Cookie 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 ..., da vec ko dosezes svetlobe, vec temnega opustis... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 ne nakladat, pomagaš lahko tudi brez ljubezni bolj pomaga skuliranost, predstavljaj si množico folka na plaži, med njimi cel kup ljubeznivih in dobrih ljudi. pa sam trije so bli sposobni reševat utapljajočega, vsi ostali so otrpnili v paniki in grozi Glej na ljubezen tudi kot popolno dojemanje in empatijo. Če bi človek resnično bil sposoben ljubezni bi se v njem ob taki situaciji takoj vzpostavilo popolno razumevanje situacije v kateri se utapljajoča oseba nahaja. Čustvo groze ali otopelosti, ki bi se pojavilo zaradi strahu - kaj če bi bil to jaz - bi bilo prelito z Ljubeznijo in Razumevanjem, dane situacije. In ker Ljubezen premaga še tako velik strah in ker je podkrepljena s popolnim razumevanjem - ne boš naredil/a napake. Sicer sploh nisi slabo napisala - skuliranost -> pogum -> razumevanje -> ljubezen -> akcija Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Žal te ne razumem najboljše, kaj si TOČNO hotel povedat, zato bom odgovorila po najboljših močeh;Sigurno je vsakodnevno delo na sebi boljše od občasnega, katero je še vedno boljše od nikakršnega. Pirmerjave med nalivanje vode in sodom, razlivanjem...oprosti, ampak ne razumem kaj je tvoj point?Kar se tiče "padanja v praznino" - to ni dobesedno je pa izraz najbližji dejanski izkušnji, ki ja za vsakega posameznika drugačna - ima pa neke stične točke Kaj TOČNO te zanima A kva sem hotu rečt? Lej, vsak bi bil rad srečen a ne. Kva to pomen? Bil bi rad ljubljen /od sebe in od drugih/, zadovoljen sam s seboj, s svojim življenjem, rad bi se mel lepo. Nekej tacga rajtam a ne. Pa ni. In je napet, pa slabe volje, pa siten, pa kej mu gre na jetra, pa kdo se mu zdi zajeban, grozen, pa kdo ga prizadane kdaj al pa večkrat, pa žalosten je, pa boli ga, pa razbolen je, pa jezen, pa sovraži, pa depresira, pa tko a ne. In pol gre meditirat, laufat, se ga zadane, vpije, razbija. In pomaga. Ful pomaga. K naredi karkol od tega al pa več tega, je sproščen, prazen, pomirjen, evo ljubeč tud, prijazen, svet vid v lepših barvah, problemi se mu zdijo lažji, manjši, pa tko a ne. Ampak vse tiste jebe, zarad katerih je v stresu, živčen, jezen, žalosten, prizadet, ga boli...vse tiste jebe še kr so. In pol mora jutr, pojutrišnjem al pa že dons zvečer spet meditirat, laufat, se ga zadet, vpit razbijat. Da je spet skuliran, da je svet lepši, on pa boljši. Ja, to je način, kako preživet. Če maš cajt, če se ti da. Je pa še en način. Ugotovit, mislm, pa zakva so te jebe zame jebe. Zakva sem žalosten, zakva me boli, zakva popizdim, zakva sem nestrpen. Kva je to v men? Kva se mi je kdaj zgodilo, da tko odreagiram? Zakaj ne odreagiram drgač? In pobrskat za vzroki vsake od teh jeb, vsako to jebico poiskat v seb in jo predelat. K ko to enkrat /stokrat/ narediš, pol ta jebica ni več jebica zate, a veš. Pol te ne boli, ne jezi, ne živcira več. Z vsako tako predelano jebico zapiraš pipco. Skoz manj je stvari, k te bolijo, jezijo, bremenijo in skoz blj si srečen in tist kar to že pomen in skoz manj potrebe imaš se kulirat skoz meditiranje, zadevanje, laufanje, vpitje, razbijanje. Skoz večji mir je v teb in harmonija in ajd, ljubezen, pa tko. In to je tist taprav stanje, kva je že reku Numnum, praznine, zboganosti s seboj in svetom. Trajen. Skoz meditacijo samo /če ti glih rata/ uzreš eno slikco stanja, v katerega bi lahko enkrat pršu, k bo pipca zaprta čist. Kt bi gledal film na platnu. Vidš kva se da, ampak ti v tem filmu nisi, si samo gledalec. To ti da meditacija. Če bi bil pa rad akter v svojem filmu, morš se pa lotit pipce. Zakva so meditacije in ostale tehnike sproščanja tko popularne? Ja, enostavne so a ne. Nč ni treba delat. Pa fajn se da služt z njimi. Ker stranke se skoz vračajo. Če ne k enmu, pa k drugmu. A sem bil dost nazoren? butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 včer smo sedel v oštariji, pa eden pravi da je šel k tistemu v Poreč, da bi ga odvadil kadit.Zdaj ne kadi štirinajst dni in pravi da je najhuje to, ker je prej petdeset let nehval in trpel zraven. Zdaj se mu pa fržmaga, ker oni ni drugega naredo , ko dvajset minut jim je govoril in to ne enemu, skupini kadilcev Ne paše mi kadit.....žebral in to je to pa pravi tip, najhuje je to , ko pomislim, kakšno moč imajo nekateri in bogve kaj so mi še vse vstavili v glavo Ne vem če paše pod to temo....SAM V BISTVU SPLOH NI HIPNOZA AMPAK SUGESTIJA eh, se sploh ne splača razmišljat, .... res je podn, koliko smetja vsak dan absorbiramo :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 edino lukna zmore tako meditirat.dva posta nazaj. A kva sem hotu rečt? Lej, vsak bi bil rad srečen a ne. Kva to pomen? Bil bi rad ljubljen /od sebe in od drugih/, zadovoljen sam s seboj, s svojim življenjem, rad bi se mel lepo. Nekej tacga rajtam a ne. Pa ni. In je napet, pa slabe volje, pa siten, pa kej mu gre na jetra, pa kdo se mu zdi zajeban, grozen, pa kdo ga prizadane kdaj al pa večkrat, pa žalosten je, pa boli ga, pa razbolen je, pa jezen, pa sovraži, pa depresira, pa tko a ne. In pol gre meditirat, laufat, se ga zadane, vpije, razbija. In pomaga. Ful pomaga. K naredi karkol od tega al pa več tega, je sproščen, prazen, pomirjen, evo ljubeč tud, prijazen, svet vid v lepših barvah, problemi se mu zdijo lažji, manjši, pa tko a ne. Ampak vse tiste jebe, zarad katerih je v stresu, živčen, jezen, žalosten, prizadet, ga boli...vse tiste jebe še kr so. In pol mora jutr, pojutrišnjem al pa že dons zvečer spet meditirat, laufat, se ga zadet, vpit razbijat. Da je spet skuliran, da je svet lepši, on pa boljši. Ja, to je način, kako preživet. Če maš cajt, če se ti da. Je pa še en način. Ugotovit, mislm, pa zakva so te jebe zame jebe. Zakva sem žalosten, zakva me boli, zakva popizdim, zakva sem nestrpen. Kva je to v men? Kva se mi je kdaj zgodilo, da tko odreagiram? Zakaj ne odreagiram drgač? In pobrskat za vzroki vsake od teh jeb, vsako to jebico poiskat v seb in jo predelat. K ko to enkrat /stokrat/ narediš, pol ta jebica ni več jebica zate, a veš. Pol te ne boli, ne jezi, ne živcira več. Z vsako tako predelano jebico zapiraš pipco. Skoz manj je stvari, k te bolijo, jezijo, bremenijo in skoz blj si srečen in tist kar to že pomen in skoz manj potrebe imaš se kulirat skoz meditiranje, zadevanje, laufanje, vpitje, razbijanje. Skoz večji mir je v teb in harmonija in ajd, ljubezen, pa tko. In to je tist taprav stanje, kva je že reku Numnum, praznine, zboganosti s seboj in svetom. Trajen. Skoz meditacijo samo /če ti glih rata/ uzreš eno slikco stanja, v katerega bi lahko enkrat pršu, k bo pipca zaprta čist. Kt bi gledal film na platnu. Vidš kva se da, ampak ti v tem filmu nisi, si samo gledalec. To ti da meditacija. Če bi bil pa rad akter v svojem filmu, morš se pa lotit pipce. Zakva so meditacije in ostale tehnike sproščanja tko popularne? Ja, enostavne so a ne. Nč ni treba delat. Pa fajn se da služt z njimi. Ker stranke se skoz vračajo. Če ne k enmu, pa k drugmu. A sem bil dost nazoren? butl Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 A kva sem hotu rečt? Lej, vsak bi bil rad srečen a ne. Kva to pomen? Bil bi rad ljubljen /od sebe in od drugih/, zadovoljen sam s seboj, s svojim življenjem, rad bi se mel lepo. Nekej tacga rajtam a ne. Pa ni. In je napet, pa slabe volje, pa siten, pa kej mu gre na jetra, pa kdo se mu zdi zajeban, grozen, pa kdo ga prizadane kdaj al pa večkrat, pa žalosten je, pa boli ga, pa razbolen je, pa jezen, pa sovraži, pa depresira, pa tko a ne. In pol gre meditirat, laufat, se ga zadane, vpije, razbija. In pomaga. Ful pomaga. K naredi karkol od tega al pa več tega, je sproščen, prazen, pomirjen, evo ljubeč tud, prijazen, svet vid v lepših barvah, problemi se mu zdijo lažji, manjši, pa tko a ne. Ampak vse tiste jebe, zarad katerih je v stresu, živčen, jezen, žalosten, prizadet, ga boli...vse tiste jebe še kr so. In pol mora jutr, pojutrišnjem al pa že dons zvečer spet meditirat, laufat, se ga zadet, vpit razbijat. Da je spet skuliran, da je svet lepši, on pa boljši. Ja, to je način, kako preživet. Če maš cajt, če se ti da. Je pa še en način. Ugotovit, mislm, pa zakva so te jebe zame jebe. Zakva sem žalosten, zakva me boli, zakva popizdim, zakva sem nestrpen. Kva je to v men? Kva se mi je kdaj zgodilo, da tko odreagiram? Zakaj ne odreagiram drgač? In pobrskat za vzroki vsake od teh jeb, vsako to jebico poiskat v seb in jo predelat. K ko to enkrat /stokrat/ narediš, pol ta jebica ni več jebica zate, a veš. Pol te ne boli, ne jezi, ne živcira več. Z vsako tako predelano jebico zapiraš pipco. Skoz manj je stvari, k te bolijo, jezijo, bremenijo in skoz blj si srečen in tist kar to že pomen in skoz manj potrebe imaš se kulirat skoz meditiranje, zadevanje, laufanje, vpitje, razbijanje. Skoz večji mir je v teb in harmonija in ajd, ljubezen, pa tko. In to je tist taprav stanje, kva je že reku Numnum, praznine, zboganosti s seboj in svetom. Trajen. Skoz meditacijo samo /če ti glih rata/ uzreš eno slikco stanja, v katerega bi lahko enkrat pršu, k bo pipca zaprta čist. Kt bi gledal film na platnu. Vidš kva se da, ampak ti v tem filmu nisi, si samo gledalec. To ti da meditacija. Če bi bil pa rad akter v svojem filmu, morš se pa lotit pipce. Zakva so meditacije in ostale tehnike sproščanja tko popularne? Ja, enostavne so a ne. Nč ni treba delat. Pa fajn se da služt z njimi. Ker stranke se skoz vračajo. Če ne k enmu, pa k drugmu. A sem bil dost nazoren? butl Ja srce si bil. Čist popolnoma. Sprijazni se s tem kjer si, kar si in kako si. Sam povej to vdovi, otroku , ki je pravkar izgubil očeta,materi ki je izgubila otroka, možu, ki je izgubil službo in bolniku , ki so mu povedali , da ima še leto življenja pred seboj, pretepenemu in ponižanemu, deležnemu krivic in posmeha, izpostavljenemu na žrtveni oltar, otroku, ki ne upa v šolo, ker ve da ga bodo pretepli sošolci, ga prisili da bo počel lumparije, ker drugače mu bodo razbili glavo, povej to staršem, ki ne vedo kako bodo preživeli sebe in otroke, povej upokojenki, ki životari iz meseca v mesec in čaka na smrt..... Naj se sprijaznijo, ne da se bratec, včasih se ne da sprijaznit, včasih Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 www.dr.psiho.lia.com Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 www.dr.psiho.lia.com do gležnjev ne sežem vaši visokosti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Je pa še en način. Ugotovit, mislm, pa zakva so te jebe zame jebe. Zakva sem žalosten, zakva me boli, zakva popizdim, zakva sem nestrpen. Kva je to v men? Kva se mi je kdaj zgodilo, da tko odreagiram? Zakaj ne odreagiram drgač? In pobrskat za vzroki vsake od teh jeb, vsako to jebico poiskat v seb in jo predelat. K ko to enkrat /stokrat/ narediš, pol ta jebica ni več jebica zate, a veš. Pol te ne boli, ne jezi, ne živcira več. Z vsako tako predelano jebico zapiraš pipco. Skoz manj je stvari, k te bolijo, jezijo, bremenijo in skoz blj si srečen in tist kar to že pomen in skoz manj potrebe imaš se kulirat skoz meditiranje, zadevanje, laufanje, vpitje, razbijanje. Skoz večji mir je v teb in harmonija in ajd, ljubezen, pa tko. In to je tist taprav stanje, kva je že reku Numnum, praznine, zboganosti s seboj in svetom. Trajen. Skoz meditacijo samo /če ti glih rata/ uzreš eno slikco stanja, v katerega bi lahko enkrat pršu, k bo pipca zaprta čist. Kt bi gledal film na platnu. Vidš kva se da, ampak ti v tem filmu nisi, si samo gledalec. To ti da meditacija. Če bi bil pa rad akter v svojem filmu, morš se pa lotit pipce. Zakva so meditacije in ostale tehnike sproščanja tko popularne? Ja, enostavne so a ne. Nč ni treba delat. Pa fajn se da služt z njimi. Ker stranke se skoz vračajo. Če ne k enmu, pa k drugmu. A sem bil dost nazoren? butl Seveda. Samo si povedal isto kot jaz, le druge besede si uporabil Meditacije ne pomeni samo, da ti nekje sediš, se lepo nasmihaš sam sebi in SI; "meditacija" poteka 24h/dan-skozi vse tvoje delovanje; krasno se da meditirat tudi npr. med opravljanjem vsakodnevnih (zoprnih) opravil: npr. likanja, al pa fatiranja, al pa kuhanja nenazadnje. Ni point meditacije (vsaj moje) da dosežeš Praznino (Void) temveč (če smem uporabit tvoje besede) "Ugotovit, mislm, pa zakva so te jebe zame jebe. Zakva sem žalosten, zakva me boli, zakva popizdim, zakva sem nestrpen. Kva je to v men? Kva se mi je kdaj zgodilo, da tko odreagiram? Zakaj ne odreagiram drgač? In pobrskat za vzroki vsake od teh jeb, vsako to jebico poiskat v seb in jo predelat. K ko to enkrat /stokrat/ narediš, pol ta jebica ni več jebica zate, a veš. Pol te ne boli, ne jezi, ne živcira več. Z vsako tako predelano jebico zapiraš pipco. Skoz manj je stvari, k te bolijo, jezijo, bremenijo in skoz blj si srečen in tist kar to že pomen" - predvsem to, Praznina potem pride ali pa tudi ne Seveda pa je to težje razložit nekomu, ki morda nima te izkušnje, pa ne me narobe razumet v smislu pa kaj ta pička misli, da je več vredna/bolj pametna/izkušena/whatevr, težko je razložit npr. kaj je rdeča barva nekomu, ki ne vidi oz. rdeče barve še ni videl (ali pa jo je videl a ne ve, da se imenuje rdeča barva), ne pozna pa pomena rdeče, niti pomena barva; no zdej pa razloži Pa jst tut slabo razlagam, tko da... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 do gležnjev ne sežem vaši visokosti odzgori dol al odspodi gor? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Ja srce si bil. Čist popolnoma. Sprijazni se s tem kjer si, kar si in kako si. Sam povej to vdovi, otroku , ki je pravkar izgubil očeta,materi ki je izgubila otroka, možu, ki je izgubil službo in bolniku , ki so mu povedali , da ima še leto življenja pred seboj, pretepenemu in ponižanemu, deležnemu krivic in posmeha, izpostavljenemu na žrtveni oltar, otroku, ki ne upa v šolo, ker ve da ga bodo pretepli sošolci, ga prisili da bo počel lumparije, ker drugače mu bodo razbili glavo, povej to staršem, ki ne vedo kako bodo preživeli sebe in otroke, povej upokojenki, ki životari iz meseca v mesec in čaka na smrt.....Naj se sprijaznijo, ne da se bratec, včasih se ne da sprijaznit, včasih A ti si moj post razumela kt, da se je treba sprijaznit, da je kt je? Glih kontra, Lia. Samo ti si tist, k lahko kej nardi...pr seb. Ti si tist, k bo al cel življenje objokoval smrt svojega otroka in za to krivil kterga kol, sebe, druge, Boga, cel svet al pa naredu kej druzga. Ker dejstvo je, Lia, karkol nardiš, otroka ne boš več oživela. Lahko ubiješ še sebe, lahko se živa požreš, lahko sovražiš, lahko pa živiš dalje. To je tist, kar lahko narediš in delaš ti. Dejstva, da je otrok mrtev, tega dejstva pa ne moreš spremeniti. Se s tem sprijazniš, se s tem ne sprijazniš, je tvoja stvar, na to dejstvo tvoja izbira ravnanja ne vpliva. Tko je. Ali bi z drugačnim ravnanjem prej lahko preprečila smrt otroka, izgubo moža, revščino, bolezen, je druga stvar, ki je v tem trenutku, v tem stanju nepomembna, ker zdej je tko kt je. Lahko ti je v poduk za naprej, da spremeniš svoje ravnanje, da se ne bi ponovil a ne, ampak na obstoječe stanje pa nima vpliva. Odgovornost za svoje življenje ne pomen, da spreminjaš druge, pomen, da spreminjaš svoje odzive nanje. A se bojo s tvojo spremembo tud drugi spremenil /ljudje, situacije, okolica/, je njihova stvar, ne tvoja. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 odzgori dol al odspodi gor? uporabi domišljija 69 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Seveda. Samo si povedal isto kot jaz, le druge besede si uporabil Meditacije ne pomeni samo, da ti nekje sediš, se lepo nasmihaš sam sebi in SI; "meditacija" poteka 24h/dan-skozi vse tvoje delovanje; krasno se da meditirat tudi npr. med opravljanjem vsakodnevnih (zoprnih) opravil: npr. likanja, al pa fatiranja, al pa kuhanja nenazadnje. Ni point meditacije (vsaj moje) da dosežeš Praznino (Void) temveč (če smem uporabit tvoje besede) "Ugotovit, mislm, pa zakva so te jebe zame jebe. Zakva sem žalosten, zakva me boli, zakva popizdim, zakva sem nestrpen. Kva je to v men? Kva se mi je kdaj zgodilo, da tko odreagiram? Zakaj ne odreagiram drgač? In pobrskat za vzroki vsake od teh jeb, vsako to jebico poiskat v seb in jo predelat. K ko to enkrat /stokrat/ narediš, pol ta jebica ni več jebica zate, a veš. Pol te ne boli, ne jezi, ne živcira več. Z vsako tako predelano jebico zapiraš pipco. Skoz manj je stvari, k te bolijo, jezijo, bremenijo in skoz blj si srečen in tist kar to že pomen" - predvsem to, Praznina potem pride ali pa tudi ne Seveda pa je to težje razložit nekomu, ki morda nima te izkušnje, pa ne me narobe razumet v smislu pa kaj ta pička misli, da je več vredna/bolj pametna/izkušena/whatevr, težko je razložit npr. kaj je rdeča barva nekomu, ki ne vidi oz. rdeče barve še ni videl (ali pa jo je videl a ne ve, da se imenuje rdeča barva), ne pozna pa pomena rdeče, niti pomena barva; no zdej pa razloži Pa jst tut slabo razlagam, tko da... Ja, to je prava meditacija. Zdej k meditiraš skoz, se vpraš, zakaj se ti je zdel, da bi te lahko zastopu kt pičko, ki misl, da je kej več vredna... Ker to je tvoj problem, ne moj. Moj bi bil, če bi te tko zastopu. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 uporabi domišljija 69 zrcali,sukaj,nagni,90-180-360-vodoravno al navpicno...nikjer te ni Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Em butl pipca pa to je, da ti izkušnjo meditacije prenašaš na realni plan, da postane del tebe. In tolko lažje je to, če več meditiraš, ker to postaja bolj del tebe in vedno večjo razliko opaziš med meditacijo in realnim in ti to serje po glavi in potem se mal pomatraš, pa tko kot si rekel spreminjaš... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 A ti si moj post razumela kt, da se je treba sprijaznit, da je kt je? Glih kontra, Lia. Samo ti si tist, k lahko kej nardi...pr seb. Ti si tist, k bo al cel življenje objokoval smrt svojega otroka in za to krivil kterga kol, sebe, druge, Boga, cel svet al pa naredu kej druzga. Ker dejstvo je, Lia, karkol nardiš, otroka ne boš več oživela. Lahko ubiješ še sebe, lahko se živa požreš, lahko sovražiš, lahko pa živiš dalje. To je tist, kar lahko narediš in delaš ti. Dejstva, da je otrok mrtev, tega dejstva pa ne moreš spremeniti. Se s tem sprijazniš, se s tem ne sprijazniš, je tvoja stvar, na to dejstvo tvoja izbira ravnanja ne vpliva. Tko je. Ali bi z drugačnim ravnanjem prej lahko preprečila smrt otroka, izgubo moža, revščino, bolezen, je druga stvar, ki je v tem trenutku, v tem stanju nepomembna, ker zdej je tko kt je. Lahko ti je v poduk za naprej, da spremeniš svoje ravnanje, da se ne bi ponovil a ne, ampak na obstoječe stanje pa nima vpliva. Odgovornost za svoje življenje ne pomen, da spreminjaš druge, pomen, da spreminjaš svoje odzive nanje. A se bojo s tvojo spremembo tud drugi spremenil /ljudje, situacije, okolica/, je njihova stvar, ne tvoja. butl zelo lepo napisano....tako za prebrat. Življenje pa zrcali čist kontra slike, tej lepi teoriji. Sem bla v stiku z ljudmi, ki jih že lep čas nisem videla. Gradiva za kriminalke in srhljivke. Spremembe in uspeh zmeraj spremlja nelagodje in strah. Ker greš iz meja poznanega. Vsi mislijo ,, da je sreča, notranji mir in uspeh nekaj , kjer se cedita med in mleko. Pozabljajo pa , da v bistvu z doseganjem le tega , potegneš iz najbolj zaprašenih kotičkov sebe, najbolj skrite strahove v sebi in drugih. In neizogibno prideš v konflikt s samim seboj in z okoljem. **** se opravičim, ker tako neumestno segam v to temo s takimi neprimernimi razmišljanji Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 pol pa izbrishi,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 zakaj že... sej me nikjer ni....ne na 90, ne na 180, ne na 360 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Pozabljajo pa , da v bistvu z doseganjem le tega , potegneš iz najbolj zaprašenih kotičkov sebe, najbolj skrite strahove v sebi in drugih. In neizogibno prideš v konflikt s samim seboj in z okoljem. **** se opravičim, ker tako neumestno segam v to temo s takimi neprimernimi razmišljanji Sej se cedita med in mleko - vsaj tako zgleda na vzven. In tud na vznoter je tako - kar ne vidijo je kolesje, ki to vse poganja - ker, če bi ga videli in primerjali s svojim potem bi spoznali, kje šele so! To Kolesje ja to je tista skrivnost. Ne moreš s otroškim triciklom dirkat 300 km/h - razen, če je kolesje tako ustrojeno Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 zakaj že... sej me nikjer ni....ne na 90, ne na 180, ne na 360 na 9 levo zgoraj pa si a? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Em butl pipca pa to je, da ti izkušnjo meditacije prenašaš na realni plan, da postane del tebe. In tolko lažje je to, če več meditiraš, ker to postaja bolj del tebe in vedno večjo razliko opaziš med meditacijo in realnim in ti to serje po glavi in potem se mal pomatraš, pa tko kot si rekel spreminjaš... Odvisno od namena, pa od vrste tud. Če meditiraš zato, da se sprostiš, da spucaš napetost, potem si lahko fit za delo na sebi al pa zadovoljen s stanjem, ki si ga dosegel. Če si fit in delaš na seb, pol skoz manj rabiš se spravljat v to stanje. Če si pa zadovoljen s pomiritvijo, ki jo skoz meditacijo dosežeš, pol rabiš tega le več. Je Lia lepo povedala, da se ljudje bojimo sprememb in vztrajamo v čudnih odnosih in stanjih skor da nerazumno. Poglej trpinčene ženske. Ene raj umrejo, kt da bi zapustile svojga tipa, ne glede na to, da so zanj manj kt predpražnik. A ne. Je rekla Cookie, da meditira cel dan, da je živetje življenja meditacija. Ja je. Kva pa to pomen? Da si pozoren, zbran, da maš odprte oči in ušesa. Da zaznavaš sebe in okolico. Da si tle ta trenutek. Da se vprašaš zakaj, od kod, čemu. In da poiščeš in tud najdeš. To je ta meditacija. Jst nimam nč proti kterikoli obliki praznjenja napetosti. Gotov da vsak to rab a ne, že zato, da maš jasno glavo, da sploh lahko karkol počneš. Samo če pri tem ostaneš, pol morš to skoz delat, skoz morš nekej pucat, sproščat napetost. Skoz se daješ s posledicami, vzroka se pa ne pritakneš. Sej se da tko, gotov da ja, ampak men je to premal in sem opazu, da če druzga ne, velik več cajta mi ostane...zase, za družino, hobije, karkol /da ne bom zdej reku za ljubezen, ker to se tko al tko občut v vseh odnosih/.V glavnem, meditacija ne sme bit beg od, kva, problemov?, odnosov?, sebe?, življenja?, ker pol boš skoz bežal. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Mnja sej to Namen in vedeti kaj počneš in zakaj, kar se večino zjasni že z Namenom. Ampak mislim, da ni fora v praznenju ampak doseganju nekega stanja zarad katerega pridobiš v življenju. Če nimaš časa lahko zvečer pred spanjem to počneš. Sam lahko, da je pot napačna, kjer je cilj doseganje enega stanja. Mogoče bi bilo bolje doseganje primernega cilja - kaj trenutno želim izboljšati, kako bom to naredu, katero tehniko bom uporabu, kaj bom s tem spremenil , kako se bo to odražalo v vsakdanjiku.... ..ma sej itak krožimo v krogu zadnje dve strani, vsi isto govorimo, vsak malce drugače pove - precepcije se razlikujejo vsi smo istih idej... Hočem povdart, če jaz delam doma eno preprosto vajo sproščanja katere temelj je koncentracija, čutenje telesa, odpiranje-zapiranje, noter-ven, zemlja -nebo -> je ta vaja tako življenska, da te funkcije tako ali tako opravljam cel dan večinoma nezavedno. Samo pridobim lahko, če jih ozavestim s tem,ko pomislim na vajo, ki jo izvajam. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 ... Odgovornost za svoje življenje ne pomen, da spreminjaš druge, pomen, da spreminjaš svoje odzive nanje. A se bojo s tvojo spremembo tud drugi spremenil /ljudje, situacije, okolica/, je njihova stvar, ne tvoja. Zdej k meditiraš skoz, se vpraš, zakaj se ti je zdel, da bi te lahko zastopu kt pičko, ki misl, da je kej več vredna... Ker to je tvoj problem, ne moj. Moj bi bil, če bi te tko zastopu. pred dvema dnevoma sem želela isto stvar razložiti dvema različnima osebkoma (ne istočasno); oba sta imela enako reakcijo v smislu, zakaj ju tretiram kot popolna idiota (pa ju nisem, le slabo razlagam); pač dve identični iskušnji, pa mal posploševanja kar je moj problem (posploševanje namreč) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
orientalka 8. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2007 Hočem povdart, če jaz delam doma eno preprosto vajo sproščanja katere temelj je koncentracija, čutenje telesa, odpiranje-zapiranje, noter-ven, zemlja -nebo -> je ta vaja tako življenska, da te funkcije tako ali tako opravljam cel dan večinoma nezavedno. Samo pridobim lahko, če jih ozavestim s tem,ko pomislim na vajo, ki jo izvajam. A te lah prosm, da jo opišeš Citiraj hmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Mnja sej to Namen in vedeti kaj počneš in zakaj, kar se večino zjasni že z Namenom. Ampak mislim, da ni fora v praznenju ampak doseganju nekega stanja zarad katerega pridobiš v življenju. Če nimaš časa lahko zvečer pred spanjem to počneš. Sam lahko, da je pot napačna, kjer je cilj doseganje enega stanja. Mogoče bi bilo bolje doseganje primernega cilja - kaj trenutno želim izboljšati, kako bom to naredu, katero tehniko bom uporabu, kaj bom s tem spremenil , kako se bo to odražalo v vsakdanjiku.... ..ma sej itak krožimo v krogu zadnje dve strani, vsi isto govorimo, vsak malce drugače pove - precepcije se razlikujejo vsi smo istih idej...Hočem povdart, če jaz delam doma eno preprosto vajo sproščanja katere temelj je koncentracija, čutenje telesa, odpiranje-zapiranje, noter-ven, zemlja -nebo -> je ta vaja tako življenska, da te funkcije tako ali tako opravljam cel dan večinoma nezavedno. Samo pridobim lahko, če jih ozavestim s tem,ko pomislim na vajo, ki jo izvajam. Fino Kuvrtat Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.