indi 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 V predelu dimelj, na notranji strani stegen, mi obcasno koza pordeci, kakor bi bila vneta, ali odrgnjena.Potem za kratek cas izgine, pa se zopet pojavi, Ne pomagajo nobene kreme, tudi 1ox na dan umivanje ne, menjava pralnih praskov in mehcalcev, naknadno izpiranje perila, skratka, izcrpal sem svoje znanje. Ce ne drugace, je motece vizuelno, pa bom hvalezen za vsak nasvet, kako naj odpravim to nadlogo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iksa 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Tudi meni se je to dogajalo in zdi se mi, da sem to pregnala s prenehanjem uporabe mehčalca. Skoraj sem prepričana, da je to neke vrsta alergije. Lahko probaš. Namaži se s fenistil gelom in če ti bo prešlo je sigurno alergija. Vsekakor pa boš moral sam poiskati vzrok. Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Baby puder. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Sol v hrani in v higieni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Sol v hrani in v higieni. Ti bi sicer s soljo zdravil vse, od platfusa do kapi, ampak klele maš pa delno prav - če se člouk kopa v vodi, v katero da kvalitetno sol, je koža res lepša. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 če se člouk kopa v vodi, v katero da kvalitetno sol, je koža res lepša. lalalakakšna pa je po tvoje kvalitetna sol, imaš jih milijon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 kakšna pa je po tvoje kvalitetna sol, imaš jih milijon Po mojem je najkvalitetnejša sol, ki jo je moč dobiti na trgu, himalajska; pa brez zamere. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 pa brez zamere. lalalaLe kdo bi lahko tebi kaj zameril Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.