Guest sanjalica 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Generacijo ModroNebo ...vem...saj tudi vem...da imam rojstni list v hiši...ampak rit bi mogla dvignit in pobrskat po predalih... To pa je ... napor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 seveda so/smo te glede ure rojstva mam pa jaz rahel problemček, ker se je v porodnišnici ura ustavla in je napisana v rojsten listu tista, ki je obstala, hm 20 minut razlike baje in sedaj, katero naj upoštevam, dilema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modronebo 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Če bi bila neopazna, bi verjetno ostala sama.....kar pričakuj sedaj naval, še posebej, če boš aktivna tule, no mislim na vso tematiko.... Pa menda se ja nisi ustrašila, kot polžek/hiška, no jaz sem mislil le na rogece....lep večer Ej Boris, ce bom tako sodelovala, kot sem do sedaj, potem bo zelo malo koristi in branja od mene. Glede na to, da imam v predalu Marsih Lunin napovednik za leto 2001, ja prav si prebral 2001, ves da sem bolj vešča v branju in preklapljanju iz ene strani na drugo.... kot pa pisanju. Lep večer še naprej! Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 ..ker zgleda tko k da sm se enim kmetom rodila.., ne pa razsvetljenim ljudem..to je to.....sploh ko te berem.......tako izgleda ....ups.......žalitev za kmete ..... Pozdravljena modro nebo.......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Neverjetno se je odprla tale tema, potem ko se je tri mesece prah na njej nabiral.....Sanjalica, hotel sem komentirati tvojo izjavo, pa je ne bom, še vedno se te ne znam predstavljati, najbolj me veseli, da si boljše volje v tem prelepem Novembru.....saj ni tako črn. Pa res Modro nebo, saj tvoja prijava sega že kar mesecev nazaj, ti si že "stara" lunatka, ostalim pa lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 heeeeeeee......modro nebo obilo zabave....take....vodnarske 666 -ou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 BorisM obstajajo ljudje, ki te vedo dvignit in obstajajo ljudje, ki te vedo potlačit... Obstaja položaj planetov...ki te napolni z optimizmom in položaj, ki ti vzame vso energijo... Kaj pa si ne veš predstavljati???Vprašaj...razsvetlim, če mi je dano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modronebo 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 heeeeeeee......modro nebo obilo zabave....take....vodnarske 666 -ou.....tralala hahahhaha.... pa saj vodnarji to znamo, kajne? Smo dovolj v višini, da je vse dovoljeno.. Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Potem pa najdi v predalih in povej v temi "MI VSI", kje imaš vse......en lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modronebo 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 ..ker zgleda tko k da sm se enim kmetom rodila.., ne pa razsvetljenim ljudem..to je to.....sploh ko te berem.......tako izgleda ....ups.......žalitev za kmete ..... Pozdravljena modro nebo.......... Mick pozdravljen... Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Malo pozno ....pa iskreno .....have a good time Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 BorisM ko bi videl mojo rito...bi vedel..kako težko jo je dvignit...spravit do predala...itd...itd...itd...V predalu so spomini...in potem Sanjalica spet zasanja med spomine.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 sanjalica....a rita tko gromozanska, al tko lena? 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Aakhut...gromozansko lena... Priznajem...pola mi se prašta...(pa še vedno ostaja...leno gromozanska) boš videl februarja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 pr tko GROOOMOZANSKI,bi morala met she GROMOBRAN 666 -ou se zhe strashansko veseli tegale februarja Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Mick.. kmetje..so dostkrat ljudje..k ne zivijo v stiku z časom..ampak so zabubljeni v tradicijo..in v stare spomine..in partizanske čajanke....- za to sm dala prispodobo kmeta ..živijo v preteklosti..pa ne vidjo nč..dobr..razn Galuniča gledajo ob Nedeljah. .no..pa še to,.,zdej več ne.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 no ja..lahko ga gledajo..ker ma Avtoportret..ZOom sm misla..da ne gledajo več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Pozdrav vsem.Sicer vas bolj spremljam z branjem, bolj malo pa komentiram.Moji položaji:sonce: strelec,ascedent: strelec,merkur: strelec,luna: tehtnica,mars: tehtnica,venera: vodnar.Imejte se radi in bodite srečni.Sonce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modronebo 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Pozdrav vsem.Sicer vas bolj spremljam z branjem, bolj malo pa komentiram.Moji položaji:sonce: strelec,ascedent: strelec,merkur: strelec,luna: tehtnica,mars: tehtnica,venera: vodnar.Imejte se radi in bodite srečni.SonceSe ena... Sonce in modronebo sta vedno v povezavi, tako tudi sedaj.. midve sva dobre bralki.. sicer pa tile lunartki..tako potrebujejo zvesto "obcinstvo".. Venera v Vodnarju... zanimivo, le zakaj se jaz Venere nimam v vodnarju, mogoce je pri meni v vodnarju ze prevelika guzva... Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 še en vodnar sonce-vodnar-6 hišaluna-vodnar-7 hišamerkur-kozorog-7hišavenera-vodnar-7 hišamars-vodnar-7 hišaASC-lev-1 hiša ...jst mam tud gužvo v vodnarju.Imam pa eno vprašanje, katera hišo je treba pogledati za odnose med ljudmi. Namreč meni so zelo pomembni , pa ne vem zakaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Loncku1. Pri odnosih gledamo predvsem 3. in 7. hiso, pri cemer pomeni 3. hisa odnose "na sploh", pa tudi odnose z brati, sestrami, sorodniki (brez starsev, partnerja in otrok; se pravi tete, strici in ostala zlahta) in tudi sosedi, 7. pa pomeni v bistvu "druge" ljudi - tiste, ki niso "jaz", torej druge nasploh. Partner je tako samo "prvi med drugimi". Sem spada tudi javnost. Slikarja, ki pripravlja razstavo, mora torej zanimati sedma hisa: "kako bodo drugi (ljudje, javnost) sprejeli moje delo?". Ampak pri tem se sele zacne. Ti hisi sta lahko polni planetov ali prazni, zacneta se v enem znamenju in koncata v drugem ali celo se naslednjem - to je pa poper astrologije. Pozdrav! Bern Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Pri odnosih gledamo predvsem 3. in 7. hiso, ...jas mam 3 hiso prazno, v 7 pa sonce v ribah.hm, po tem sklepam, da je moj outside predvsem vezan naasc v levu z usmerjenostjo MC v biku in nacinom sonce v 7 hisi!? ob tem pa so se 4 planeti v 8 hisi (luna, kiron, venera in true node);nasproti v 2 hisi pa (pluton, uran in jupiter);v 4 hisi pa (mars in neptun). Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modronebo 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 še en vodnar Sedaj pa ze lahko naredimo svoj klub vodnarjev.. mislim, da nas je ze kar nekaj... Vprašanje za tiste, ki ste dalj casa tu... Smo vodnarji v večini.. ali se mi samo zdi.. Vodnarka Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Torej Pokowc, za tvojo analizo...OtožnaSonce kozorog 4 hišaluna rak 10 hišaascedent devicaMerkur, Venera, Neptun strelec 3 hišaMars škorpijon 3 hiša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 ... Smo vodnarji v večini.. ali se mi samo zdi.. ...Samo zdi se ti... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.