nosorog 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Pred nekaj dnevi me je poklical lastnik gostilne Pustov mlin, blizu Šmartna pri Litiji. Rekel mi je, da že nekaj let sledi v svojem gozdu nenormalnemu pojavu - v delu ene grape se na dolžini 100 metrov iz zemlje sliši grmenje. Danes sem bil tam. V petnajstih minutah je zagrmelo trikrat. Pravijo, da se to dogaja čez ves dan (verjetno tudi noč) in zadeve seveda ni moč povezati z razstreljevanjem v kakšnem kamnolomu. Nimam pojma, kwa je to. Poklical sem seizmologa Renata Vidriha in v 14 dneh greva še enkrat skupaj tja (Renato ga rad na zob da, zato bo verjetno pestro ). U glavnem - kdor je bil tam in to slišal, zadeve ne zna povezati z ničemer znanim (z mano vred). lalala P.S. Nazaj grede sem bil pa sila blizu prvemu čelnemu trčenju v lajfu. Izza ovinka je po sred ceste prpizdil kamion, jaz pa sem imel na desni hrib, tako, da sem za dlako spizdil ravno toliko, da se nisva niti zaletela, niti se nisem prevrnil. lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Huhuhu poročaj sliši se zanimivo - pazi kje maš glavo Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 zanimivo Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2007 Mal sem se zangažiral okol tega pojava in poklical par ljudi, ki se ukvarjajo z geologijo in seizmologijo. Pravijo, da v zemljini notranjosti, sploh na področju, ki je mineralno pestro, neprestano prihaja do potresov, ki pa nimajo dovolj energije, da bi jih čutili na površju. Možno je, da je na mestu, kjer je slišati grmenje, sestava tal pač tako specifična, da omogoča prenos zvoka. Nenormalno se jim zdi le to, da "poka" tako pogosto. Zmenili smo se, da bomo tja za 24 ur namestili eno jebeno seizmološko sondo, ki bo registrirala, kaj se tam v resnici dogaja in od kod grmenje. Navdušeni so, ker je zraven gostilna lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Sliši se zanimivo. Update, ko bodo novi dogodki prosim. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2007 Sliši se zanimivo. Update, ko bodo novi dogodki prosim. V želji, da ti čimbolj ustrežem, mi namigni, katere informacije te bolj zanimajo, da bom vedel ustrezno usmeriti pozornost - tiste, v zvezi z grmenjem v grapi ali morda to, kolkrat bo kdo od nas pol v gostilni videl podn kozarca . lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Navdušeni so, ker je zraven gostilna lalala Da ni ta pojav morda v kakšni zvezi z bližino gostilne? hehe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 brez lalala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 grmenje se slisi zanimivo, vem pa, da znajo nastati tudi kaksne zanimive sankarske prigode, tako, da ti kar porocaj - po obcutku Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Okoli Hude luknje, ki je ena kraška jamica ob cesti Velenje - Slovenj Gradec , se je v bližnji gostilni tudi nekoč spletla neka strašljiva zgodba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 zaaaaaniiiiimivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2007 Okoli Hude luknje, ki je ena kraška jamica ob cesti Velenje - Slovenj Gradec , se je v bližnji gostilni tudi nekoč spletla neka strašljiva zgodba Tule ne gre za zgodbo. Možakar kaka tri leta za to grmenje ni nikomur povrdal, ker ga je skrbelo, da ga bo imel kdo za norega. Potem pa, ko mu je enkrat snaha rekla, da je tam slišala grmenje, se je začela stvar razpletati.Je pa hecno - sem se trudil ugotoviti, od kod grmenje sploh prihaja, pa ni šlo. Pa takšno hecno, kratko je; nekako brez odmeva. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Mal sem se zangažiral okol tega pojava in poklical par ljudi, ki se ukvarjajo z geologijo in seizmologijo. Pravijo, da v zemljini notranjosti, sploh na področju, ki je mineralno pestro, neprestano prihaja do potresov, ki pa nimajo dovolj energije, da bi jih čutili na površju. Možno je, da je na mestu, kjer je slišati grmenje, sestava tal pač tako specifična, da omogoča prenos zvoka. Nenormalno se jim zdi le to, da "poka" tako pogosto. Zmenili smo se, da bomo tja za 24 ur namestili eno jebeno seizmološko sondo, ki bo registrirala, kaj se tam v resnici dogaja in od kod grmenje. Navdušeni so, ker je zraven gostilna lalala sploh ni treba da je potres, lahko so sam votline pa podzemeljski vodni tok, kakor se spreminja površina, tak se tud od znotraj vse premika poznam to jako dobro blo nekaj podorov zelo teatralnih, odneslo zemlje za tri parkirišča čist do balkonov, zvoki pa zlo hardrokerski pa lih zdaj je ta cajt spomladi se to rado dogaja še pogosteje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2007 sploh ni treba da je potres, lahko so sam votline pa podzemeljski vodni tok, kakor se spreminja površina, tak se tud od znotraj vse premika To se dogaja že vsaj nekaj let in to non stop. Dedec pravi, da je moral na to, da zagrmi, čakati najdlje 45 minut. Je pa drugač moja teorija to, da se zvok prenaša preko talne vode, nimama pa je glede tegaa, kaj je vzrok grmenju; tud v taka ritem potresov kaj preveč ne verjamem.. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 he he,,,tudi v nashi kleti grmi ko na sosednjem hribu 25 tonc bremza,,,nekakshna kamnita zhila menda pochez poteka,,,k so pontone zabial za most so po celi vasi shipe pokale,,,2,5 kilometra stran,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Nosko, dej me s sabo vzem. Obljubim, da nom nč pila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 škratki raztreljujejo - in to v treh izmenahtole more bit adrenalinsko raziskovanje a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Napeto cakamo,kaj se bo dogajalo...raport iz gostilne ne sme manjkat, bo morda se bolj zanimiv... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 zanimivo tole, tudi jaz si želim zvedeti, kaj se dogaja naprej ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Firbec by nature aj wont ful riport Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 :OO!: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2007 Nosko, dej me s sabo vzem. Obljubim, da nom nč pila. Poštene punce so takrat, ko bomo šli mi tja, na šihtu. To je projekt za tipe, ki gredo lahko tja v okviru šihta in za delomrzneže moje sorte.Sicer pa ne razumem obljube, da ne boš nič pila. Mi gremo tja predvsem zaradi alkohola; tisto grmenje je sam izgovor in ga bomo pošlihtali usput. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Čudeži narave..tudi mene zanima. Zelo.Pri nas je en hrib - vedno ko mimo peljem crknejo mobilniki, radio..celo privide sem hudiča že imela..Je sosed šel nanj z nihalom..se nekaj z radiostezijo ukvarja..pa čisto zmešan nazaj prišel..Sma se potem družno odločila...da vsega očitno ljudje ne rabimo vedet..nekaj pač tam je.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Poštene punce so takrat, ko bomo šli mi tja, na šihtu. To je projekt za tipe, ki gredo lahko tja v okviru šihta in za delomrzneže moje sorte.Sicer pa ne razumem obljube, da ne boš nič pila. Mi gremo tja predvsem zaradi alkohola; tisto grmenje je sam izgovor in ga bomo pošlihtali usput. lalalaŠe žal ti bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Očitno raziskovalci že dva dni pijejo Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.