cigancica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni blema. Vse sfalu... sem pa gledala na netu,mal na astro.com,pa mal na astro-star.net,pa na astradamusu recimo,kjer so lepo razlozene stvari.in sem naprimer cekirala te aspekte in mi skor vse dobro kaze...sem kr nadarjena recimo umetnisko,pa smisel za pisanje,retoriko,igralstvo,risanje...pa to in je res...pol sem vidla,da sem tud za izume...in tud to zna bit res,ker si res skoz zmisljujem neki in znanost me tud zanima.recimo tko znam posamezne aspekte pa to zdej mal pocekirat,sam pol kot celoto je pa tezje skombinirat.no,sva pa na dobri poti,a ne?pocasi se bo kej z nas.lunca pravi ,da mi bo uran v 5.hisi pomagal pri ucenju astrologije se celo naslednje leto pa se v skorpjonu imam uran,tko da mi tud intuicije ne bo manjkalo..juhuhu Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem pa gledala na netu,mal na astro.com,pa mal na astro-star.net,pa na astradamusu recimo,kjer so lepo razlozene stvari.in sem naprimer cekirala te aspekte in mi skor vse dobro kaze...sem kr nadarjena recimo umetnisko,pa smisel za pisanje,retoriko,igralstvo,risanje...pa to in je res...pol sem vidla,da sem tud za izume...in tud to zna bit res,ker si res skoz zmisljujem neki in znanost me tud zanima.recimo tko znam posamezne aspekte pa to zdej mal pocekirat,sam pol kot celoto je pa tezje skombinirat.no,sva pa na dobri poti,a ne?pocasi se bo kej z nas.lunca pravi ,da mi bo uran v 5.hisi pomagal pri ucenju astrologije se celo naslednje leto pa se v skorpjonu imam uran,tko da mi tud intuicije ne bo manjkalo..juhuhu Men so pa rekl, da ker mam uran conj. asc. v ekzaktnem trigonu z merkurjem v 8. hisi, da naj bi bil kar nadarjen za te zadeve. Pa se tolk device (4 planeti-analiticni, natancni)... ni vrag da bom enkat skuzu sistem, se vse do zdaj sem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men so pa rekl, da ker mam uran conj. asc. v ekzaktnem trigonu z merkurjem v 8. hisi, da naj bi bil kar nadarjen za te zadeve. Pa se tolk device (4 planeti-analiticni, natancni)... ni vrag da bom enkat skuzu sistem, se vse do zdaj sem... valda bos Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Sej vem.Pa ti bos tut.Ti mas pa res ful hude aspekte, sm zdele gledal v chart...palec: Ful zanimivo... tam kjer mas ti trigone mam jaz inkonjunkcije ( uran-verera; neptun-merkur). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej vem.Pa ti bos tut.Ti mas pa res ful hude aspekte, sm zdele gledal v chart...palec: Ful zanimivo... tam kjer mas ti trigone mam jaz inkonjunkcije ( uran-verera; neptun-merkur). ja ja midva bova razturala tole se mal se naucim pol bom pa jst tvoje probala interpretirat,da vidmo kolk kej znam.vazhi? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ja midva bova razturala tole se mal se naucim pol bom pa jst tvoje probala interpretirat,da vidmo kolk kej znam.vazhi? Drzhi!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 ob keri uri s pa ti rojen? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 16:50-da sem lih se pravocasno na cajcek prsu! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Tako, prišla sem do očetove rojstne ure. Sem vedela, da ima nekje Ovna! Sonce: Tehtnica, 10. hiša, 25° 0´Luna: Oven, 3. hiša, 9° 15´Merkur: Tehtnica, 9. hiša, 8° 53´ (kulminantni planet)Venera: Devica, 9. hiša, 14° 09´Mars: Ribi, 3. hiša, 13° 34´Jupiter: Devica, 9. hiša, 21° 17´ (domicil)Saturn: Strelec, 12. hiša, 00° 47´ (vzhajajoči planet)Uran: Lev, 8. hiša, 06° 42´Neptun: Tehtnica, 10. hiša, 29° 57´Pluton: Lev, 8. hiša, 29° 57´. Kiron in Lilit v 2. hiši v Vodnarju.Severni vozel v 11. hiši Škorpijon. Točka Duha v Raku, Točka Fortune v Dvojčkih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 lunca pravi ,da mi bo uran v 5.hisi pomagal pri ucenju astrologije se celo naslednje leto pa se v skorpjonu imam uran,tko da mi tud intuicije ne bo manjkalo..juhuhu Kar počas v breg, vse dobre stvari pridejo uranovsko, pa nč prehtevat po desni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.