borism 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Po mojem je hotel, da se predstaviš v tej temi, kot "mi vsi"......a ni naslov teme tudi takšen .......lep dan Bern Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marree 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 .... pa še en BIKOVSKI HOJLA..... Se bom potrudla tole prou prepisat:SONCE - BIK / 10ASC - LEV / ?LUNA - DVOJČKA / 10MERKUR - DVOJČKA / 10VENERA - OVEN / 9MARS - STRELEC / 5JUPITER - DEVIVA / 2SATURN - BIK / 9URAN - TEHTNICA / 2NEPTUN - ŠKORPIJON / 4PLUTON - DEVICA / 2 A mi lahko kdo kakšen ANALIZATORSKI povzetek nardi???? Bom vesela, za kakšen stavek al pa dva. ..... hvala, hvala Aha.. pa še neki... kaj pa pomenijo POMEMBNE TOČKE : Točka Duha - LEV, Točka Fortune - LEV., Kulminantni planet - SATURN, Vzhajajoči planet - PLUTON, Domicil - MERKUR. :o|o: Citiraj Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 .... pa še en BIKOVSKI HOJLA..... Se bom potrudla tole prou prepisat:SONCE - BIK / 10ASC - LEV / ?LUNA - DVOJČKA / 10MERKUR - DVOJČKA / 10VENERA - OVEN / 9MARS - STRELEC / 5JUPITER - DEVIVA / 2SATURN - BIK / 9URAN - TEHTNICA / 2NEPTUN - ŠKORPIJON / 4PLUTON - DEVICA / 2 A mi lahko kdo kakšen ANALIZATORSKI povzetek nardi???? Bom vesela, za kakšen stavek al pa dva. ..... hvala, hvala Aha.. pa še neki... kaj pa pomenijo POMEMBNE TOČKE : Točka Duha - LEV, Točka Fortune - LEV., Kulminantni planet - SATURN, Vzhajajoči planet - PLUTON, Domicil - MERKUR. :o|o:HI!Lahko si tudi sama (s pomočjo pc-ja) izračunaš svoje "značilnosti" in lahko izveš več o sebi..ali tud o parnerju, če veš angleški.. Kajti omenila sem en programček pri temi :Kateri polozaj v osebnem horoskopu je najmocnejsi?, - . Ta je ta WOW- World of Wision in ti vse izračuna in opiše tvoje lastnosti... Samo angleščina je obvezna... Če maš voljo, lahko sprobaš.. Dosti sreče + LP! Almira Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marree 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Almira, hvala, ampak veš.... to je kr mal preveč zame .... v mislih sem imela kakšen stavek al pa dva...... Citiraj Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 .... pa še en BIKOVSKI HOJLA..... Se bom potrudla tole prou prepisat:SONCE - BIK / 10ASC - LEV / ?LUNA - DVOJČKA / 10MERKUR - DVOJČKA / 10VENERA - OVEN / 9MARS - STRELEC / 5JUPITER - DEVIVA / 2SATURN - BIK / 9URAN - TEHTNICA / 2NEPTUN - ŠKORPIJON / 4PLUTON - DEVICA / 2 A mi lahko kdo kakšen ANALIZATORSKI povzetek nardi???? Bom vesela, za kakšen stavek al pa dva. ..... hvala, hvala Aha.. pa še neki... kaj pa pomenijo POMEMBNE TOČKE : Točka Duha - LEV, Točka Fortune - LEV., Kulminantni planet - SATURN, Vzhajajoči planet - PLUTON, Domicil - MERKUR. :o|o:Pridi na tale link in vprašaj. Samo potrebujem rojstne podatke, ki jih lahko pošlješ tudi na OS. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 No, jaz sem "nova", in če sem prav razumela, se tule predstavljamo.Mhm... namesto imena podatki, ne 24.2.1973, Kp. 5:15, ali za tiste, ki se jim ne da programov zaganjat... riba, ascendent kozorog, luna škorpijon. Pa lep pozdrav vsem skupaj! Selena se pa vid,da si nova.Mi tukej krvavi pot potimo,da kaj zvemo... počak,da se mal postaraš pa nč zamert Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Selena 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Oh, kakšna dobrodošlica. Veš, Čveka, mogoče se ti bo čudno zdelo, ampak jaz sploh nisem tukaj, da bi kaj "zvedla", in sploh ne vidim razloga, zakaj naj bi "krvavi pot potila".Svojih podatkov nisem zapisala zato, da bi kakega astrologa fehtala, da mi kaj pove, ampak zato, da se predstavim in dodam kaj zanimivega. To, da se staram, je pa itak dejstvo! ... pa nč zamert... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 MI VSI SMO ZAKON Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Oh, kakšna dobrodošlica. Veš, Čveka, mogoče se ti bo čudno zdelo, ampak jaz sploh nisem tukaj, da bi kaj "zvedla", in sploh ne vidim razloga, zakaj naj bi "krvavi pot potila".Svojih podatkov nisem zapisala zato, da bi kakega astrologa fehtala, da mi kaj pove, ampak zato, da se predstavim in dodam kaj zanimivega. To, da se staram, je pa itak dejstvo! ... pa nč zamert... sploh nič hudega nisem mislila.V bistvu malo šale in se opravičujem če si besede vzela za ....atako na tebe. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venxa 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Sonce: ribica luna: strelka :xx!: podznak:oven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 luna: strelka :xx!:Ne jezi se... Zelo nadarjen polozaj Lune... Ukazeljen, svetovljanski...Ce ze, bi kje drugje naredila tole :xx!: Ce rises slucajno, je to dbest polozaj - sicer pa tudi za sport (ker si se asc oven), jezike, sploh osvajanje znanja, napredovanje, osebna rast... Torej - ni Luna v strelcu tista, ki ti dela shtalo, po mojem.Bodi vesela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Selena 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Čveka, seveda sem vzela besede resno, a ne vidiš, da imam luno v škorpijonu... pa še "ne zamert" napišeš zraven... Mislim, no. A nismo astrologi? Contesa, sploh ne dvomim, da se bova (ali da bi se) dobro razumeli, še posebej, če so orbisi konjunkcij tesni. Zanimivo to s tvojo sodelavko. Prav zanimivo bi se bilo kdaj pogovoriti in primerjati najini življenji.Lepo nedeljo in polno sonca! Selena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 haha tole bo še zanimivo a ne Selena?dobrodošlica od Selene Contesa je verjetno tebe mislila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 dobrodosla selena pa venxa!pa zagotavljam, da ni nic slabega luna v strelcu....! ne vem, zakaj taka zelena grda faca...?se kot strelka pocutim kar prizadeto...najvec mojih prijateljev ima luno v strelcu, pa jim nic ne manjka... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Jaz kar jih poznam z luno v strelcu so večinoma super. Vsi imajo smisel za šport, no, se kar bavijo s športom, večina jih je zelo vernih ali pa imajo neko fajn višjo filozofijo glede življenja nasploh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Selena 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Ups, Selene... Upam, da te moj nick ne moti.Dejstvo je, da svoj nick uporabljam že ene sedem let in da sem ga, naravno, vpisala tudi v ta forum.Sicer pa je neke vrste "selena" tudi lunca pa ostale razno razne lune Bova prosili ostale uporabnike za malo pozornosti (... v upanju, da so njihovi Merkurji dobro položeni in aspektirani, hahah) ... pa lep dan! SelenA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 sam preveri mojo ikonco, da ne bo zbrke, sicer pa jih bova lepo prosili za razumevanje mar ne pozdravljena med nami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Jaz kar jih poznam z luno v strelcu so večinoma super. Vsi imajo smisel za šport, no, se kar bavijo s športom, večina jih je zelo vernih ali pa imajo neko fajn višjo filozofijo glede življenja nasploh.Ja, tudi to, fajn, ko si dodala, in ko opazujes to tudi takole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Seleni - kaj kmalu bomo po filingu posta (itak pa je (oz. bo ) tu se ikonca) ugotovili, katera je katera. Dobrodosla, Selena! p.s. moj Merkur se sicer 'dusi' (in tudi on sam dusi oz. zge ) - a imam dober spomin in z mano oz. mojim Merkurjem ne bos imela tezav - vsaj kar se nicka tice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 jst mam pa nov datum trallala hopsasa Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 kaj to pomeni...? novo rojstvo? sprememba datuma..? namesto kozoroga bos riba...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 :o|o: sonce-lev-12.h asc-devica luna-dvojček-10.huran-lev-12.hvenera-devica-12.hmerkur-lev-11.hmars-dvojček-10.hjupiter-strelec-4.hsaturn-kozorog-4.-5.hneptun-škorpijon-3.hpluton-devica-12.hs.vozel-devica-1.hkiron-ribi-6.hZanima me pomen s.vozla in kirona,če bi mi kdo malo razložil.Saj sem se že nekaj poglabljala,pa še zdaj ne vem v čem je bistvo. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Živijo! Od obeh vprašanj se bom ubadal samo s prvim, to je s Severno zanko, ki je pri tebi precej zgovorna. Najprej situacija: SU/LE/12, MO/GE/10, ASC/VI, NO/01. (Če bi si vzel dovolj časa, bi iz danih podatkov izračunal celo natalno karto, ampak morda kdaj drugič.) Kaj imava? Leva, ki ni najbolj pravi Lev, saj je Sonce v 12., kar pomeni, da je bolj zadržano, inferiorno - kot Lev brez zob. Luna je v 10. hiši, kar malenkost diši po Kozorogu; čeprav je v Dvojčkih, je malo manj neresna, zaradi matere pa imaš tudi kak kompleks - vse dlje sva od tipičnega Leva. (Če je Luna bliže MC kot pa Mars, potem je ta zavrti princip še bolj izražen.)Ascendent je v Devici, kar zadevo spet malo hladi. Zadržanost, preračunljivost, previdnost, tu in tam kaka sekirancija preveč pa stalno premlevanje tipa "ali sem na pravi poti" itd. Na vse to pride še zanka v prvi hiši. V osnovi bi lahko rekli takole: ker je JUŽNA zanka v sedmi hiši, se neprimerno laže ukvarjaš z drugimi kot s seboj. Pa še Devico imaš v Asc, ki je nagnjena k temu, Luno v Dvojčkih, ki umre, če ji crkne mobitel, in Sonce v 12. hiši, kjer sta namesto rjovenja Leva doma sočutje in razumevanje (pa še kaka depra povrh). Toda Severna zanka pravi, da se moraš ukvarjati S SEBOJ, ne z drugimi. Spoznati moraš SEBE, ceniti SVOJE lastnosti, izboriti si SVOJE mesto. Da pa je življenje (in seveda karma z njim) precej svinjska oziroma vsaj perfidna zadeva, pa je jasno tudi pri tebi: če naj bi bila naloga življenja težavna, potem si se morala roditi s potenciali, ki jo otežujejo. Se pravi, da se nisi "smela" roditi uro ali dve prej, da bi Sonce v Levu imela v PRVI hiši in bi bila močna, energična in polna sebe kot fructa sok - ne, takšna moraš šele postati! Se naučiti, kako postati. Toliko. Lep pozdrav! Bern Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 bern, kaj pa pravi severni vozel v 11hiši v raku, južni pa v peti v kozorogu? :o|o: Sonce sco, asc dev, luna dvojčki Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Bern,najlepša hvala za komentar,si me precej natančno opisal. P.S.Tudi glede mobitela imaš prav. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.