Marsa 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/10/"][b]Napoved za 10. teden[/b][/url] - [b]5. - 11. marec 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2007 [quote] [/quote] ah ne no, saj bo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 [color="#000099"]V tem obdobju se praviloma več ukvarjamo s sabo in s svojo notranjostjo in smo raje in pogosteje sami s sabo, zdaj pa so ti vplivi prišli še toliko bolj do izraza, ker smo (med drugimi) spremljali močen nebesni pojav - Lunin mrk, ki je pripomogel, da smo še globlje zaorali po svojih notranjih globinah in so se tako dvignile na površje nekatere usedline preteklosti, katerih do zdaj še nismo počistili, ravno zato, ker so se usedle tako globoko. To nas je morda zmedlo, zaskrbelo, presenetilo ali pa nas celo prestrašilo, predvsem če ali ko se nam je zdelo, da nimamo sami nobene moči vplivanja na dogodke, ki so se takorekoč 'kar sami zgodili', mi pa smo v njih nastopali, kot bi nas vodilo nekaj izven nas. V takšnih primerih/trenutkih je lahko zelo učinkovita, predvsem pa koristna meditacija z namero ločevanja zrnja od plev. Poglobimo se vase, iskreno se pogovorimo s sabo in se vprašajmo: Ali je to dobro zame? Me to izpolnjuje? Me zadovoljuje? Osrečuje? Ali to (še) potrebujem? Ali je to sploh 'moje' ali gre pravzaprav za vzorce, pričakovanja ali projekcije drugih - in ne mene? … in podobno. Če bomo dovolj iskreni do sebe, nas bo morda presenetilo, kaj vse vlačimo s sabo, pa smo že zdavnaj prerasli ali pa celo sploh naše ni.[/color] evo, točno to počnem že od prejšnejga tedna sem pa danes pri zdravniku izvedela, da se stvari prav lepo popravljajo (nekak tko sem že slišala od drugega zdravnika - da delam čudeže) počas lahko začnem s sobnim kolesom, pa sprehodi... kri se pa popravlja zato je poskrala vso zalogo železa... čez en mesec kontrola železa - ker naj bi se začel popravljat če ne potem pa je vzrok kje drugje... fajn sem zadovoljna... jutri še počivam potem pa naprej... pa še ta pomemben pogovor sem prestavila na soboto... marsa, hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2007 [quote name='Ksenia' post='812062' date='5. Mar 2007, 16:09']... sem pa danes pri zdravniku izvedela, da se stvari prav lepo popravljajo (nekak tko sem že slišala od drugega zdravnika - da delam čudeže) počas lahko začnem s sobnim kolesom, pa sprehodi... kri se pa popravlja zato je poskrala vso zalogo železa... ...[/quote] primsk! ('sem ti rekla'! ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 a da sem faca, itak zdej pa še "moč" dobim za en poslovilni govor pa sem na konju Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2007 [quote name='Ksenia' post='812076' date='5. Mar 2007, 16:26']zdej pa še "moč" dobim za en [b][color="red"]poslov[/color][color="yellow"]il[/color][color="red"]ni[/color][/b] govor pa sem na konju [/quote] Rajs tko postavi/zastavi... jasno da si Face. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 A tale napoved je pa že za prebrat??? prejšnje nisem radovednost ne ubije mačke vedno.press Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2007 [quote name='cosma' post='812094' date='5. Mar 2007, 16:52']A tale napoved je pa že za prebrat??? [/quote] zgleda da je, ker sem bla ravno napotena s strani ene frendice nanjo. ces, naj si preberem napoved. tko da si jo grem zdaj se prebrat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Cosma, preberi pa potem povej navajeniženakajhujšega.com Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2007 [quote name='cosma' post='812094' date='5. Mar 2007, 16:52']radovednost ne ubije mačke vedno.press[/quote] [quote name='Ksenia' post='812097' date='5. Mar 2007, 16:57']navajeniženakajhujšega.com[/quote] shtoneubijajacha.si Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 [quote name='Marsa' post='812096' date='5. Mar 2007, 16:55']zgleda da je, ker sem bla ravno napotena s strani ene frendice nanjo. ces, naj si preberem napoved. tko da si jo grem zdaj se prebrat. [/quote] še dobro, da ti kdo pove...jaz moram sama iskat pa čakat .... štabimibrezprijatelja.press morem gret....joooooj izpit kok sm boga dons....si bom prizanesla z napovedjo.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 razturi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 marsa...hvala za napoved.... ta teden sem začela mrtva zaspana.....počutje je sicer čist ok in psiha dela kot običajno....sam telo se je odločlo, da bi dalo v kakšno nižjo prestavo...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Marsa, hvala za napoved.....mi je izjemno všečna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 [quote name='Ksenia' post='812155' date='5. Mar 2007, 18:17']razturi [/quote] thx mislim, da je on razturil danes nas....krščen matiček in lunin mrk s polno luno morebit še kaj lahko storita, da zniža kriterij, bi bilo v veliko pomoč...tole je bilo kr neki [quote name='enja' post='812228' date='5. Mar 2007, 21:11']Marsa, hvala za napoved.....mi je izjemno všečna [/quote] Enja, si me skoraj opogumila za branje ... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Hvala za napoved Moram rečt, da čutim ravno obratno - ne čutim potrebe po samoti, ampak potrebo po intenzivnem druženju. Trenutno mi je zlo težko biti sama. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 [i]V tem obdobju se praviloma več ukvarjamo s sabo in s svojo notranjostjo in smo raje in pogosteje sami s sabo, zdaj pa so ti vplivi prišli še toliko bolj do izraza, ker smo (med drugimi) spremljali močen nebesni pojav - Lunin mrk, ki je pripomogel, da smo še globlje zaorali po svojih notranjih globinah in so se tako dvignile na površje nekatere usedline preteklosti, katerih do zdaj še nismo počistili, ravno zato, ker so se usedle tako globoko. To nas je morda zmedlo, zaskrbelo, presenetilo ali pa nas celo prestrašilo, predvsem če ali ko se nam je zdelo, da nimamo sami nobene moči vplivanja na [color="#993399"]dogodke, ki so se takorekoč 'kar sami zgodili', mi pa smo v njih nastopali, kot bi nas vodilo nekaj izven nas. [/color] V takšnih primerih/trenutkih je lahko zelo učinkovita, predvsem pa koristna meditacija z namero ločevanja zrnja od plev. Poglobimo se vase, iskreno se pogovorimo s sabo in se vprašajmo: Ali je to dobro zame? Me to izpolnjuje? Me zadovoljuje? Osrečuje? Ali to (še) potrebujem? Ali je to sploh 'moje' ali gre pravzaprav za vzorce, pričakovanja ali projekcije drugih - in ne mene? … in podobno. [color="#993399"] Če bomo dovolj iskreni do sebe, nas bo morda presenetilo, kaj vse vlačimo s sabo, pa smo že zdavnaj prerasli ali pa celo sploh naše ni[/color].[/i] ko sem tole prebrala mi je iz dneva v dan vse bolj jasno...kaj se dogaja. Mi je Bog res namenil eno krasno poslanstvo. Zdaj ga razumem. In sem srečna, da je tako. Res je, da se nenehno sprašujem, le s čim sem si zaslužila biti del vsega tega? Kako sem lahko prav jaz tista, ki je nekomu podarila nekaj najlepšega? In da sem na koncu celo ugotovila, da je to znal sprejeti.........in ne rabim nobene zahvale. Že samo to življenje je Zahvala. Vesela sem, daje tudi doma komunikacija šla naprej ....in ni me strah...da bi bilo karkoli narobe ali ne prav. VSE ampak vse je za nekaj dobro Še še bom raziskovala in se učila in rasla..........Življenje je lepo...če ga živiš ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Napoved Hvala zanjo Marsa Definitivno pa drži tam nekaj zapisano;recimo; da sme ugotovili, da ne rabimo več česa - jaz sem ugotovila, da ne rabim sumničenj več in take in take fajne reči.. deviška luna me je spustila - je pa v soboto držala gospodiča našega, ki se lotil temeljitega čiščenja pralnega stroja - ker ga ravno popravljal - še vedno ne obrača dobro magari novi jermen kupil - tak da v lajfu te znamke pralnega stroja ne kupim več , ker baje tole klasična napaka teh strojev..no..skratka..pralni stroj bil deležen izjemne nege skoraj ga ne prepoznala..štiri brisače+gate kakšne zdaj sicer grejo not..prej so šle tri..aja napoved tole.. pa utrujenost tudi me drži(piše tole v napovedi -napoved kriva) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 uf marsa, spet ubitačn tedn a sam a da pospravljanje in to bi naj blo koristno in tko zakaj jst nkol ne poslušam kj je dobr zame đizs, tolk bi mogla pa se mi ne da.....pol tik pred zdajci norela in sopihala z onim trebuhom ogromnim drgač pa....crka sm tko na momente......napoved kriva KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 naj mi planeti stojijo ob strani ob moji odločitvi glede služenja denarja amen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 zgodi se tvoja volja...... a kje piše, da bomo na smrt zaspani.....???.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Ksenia ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Men je ok ta tedn, bolš je, se da dihat, pa upam, da me bo pospravljanje res zagrabl, k tole je pa že tu mač, kaj se v moji sobi dogaja. Ene 4 žehte cot za oprat, pa še vse živo...ma, ni da bi govorila. Pa na seb bi tud lohk delala. No, bomo pridni. Ksenč, nej ti finančno obilje pride naproti, na najboljši možen način. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 mene pa zanima kateri del tega tedna je najboljši za normalen "poslovni" pogovor? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2007 aja sej res, sej napoved je gor od vcer okol 15h. sredina tedna, Ksenia. danes, jutri... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.