Skoči na vsebino

nenavaden pojav

nosorog

Recommended Posts

• Komentarji 63
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona
Tole smo želeli razrešiti v torek - sem prišel tja z geologom, seizmologom in arheologom, pa je tako scalo, da nismo mogli v akcijo (smo sam par ur v gostilni viseli in pametovali). Ker je tele tipe časovno težko skupaj dobiti, je naslednji poskus, da pridemo misteriji do dna, dogovorjen za jesen.

la

... Ko bo po možnosti spet scalo in boste pristali v gostilni ... x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Eh, brez veze...do takrat me bo firbec že minil. xrolleyesx

Kaj pa če naš piknik ke prestavmo? x:Dx x:px

Mah kwa pa wem; mene na piknik itak ne bo. Je baje enim udeležencem teh LF srečanj hobi, da me opravljajo, pa bodo to lažje počeli, če me ne bo zraven. x:Dx x:Dx

Drgač pa - mal je ferbec tud mene že minil.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Mah kwa pa wem; mene na piknik itak ne bo. Je baje enim udeležencem teh LF srečanj hobi, da me opravljajo, pa bodo to lažje počeli, če me ne bo zraven. x:Dx x:Dx

Drgač pa - mal je ferbec tud mene že minil.

lalala

:vragec:

ferbec je treba negovat in gojit

ravn tko kokr lenobo

de pol z roko v roki konchata v oshtariji

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

lalala

Eh, če bi se jst na to ozirala, bi bla cel cajt sam doma. :o|o:

Lupčk, sej veš, kaj pravjo...za dobrim konjem se vedno praši.... x^x

no, v mojem primeru za kobilo....pa sm aakhutu vzela zajebancijo na moj račun direkt z jezika. x:px :vragec:

• 3 weeks later...

Glede na to, da sem par kilometrov vstran doma od tega..

Ste slišali in videli za te pšenične kroge? Zdajle celo 100 m velik krog se pojavil v pšeničem polju.

Folk menda videl belo žensko, sklenjenih nog..meditirala naj bi, pol pa izginila..skratka.

Me pa res, res zanima, kako do teh krogov pride???

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Smo mel temo, v kateri smo o tem govoril. Po mojem je bila tema nekaj o piramidah, odprl pa jo je en čudak, z imenom magnet al neki podobnega.

la

Hm, sem zdele mal gledal, pa je ne najdem ...

la

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Hvala Alan, sam sm se zgleda glede krogov zajebu. Klele nismo pisal o njih, vsaj kaj prida ne (sem mal prelistal, a nisem opazil).

Zdravo nosorog

Kot vidim bo kar nekaj držalo iz mojega pisanja v temi o piramidah. Izgleda da sem kar globoko zasidran v tvojem spominu. V temi o piramidah jasno da ni bilo govora o kakšnih krogih, zato se drugič raje prej prepričaj.

Izgleda da bi rad zaključil to temo - nenavaden pojav - pa ne veš kako. Verjetno brskaš tudi po drugih forumih in posledično veš, da bom šel opravit meritve na območje nenavadnega pojava, pa da vidimo kaj je res. Rezultate meritev bom objavil tudi tu.

Lp.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...