Grega81 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Pozdravljeni!Zanima me kje v LJ bi se dalo dobiti pražena sončnična semena.Namreč ne najdem jih v nobeni prodajalni, tudi v za to "specializirani" prodajalni v BTC-ju.Če kdo ve bi prosil da napiše.lp, Grega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Pozdravljeni!Zanima me kje v LJ bi se dalo dobiti pražena sončnična semena.Namreč ne najdem jih v nobeni prodajalni, tudi v za to "specializirani" prodajalni v BTC-ju.Če kdo ve bi prosil da napiše.lp, Gregav lj bo težka...pa če boš dobu, je vprašanje kvaliteta....treba bo na štajersko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 sam veš ne cela štajerska..bom celski okoliš..pa savinska dolina..v mariboru praženih bučn ne poznajo e pa to ena taka 'droga' kokr začneš enkrat lušit..nehaš ko zmanka....nč prej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 pa o kakih bučkah vidve zdaj to hm, a ni spraševal o sončničnih semenih Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 V Beogradu ti razne semenke prodajajo za vsakim vogalom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Zakaj mi pa ni noben povedal da sem jaz pri bučah Zelo dobra so figova Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Kaj figova semena..... Ja fige imam pa rada, sam mi gredo rade v zobe. Karkol že misliš...pa me citiraš kar ne vem oz. ne razumem....v mislih sem imela buče...pa saj ti si celjan al kaj in mi lahko potrdiš da imate tam bučno olje. Smejala sem se pa sebi Regrat in bučno olje sta slovenski posebnosti, ki jih drugi narodi ne poznajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 solata brez bučnega olja sploh ni solata Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Grega81 10. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2007 Hvala za info, vidim da bo res mal težka, sam dobil jih pa že bom! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Najraje ga imam kar s krompirjem... z bučnim pa še nisem probala OK Pravkar sem ga zmazal eno skledo, s krompirjem in bučnim oljem, pa še malo kurjih beljakovin je bilo vmešanih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Pozdravljeni!Zanima me kje v LJ bi se dalo dobiti pražena sončnična semena.Namreč ne najdem jih v nobeni prodajalni, tudi v za to "specializirani" prodajalni v BTC-ju.Če kdo ve bi prosil da napiše.lp, Grega Saj se šališ zakaj bi kupoval pražene sončnična semena, ko jih lahko sam pripraviš toliko kot jih potrebuješ (rada postanejo žarka, če jih v kratkem ne porabiš)Torej, vse kar rabiš so sončnična semena (olupljena tp brez lupin-taka da jih lahko ješ), teflon posodo in ogenj. Nardiš jih tako, kot vsa ostala (npr. pražena bučna, sezamova semena-vse fuuul dobro)Na suho (tp brez dodane maščobe-olja/vode) razgreješ tefoln posodo/lahko tudi ponev) na močnem ognju razgreješ posodo. Ko je dodobra razgreta (začne oddajat vonj oz po občutku) natrosiš v posodo/ponev toliko semen, kot jih potrebuješ, vendar ne več kot toliko, da zgolj prekriješ dno. Nato mešaš (ognej lahko malo zmanjšaš vendar ne prveeč) toliko časa, dokler semena ne začnejo pokljati oz zadišijo (no tudi barvo spremenijo). Moraš pa stati ob štedilniku, stalno mešati, ker se res zelo hitro zažgejo (kar je bljak pa še bad for your health).Isto lah delaš z bučnimi, sezam.semeni. Najraje ga imam kar s krompirjem... z bučnim pa še nisem probala Men je nadjamni s krompirejm IN bučnim oljem, pa še ocvirke (pogrete) not namečem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Isto lah delaš z bučnimi, sezam.semeni.Moja babica je tako pražila kavo kar v navadnem piskru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Ha, pr nas doma smo delali isto Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Ha, pr nas doma smo delali isto Jaz si še danes tu pa tam privoščim tako praženje, da malo podišavim celo bajto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.