Skoči na vsebino

tranzit urana k marsu v 8. hiši

violeta1

Recommended Posts

Hojla!

Zanima me, ali ima kdo izkušnje oz. ali je kdo prestal tranzit urana čez natalni mars v 8. hiši. Imam mars na 15. stopinji rib v 8. hiši in pričakujem, da bi mi utegnil uran povzročiti kakšno težavo (25. 12. 1954 Dravograd).

Deli na socialnih omrežjih

ah dej no..še kaj hujšega te lahka doleti....uran pač daje nove poglede na svet....mal zruka situacijo...od tega še ni noben umru x;)x :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

boš mogla počakat na dežurne astrologe.....pa sam en aspekt ni dovolj, da se ve kaj se dogaja s tabo....lahka sa si celo v obdobju sade satija....

sam bod bres skrbi, da so lahak zadeve še slabše.....kar nas ne ubije, nas naredi močnejše xsrcx :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

Videti je, da nihče ni preživel takšnega tranzita. Grem kar pisat oporoko.

Sem že videla veliko katastrofalnih kart, vendar vsak tranzit kaže tisto, kar je v natalu zapisano. Tvoj mars je v natalu lepo aspektiran z venero in to v trigonu, drugih slabih aspektov pa nima. Če bi bil natalno aspektiran v kvadratu z uranom ali plutonom, mogoče tudi saturnom slabo, potem bi lahko pričakovala kaj hudega. Mogoče pa ti uran - sprememba nakazuje eksplozijo na področju seksa, ljubezni, kajti glej s kom je marsa aspektiran. Zakaj gledaš osmo hišo samo kot smrt. Lahko bi bila tudi operacija, vendar bi bilo vezano lahko tudi zaradi venere. V najslabšem primeru venera je vladarica vage, zato mogoče operacija rodil. Oporoke pa ti ni treba pisat, hahahahaa. x;)x

Hojla!

Zanima me, ali ima kdo izkušnje oz. ali je kdo prestal tranzit urana čez natalni mars v 8. hiši. Imam mars na 15. stopinji rib v 8. hiši in pričakujem, da bi mi utegnil uran povzročiti kakšno težavo (25. 12. 1954 Dravograd).

Fino bi bilo, če bi navedla še točno uro. Sicer pa se ta konjukcija prične 11.3. nekako traja do 29.3.07, seveda je uran retrograden, zato ponovno zavzame tak položaj od 27.9. do nekako 19.1.2008. Decembra moraš upoštevati jupitra na soncu in luni, kar precej izboljša vso situacijo.

in kolk časa bo še uran vplival na moj natalni jupiter..glede na to, da ga mam na 8 1' 34'' ribe x:px

da vidim, kolk časa me bo še na tem področju metal x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

in kolk časa bo še uran vplival na moj natalni jupiter..glede na to, da ga mam na 8 1' 34'' ribe x:px

da vidim, kolk časa me bo še na tem področju metal x:o)x

x:)x Če je uran zdaj na 15 stopinji, potem lahko rečemo, da je v zelo široki konjukciji s tvojim jupitrom, ampak po moje, da ni deloval tko slabo. x;)x Če te mal meče, ti vsaj ni blo dolgčas. x;)x

zdej ko pogledam za nazaj niti ni blo tak hudo...ko se pa je dogajal...huh takrat pa nisem vedla kaj se dogaja, ker so bli ti prebliski kot strela z jasnega

in bol ko sem se upirala težje je blo :D

There is

One Mind,

One Truth,

Hvala za odgovore. Moj rojstni podatek je 25. 12. 1954 ob 20,30, Dravograd. Malo računam na to, da kakšen aspekt s prijaznim planetom vse skupaj ublaži.

:palec: Na vsak način. No zdaj ti uran že sedi na marsu. Kakšni občutki te obdajajo?

hm....uran je na 15 st rib......heh, pol se mi zdi, da je v opoziciji sam s sabo in s plutijem.....eh...nisem ziher...moram doma preverit......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hm....uran je na 15 st rib......heh, pol se mi zdi, da je v opoziciji sam s sabo in s plutijem.....eh...nisem ziher...moram doma preverit......

[/quote x;)x ]

:palec: Vidiš Amiska, tranzit urana k natalni poziciji se je verjetno že čutil, ko je prihajal v orbis. Vedno spremeni področje, kjer natalno je. x;)x

se pravi, da lahka tud men spremeni dejstvo, da ne bom tolk menjavala prijatle :inocent: x?x x:Ix

glede na to, da ga mam v 11. hiši...al je še treba gledat tud ostale planete, ki so tam x?x

mam pa vrh 11. bajte v tehnici

There is

One Mind,

One Truth,

:palec: Na vsak način. No zdaj ti uran že sedi na marsu. Kakšni občutki te obdajajo?

Nepričakovane spremembe se dogajajo, veliko dela imam v službi in doma. Ko sem doma, mislim na delo, ko sem v službi mislim na naloge doma. Vse skupaj me zelo izčrpava.

lunca hvala!......

kdaj je pa bil na cca 7st rib?...........zdaj je v opoziciji s plutonom.....sicer sta pa oba natalno v 1h v devici........kakšne zunanje spremembe pa prinašajo tele opozicije....?

lunca hvala!......

kdaj je pa bil na cca 7st rib?...........zdaj je v opoziciji s plutonom.....sicer sta pa oba natalno v 1h v devici........kakšne zunanje spremembe pa prinašajo tele opozicije....?

x;)x Ja tale uran je premeten, gibanje je retro, tako, da je že pričel vplivati od aprila 2004 in spet malo nazaj, potem ponovni rukar od februarja 2005. Kako vpliva? Sigurno na spremembe, vzpodbudi tistega natalnega urana v prvi hiši, ki nate vpliva tako, da si zaželiš svobode, hočeš nekaj na novo, revolucionarno naprej, vleče ven vse stare zamere in jih hoče zamenjat. x;)x

aha....sej sem ga mela na sumu, da je to že par let..... xDDx ...super!....drži kar se svobode tiče....no1 na prioritetni listi....pol dolgo ni nič in potem šele vse ostalo..........sem se pa zadnjič najdla, ...v tejle revolucionarnosti.....nastop....sem kr mal žlajfala, k se mi je zdelo, da družba to že mal težko prenaša......sam je mal sizifovsko delo zavirat uranovo energijo....ker pol hoče kje drugje ven butnit......no, še dobro da mam treninge 2x na teden....pa se to mal pokuri.......

hvala lunca..... xsrcx

..mene pa tale aspekt urana na marasa se caka... bo pa opozicija... (18.6.1980, 16:39, Lj)... in glede na to, da mars ni kdovekako dobro aspektiran v natalu... :o|o: me pa mogoce izvlece ven natalni sextil marsa in urana... x:Ix

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

a in natalni sextil je pa ok al kaj..... :o|o: ...al je to sam prirojena nagnjenost h kažinom.... :inocent: x;)x ......

..mene pa tale aspekt urana na marasa se caka... bo pa opozicija... (18.6.1980, 16:39, Lj)... in glede na to, da mars ni kdovekako dobro aspektiran v natalu... :o|o: me pa mogoce izvlece ven natalni sextil marsa in urana... x:Ix

kolk je pa orbis za tole :inocent: k men se zdi mi tole glih dogaja x:o)x xcivx oz. mi je, al kok......no, je verjetn že konc, nimam pojma kolk cajta drži tole... x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

aha....sej sem ga mela na sumu, da je to že par let..... xDDx ...super!....drži kar se svobode tiče....no1 na prioritetni listi....pol dolgo ni nič in potem šele vse ostalo..........sem se pa zadnjič najdla, ...v tejle revolucionarnosti.....nastop....sem kr mal žlajfala, k se mi je zdelo, da družba to že mal težko prenaša......sam je mal sizifovsko delo zavirat uranovo energijo....ker pol hoče kje drugje ven butnit......no, še dobro da mam treninge 2x na teden....pa se to mal pokuri.......

hvala lunca..... xsrcx

:palec: Seveda, tranzit urana preprečit je res sizifovo delo, enostavno je pretežko. Pri tranzitu saturna se mi zdi z odpovedovanjem, disciplino vse nekako imeti pod kontrolo, pri uranu in plutonu pa je najboljše se prepustiti, so premočne energije, ki trajajo kar precej časa in se proti koncu, človek že kar nekako privadi. x;)x :palec: Mogoče samo še šokira druge. x;)x

sej ne bi rekla, da sem ga hotla preprečit....sam bolj blago izrazit.....pa nekam ni šlo najbolj uspešno.....nisem hotla sestre čist prestrašit....me je že mal čudno gledala.....pa sem ji raj pojasnila, da sem "mal divja" zadnje čase........zgleda se bo treba navadit na šokirane odzive......sam k mi nekam ni fora v tem, da bi to počela, pa čeprav se avtomatično zgodi.............

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...