Megica 8. avgust 2002 Prijavi Deli 8. avgust 2002 Pa naj bo! Z malo treme, evo mene: "Da bi našla spet svojo notranjo moč in moje svetle, dobrohotne misli, ki me delajo to, kar si želim BITI." Mimogrede; šele danes sem "slučajno", ki ni slučajno, našla tole bazo pozitivnih in mislečih ljudi, na luninem forumu.Če ste slučajno pozabili ali pa vam je danes to povedalo šele 1000 ljudi, bom jaz z veseljem 1001, namreč: ...da najdem kak res dober superlativ... V TRENUTKU, KO SE ČLOVEK PREPUSTI PRIJAZNIM ČUSTVOM FORUMCOV; SE SVET SPREMENI: NIČ VEČ NI TEME, VSE TRAGEDIJE, VSE NEPRIJETNOSTI IZGINEJO. ČUDOVITE STE LUNICE IN LUNAKI HVALA,Megica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 8. avgust 2002 Prijavi Deli 8. avgust 2002 Megica, dobrodošla. Tvoja trema mi je dobro poznana. Ne grizemo, razen izjem. Pridruži se nam še drugje. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Megica 12. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2002 quote:Megica, dobrodošla. Tvoja trema mi je dobro poznana. Ne grizemo, razen izjem. Pridruži se nam še drugje.Hvala za povabilo Teja, ja res sem si prebrala že kar nekaj debat na raznorazne teme.Zadeve so izredno zanimive in samo vprašanje časa je...Moj firbec mi ne bo dal miru...tako da, seveda, da se bom pridružila Prijeten teden še naprejMegica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 16. avgust 2002 Prijavi Deli 16. avgust 2002 Dobrodošla in kar pogumno. Tudi jaz izvajam tukaj že kar eno samoterapijo in sem zelo vesel za vse te ljudi tukaj. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Megica 19. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2002 quote:Dobrodošla in kar pogumno. Tudi jaz izvajam tukaj že kar eno samoterapijo in sem zelo vesel za vse te ljudi tukaj. andrej Hvala, Andrej icon_smile.gifVšeč mi je tvoj način razmišljanja (ko berem Tvoja mnenja v debatah). Samoterapija - ja, najbrž je to To.Lep tedenMegica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 19. avgust 2002 Prijavi Deli 19. avgust 2002 quote: "Da bi našla spet svojo notranjo moč in moje svetle, dobrohotne misli, ki me delajo to, kar si želim BITI." Megica Draga Megica! Tudi jaz ti želim iz srca, da bi se ti želja izpolnila! Vesela sem zate icon_smile.gifin moram ti povedati, da mi je resnično všeč,ker iz tvojih besed žari iskrenost in preprostost,in verjamem, da si samo ti lahko gospodar svojih misliin ne njihov suženj.Izbira je tvoja! Vem, da "čutiš", verjameš in si želiš, SPET NAJTI SVOJE NOTRANJE SONCE! icon_smile.gifSi na pravi poti! Dobrodošla med nami - kot sama posrečeno praviš - LUNICAMI in LUNAKI! Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. avgust 2002 Prijavi Deli 19. avgust 2002 Skoda da marsa ne bere tega ), dobrodosla Megica, hehe, lepo ime, primerno za ta forum:) Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.