svizec 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 01. Crknil bi, če bi moral zmeraj lulat počepnjen za kakim grmom in pazit, da mi kdo ne gleda v pizdo. Pa da se ne bom poscal po hlačkah. Poleg tega pa pri scanju ženske zmeraj rabijo papir. Slišal sem sicer, da jo baje lahko malo potrepljajo s prstom in se v skrajni sili oblečejo tudi brez papirja, ampak sem prepričan, da imajo potem vlažne gate. Tipi smo glede tega zmagovalci: samo malo ga spajtlamo, pospravimo na varno in zadeva je rešena. Čisto in estetsko. Poleg tega pa imam občutek, da ženskam - ko ščijejo - vse šprica naokrog, sploh če jih fajn tišči na WC in je potem curek debel in širok kot pri manjši kravi. In če jim šprica naokrog, jim šprica verjetno tudi po riti in vulvi. Mislim, res apetitlih! Zato pa jaz zmeraj vsaki ženski, ki mi reče za robčke, ko gre lulat, dam vsaj tri pakete, da se bodo ja fajn podrgnile. 02. Hvala hvaljenemu Jezusu, da mi iz tiča nikoli ne priteče ničesar drugega razen sperme in urina. Če bi moral enkrat na mesec nosit posebne vložke za tiča, da bi vanje curljala kri, bi me verjetno zadela kap. Tega pa babnicam res ne zavidam. Menstruacija smrdi, ženske so zaradi nje tečne in nataknjene, hormoni jim divjajo, seks je bolj kot ne nezaželjen, čeprav si ga baje ravno takrat najbolj želijo, poleg tega pa mora biti res ogabno, da ti iz spolovila teče kri, pomešana še z nekim sranjem, ki ima vonj po crknjenih ribah. Hvala bogu za tiča! 03. Čeprav je dandanes roditi malo manj moderno kot je bilo nekoč, jih vseeno še zmeraj skoti potomce. Niti v najbolj brutalnih sanjah si ne morem predstavljat, da bi kadar koli iz mene skozi spolovilo vlekli drugo živo bitje. In potem, ko bi se zahaklal, bi me morali še malo porezat, da bi ga lahko spravili ven. Da o tem, da bi ga okrog prenašal devet mesecev in se zraven največjega pirbauha sploh ubadal še z željo po kumaricah in jutranjimi slabostmi, sploh ne govorim. Vsa čast vsem ženskam, ki to zmorejo in še posebej tistim, ki pri tem uživajo. Da bi mene kdo razkosal in iz mene vlekel vreščeče bitje, ki je z mano celo povezano z nekimi čudnimi cevmi?! No go. Poleg tega pa bi bil nor občutek, da bi me nekdo brcal iz notranjosti. Edina stvar, ki ji bom kadar koli dovolil, da me brca od znotraj, bo kak posebej obdarjen klinc. 04. Ženske imajo nenavadno sposobnost instantnega menjavanja razpoloženja brez kakega pametnega razloga. Vse prevečkrat se zgodi, da se sprva še smejejo in so odlično razpoložene, potem pa se z njimi nekaj meniš, pa nenadoma postanejo tečne in nadležne. Ženska nikoli ne zna povedat, zakaj je tečna. To pa zato, ker v večini primerov še sama ne ve. Pač je. Tudi dedci smo tečni. Vendar redko in vedno z razlogom. 05. Večina žensk je posrana za volanom. 06. Babe se skoraj nikoli ne morejo dat dol brez da bi vpletala čustva. Kar je res full škoda, ker je seks brez filingov zelo dobra sprostitev v mnogih življenjskih situacijah, sploh takrat, ko še nekoga nisi prebolel, takrat, ko ti ni do resne zveze in takrat, ko si naveličan seksat s partnerjem. 07. Babe imajo celulit. 08. Ženske se morajo brit tudi po rokah in nogah. To bi bila zame prava grozljivka. Večina to - kolikor so mi povedale - počne celo vsak dan oz. vsaj vsak drug dan. Utrujajoče in dolgočasno. Rs jih spoštujem, ker se jim da brusit njihove ude, da so gladki in nepikajoči. 09. Ženske nikoli ne morejo vedeti, kako je to, ko jih nekdo fuka in hkrati one fukajo nekoga. Kot to lahko izvedemo moški. No, predvsem geji. In radovedni “strejti”. 10. Ženske si nikoli ne morejo spraznit jajc. 11. Ženske veliko dlje živijo od moških. To je strašno, saj si niti približno ne želim doseči 80, 90 ali bog ne daj celo 100 let. Nočem bit tečen star zamorjen dedec, ki bo jedel na flaško in lulal v kahlico. 12. Verjetno bi se zlomil, če bi moral nositi visoke petke. Ziher bi se na poti po Gosposki stegnil čez kanalski jašek in se ubil. Kako pri sveti Mariji lahko spravijo tiste štekle na svoje tace in z njimi celo plešejo ter tečejo, mi ostaja največja uganka sploh. Hvala bogu, da je zame dovolj normalno, če v soboto zvečer nase nadenem normalne mogoče samo za odtenek fensi športne copate. Če bi kaj takega nase v Samsari nadela baba, bi jo ziher obtožili, da je pobegnila iz Ribičije. Ali Mangasa. 13. Ženske so takoj obtožene, da so kurbe. Če se neka baba v klubu v eni noči poljublja z več tipi, je prekleta zahojena sprefukana pujsika, če pa to naredi tip, pa je totalni car. 14. Menstruacija pa ni edina nadležna zadeva, ki babam priteče iz njihove res multitekočinske špranje. Druga grozljiva je tudi beli tok. Fej in fuj. Človek ne more verjet, kaj se vse steka in izteka v to njihovo nepotrebno mlahavo in čudno oblikovano tkivo. 15. Ženske si ne morejo pustit bradice. Bradica je seksi. Sploh, če je lepo oblikovana. No, ženske si v bistvu lahko pustijo bradico. Ampak bi jih v tem primeru po moje izgnali iz države. Ali pa preselili k Strojanovim. 16. Ženske so označene za nekulturne prasice, če rigajo ali prdajo. Tudi moški smo označeni za nekulturne prasce, če rigamo ali prdamo. Ampak smo hkrati carji, ker upamo. 17. Ženske, ki so v postelji menjale veliko partnerjev, so označene za kurbe. Moški, ki so v postelji menjali veliko partnerjev, so označeni za izkušene. 18. Ženske ne vedo, kako fajn je nekomu svršit v usta. 19. Ženske nikoli ne morejo doživet orgazma V nekomu. 20. Večina babnic še v lokalni Spar ne more iti brez mejkapa. Da bi moral ves ljubi božji dan hodit okrog z nekim čudnim rjavim prahom, vtrtim v mojo kožo na obrazu, bi itak *rožici*. To pa seveda še ni edina stvar, ki jo spravijo nase. Tu so še neke barvice za oči, pa korektorji, šminka, senčilo pa še cel kup drugih pripomočkov, ki jih sploh ne poznam, vem pa, da jih obstaja mnogo, ker jih je mogoče najti v vsaki babji torbici. Da bi jaz moral v soboto zvečer eno uro zapravit pred ogledalom, ker bi pazil, da si v pravih odtenkih nalagam puder in se držim črte na ustnicah, ko bi se šminkal?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Najbolje da greš med menihe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 tako mlad in takoooooooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 SvizeC dobro bi bilo še vir pripisati, navsezadnje je to neke vrste avtorski zapis pa čeprav bloggerski Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 SvizeC dobro bi bilo še vir pripisati, navsezadnje je to neke vrste avtorski zapis pa čeprav bloggerski tko bluzerski, da ga nom nit prebrau pomoje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 kolk je enim na tem svetu dolgčas, joj, joj, joj,da se morjo z takšnimi blesarijami ukvarjat, temu se reče GET A LIFE pa kakšno babnco po..f...ki, pa bo takoj bolš, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 kaj je to.......p..f...ki? Tuhtam pa tuhtam, pa mi ne kapne nikak..... Pa pol k boš mi povedla, še mi prosm razlož kak se to dela, sn ziher, da nem vedu......Hvala. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 kaj je to.......p..f...ki? Tuhtam pa tuhtam, pa mi ne kapne nikak..... Pa pol k boš mi povedla, še mi prosm razlož kak se to dela, sn ziher, da nem vedu......Hvala. Vprašaj glodalca... ...pardon Svizca... Tak genialni um bo to najbolje znal razložit ... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 ah ta je zihr od unga, kaj je že.... un no k piše o grozovitih priimkih in imenih ker fante, bogi, skor da se mi smil nu pa tud ti, Svizec, da nalimaš en ? Prav imaš... 20 razlogov zakaj si ne želim biti ženska Glodalec je samo malo spremenil naslov... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2007 Prav imaš... 20 razlogov zakaj si ne želim biti ženska Glodalec je samo malo spremenil naslov... aja, jst sm to iz Kamrce prepisu, pa tam ni blo vira, pa tut naslov je tam točn tak... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 09. Ženske nikoli ne morejo vedeti, kako je to, ko jih nekdo fuka in hkrati one fukajo nekoga. Kot to lahko izvedemo moški. No, predvsem geji. In radovedni “strejti”. Radovedni strejti? Dream on!!! Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 kaj je to.......p..f...ki? Tuhtam pa tuhtam, pa mi ne kapne nikak..... Pa pol k boš mi povedla, še mi prosm razlož kak se to dela, sn ziher, da nem vedu......Hvala. lahko se greš vislice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 prefuuuki? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 aja, jst sm to iz Kamrce prepisu, pa tam ni blo vira, pa tut naslov je tam točn tak... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2007 nek portal k ga je moj kolega naredu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Svašta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2007 men se zdi, da je še kr nekaj razlogov spuščenih tut to je res, sam že teh 20 se mal kermu da brat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 jao Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Saj mi je kar malo žal, da sploh obujam to temo, ampak...na mi bo! Kot prvo bi se človek lahko vprašal "Hm, le katera (in zakaj!) se ti je tako zamerila...."04. Ženske imajo nenavadno sposobnost instantnega menjavanja razpoloženja brez kakega pametnega razloga. Vse prevečkrat se zgodi, da se sprva še smejejo in so odlično razpoložene, potem pa se z njimi nekaj meniš, pa nenadoma postanejo tečne in nadležne. Ženska nikoli ne zna povedat, zakaj je tečna. To pa zato, ker v večini primerov še sama ne ve. Pač je. Tudi dedci smo tečni. Vendar redko in vedno z razlogom. Neketere imamo utemeljen izgovor za muhavost! Meni npr. tole piše v osebnem horoskopu:...njihovi vtisi so namrec mocni, zato hitro menjajo razpolozenje in so za druge vcasih muhasti in nerazumljivi. Imajo mocno energijo, tudi ce so nezni, tihi in umirjeni. Ce so dobre volje, so zelo duhoviti (imajo namrec dober, a vcasih nenavaden smisel za humor), zabavni, prijetni, socutni in topli, ce pa so nerazpolozeni, je jasno, da se vsi okoli njih pocutijo slabo...Naj še karkoli dodam?? 14. Menstruacija pa ni edina nadležna zadeva, ki babam priteče iz njihove res multitekočinske špranje. Druga grozljiva je tudi beli tok. Fej in fuj. Človek ne more verjet, kaj se vse steka in izteka v to njihovo nepotrebno mlahavo in čudno oblikovano tkivo.Hja, pa še vseeno je ta luknja večkrat v ospredju zanimanja! (Kdo bi vas razumel! ) Sem se kaj pozabila komentirati??No, npr. le še to, da me res zanima, kaj bo avtor tegale besedilca poklonil svoji materi za 8. marec, ki ga je na tako neugleden način spravila na svet! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 No, npr. le še to, da me res zanima, kaj bo avtor tegale besedilca poklonil svoji materi za 8. marec, ki ga je na tako neugleden način spravila na svet! Mamice so itak fantkove ljubice, pol pa tko grdo o njih govorijo. Da jih ni sram Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.