaj zmenit je pa druga pesem. Na primer, če zraven mene sedi ženska s prekrižanimi nogami, nikdar ne vem, ali je v paničnem poskusu bega leva noga hotla na desno, desna pa na levo in se je nekak zašraufala na mesto, al jo pa samo tok lulat. xnckrivx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Morala bi me videti, ko se poskušam kaj domeniti sam s sabo. :o|o:

x:px pa ti si my kind of man, js pa že mal mislila da sem unikat x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Mogoče pa še ni vse izgubljeno. Po mojem pasivno obvladaš kar hitro. Sam pol za med ljudi iti, pa se kaj zmenit je pa druga pesem. Na primer, če zraven mene sedi ženska s prekrižanimi nogami, nikdar ne vem, ali je v paničnem poskusu bega leva noga hotla na desno, desna pa na levo in se je nekak zašraufala na mesto, al jo pa samo tok lulat. xnckrivx

x:Dx x:Dx x:Dx

poglej kam gleda... pa če se dela, da te ne jebe... pol te jebe x:Dx x:px x;)x

sam se zna nardit, da se začneš pol še ti za plakate na sten zanimat x:Dx

ammm...

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

x:px pa ti si my kind of man, js pa že mal mislila da sem unikat x:Dx x:Dx x:Dx

Si si unikat. Ampak vsi drugi smo pa tud. x:Dx x:px

ammm...

Hočeš reči, da ni zaupati izgledom. Če izgleda, kot da te ne jebe, pol si ji všeč al kuga? :eek:

ammm...

:o|o: to je to......kj bol bedastga si človk že težk zmisli.......nkol mi ni blo za take fore, enostavno nism in ne bom štekala zaka bi mogla dajat vtis in videz nedosegljivosti, če pa sem dosegljiva.....in to z veseljem :inocent:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Če Nimbusova teorija drži, potem sem najbolj zaželjen na tem svet. Samo na ulico grem pa jih takoj par sto stran gleda. x:px Pa same dobre x:px yeah baby, zakaj že prej nisem tega vedel...

:vragec: ja ja.....js sm tok fejst in dbest in pametna in kul in zmeri prov odreagiram in vse kul nardim, za vsajga normalnga dedca sm pravi blagor, po rokah bi me mogu nosit če bi se sam zavedov kak žegn ma....bla bla bla :vragec: sam ka k na same kretene naletim v življenju, s čem sm se kej bogu zamerla xcivx nobena od teh bab k toooolk jamrajo nad dedci in seveda vse tiste ki prletijo kot kure prikimavat ko ena neki tajga napiše se pa ni prpravljena vase ozret in priznat da mogoče, sam res mogoče, da je vsaj en pikič možnosti da pa je z njo kj narobe tud..... :vragec: neeeee....z mano je vse kul, sam nevemkolk miljard dedcu je kretenov in bebcev :vragec: :o|o:

ma razpizdi me :o|o: zgleda moj strelčevški čut za pravičnost vun vdari x:o)x

Todi :palec:, sam kaj ko vse niso take kot ti x;)x, no saj za tipe velja isto :inocent:

Mene pa pri takih mot še ena stran, ker znajo tko priliznjeno prijazne, kako si, dons pa fajn zgledaš x:px, pol pa k hrbet obrneš, ej ta tip je pa res za :sick:, no in če pol pa kakšnih kanalih to zveš xnckrivx in pol zatežiš, da naj drugič raj direkt povejo, pol so pa užaljene x:o)x in spet majo potrditev,da so vsi tipi isti x:Dx xrolleyesx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

ooo, Todi :palec: si bla pa hitra x:Xx Taka luna, pa še zdej sta dva x:Dx Hitr opazim, da te ni xnckrivx, no pa da ostanem pri temi, mal so mi mim tiste, ki blefirajo, jst pa ponavad to opazim in pol se moram finega delat, da ne bo spet užaljenosti x:o)x :frog:

xcivx ki pa....ženske pa ja ne blefirajo, še manj so užaljene x:o)x sam dedci se beboji x:o)x

x;)x x:px

x:Dx aja :inocent: , ker ne razumemo poante x:Dx, da ne bom prišel še do kakšnega spoznanja, da ne

rečem razsvetljenja :inocent:

• 2 weeks later...

Sem ženska... imam mnenje o ženskah

Včasih si želim biti moški, potem bi lahko imela objektivno mnenje o moških.

ko dobijo, kar želijo, opazijo, da tega sploh niso hoteli (ok, velja tudi za ženske).

Ne vpliva pa emšo na kakovost, 18 ali 40+, osnova je vedno ista.

Le da imajo pri 40+ preverjene in izpiljene metode, kako priti do cilja, sebi v prid.

Saj pravim, rada bi bila moški kakšen dan... samo potem verjetno več ne bi nikoli imela nobenega moškega :)

Sem ženska... imam mnenje o ženskah

Le da imajo pri 40+ preverjene in izpiljene metode, kako priti do cilja, sebi v prid.

ne da imajo izpiljene metode

starejši ko si večje zahteve maš

ne požreš več glih vsega

standard se ti dvigne

pri 18 je vse ok sam da je love in gledanje v oči

potem mora bit pa še kaj več

žensko mnenje x:Ix

TRR

x:Dx x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Moškim je všeč vse tisto, kar ženskam ni.

Še dobro, da se ne družim s preveč osebki moškega spola, da mi ne skačejo po glavi s tem, kar jim je všeč.

Bog ne daj, da se nalezem njihovega okusa. :vio:

izjava tedna...

kakšen okus pa maš x?x ... jst mam vrhunskega... x:Dx pa sem moški xrolleyesx now what :eek: x?x

kake fore to slišiš...

dete se mal u roke vzet no...

x8Dx

Fernando Pessoa

ne da imajo izpiljene metode

starejši ko si večje zahteve maš

ne požreš več glih vsega

standard se ti dvigne

pri 18 je vse ok sam da je love in gledanje v oči

potem mora bit pa še kaj več

žensko mnenje x:Ix

x:Dx x:Dx x:Dx ja, ja dedcem pa merila padejo z leti xcivx :vragec:

sam da je blont pa pod 25

pa je terna na tomboli x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Kok je hecn pravzaprav tkole postavljeno... kaj je moskim vsec. xDDx

kar vsem al kako. x:o)x

pol bi lohk dal tud naslov teme: Kaj je folku vsec? x:o)x

in pol bi se prepricval, kaj nam mora bit vsec in kaj je bedast, da nam je vsec. x:px

xcivx

Drgac je pa moskim vsec priblizno to, kar je zenskam: da se majo fajn, da so ljubljeni s cimmanj tezhenja, da jih sprejemajo taksne, kot so, da jih spostujejo tocno zaradi njih samih... in tako dalje. x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...