devica 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Zdi se mi, da je večina stvari povezanih s strelcem kul. Ej, takoj zamenjam za svoje škorpijone pa ribe Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupitra 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 hojla, devica! Zgleda da ti premoreš ravno tisto, kar meni manjka .Skupaj bi bili kar uravnoteženi, samo malo zraka bi si še morali sposoditi... Sicer pa mislim, da je meni energija device s pridihom škorpijona moja življenska usmeritev ali cilj, h kateremu naj bi težila (severni lunin vozel v Devici v 8. hiši), pa moram reči, da mi še ne uspeva najbolj...čeprav me služba sili ravno v to področje (natančnost, povezana z delovnim področjem, kjer je tajnost zadeva št. 1). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Ja, saj ponavadi je že tako. Da tisti primankljaj poiščemo v partnerju. Poznam primer, ko tip nima čisto nič zemlje....nič. Njegova partnerica pa sonce v biku, asc kozorog - v glavnem - zemlje na pretek. jima ful klapa. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Velik uspeh je že, da pogruntaš kaj ti manjka. Sicer ne veš kaj iskat ali pa iščeš narobe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Moram se vtaknit, pa ceprav na hitrico - Hoj vsi, vsi novi in vse (jupitra itd. ) - Macona, zadnjic sem ti napisala kar oseben odgovor, da kaj si se ufurala, da zdaj nihce ni tak kot ti in ti navrgla par... 'resnic'.... - potem pa ugotovila, nikjer ni tega posta. Je bil pa niz asociacij, tako da pod razno ne vem tocno, kaj sem napisala, vendar v tem smislu; hotla pa sem mdr omenit, da imamo tu precej Strelcev s kombinacijo Device, npr. Mick, Nataly, ... (samo teh dveh se ta hip spomnim, vem pa da jih je ziher se kaj), no in vidim, da ste se tudi Strelci oglasili in Nataly. Navadno se vse te 'kompenzacije' najdejo tudi ze kar v posameznem chartu samem, ampak seveda - del tega jasno iscemo ali najdemo tudi v partnerju oz. v njegovem chartu (kar pa je itak povezano, ker svojega partnerja in celo njegovo delovanje, vse... najdemo ze tudi v svojem - in obratno, seveda). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 hehe - strelci in Nataly... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Seveda, saj je spet dost novih za opis... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 bo kaj novega še? smo že vse staro predelali Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Jst k sm cela v ognju in vodi, res bi mi nucal kšn szi dosti zemlje.Čene drgač, da bi mela vsaj njivico krompička in paradajzov....To BI MI NUCALO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Evo še mene. Nova tukaj KOZOROG, asc: dvojčkaSonce Kozorog 13°36`01 8Luna Oven 02°14`01 11Merkur Strelec 23°52`24 7Venera Skorpijon 27°31`36 6Mars Kozorog 17°27`34 8Jupiter Lev 06°36`04 3Saturn Devica 13°50`05 4Uran Skorpijon 19°51`22 6Neptun Strelec 18°57`33 7Pluton Tehtnica 19°08`12 5 Rojena v četrtekprecej problemov z zdravjem Všeč mi je tvoj avatar. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAMENA STRELA 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Sonce: bikAcs: ribiLuna: kozorogMerkur: bikVenera: OvenMars: ovenJupiter: dvojckaSaturn: levUran: skorpijonNeptun: strelecPluton: tehtnica Lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 ...še jaz, še jaz... SONCE: Dvojčka 00°51`10LUNA:Devica 00°43`27ASC: Strelec 06°51`37MERKUR:Dvojčka 10°52`50VENERA: Rak 02°24`04MARS: Devica 05°53`41JUPITER: Devica 01°12`27SATURN: Devica 20°11`44 URAN: Škorpjon 23°14`40NEPTUN:Strelec 21°51`44PLUTON: Tehtnica 19°21`13 LPomlad Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
inča 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 in jaz: sonce: kozorogluna: vodnarasc: kozorogmerkur: strelecvenera: kozorogmars: levjupiter: dvojčkasaturn: levuran: škorpijonneptun: strelecpluton: tehtnica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 še enkrat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 živjo, folk obvladate vi te svoje planete in to..jaz vem samo to, da sem rakica z asc. device.po kitajskem sem tiger v asc.pa zmaj..in to je to. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Želim si narediti ´neosebno´ Analizo o Nas Vseh, najbolj pogostih obiskovalcih tukle_ Dajmo se ´Mi V s i´ miselno´ analizirat in osredotočit..kaj ´Mi Vsi´ prinašamo tukaj, zakaj in kako __ povejte svojo Luno, Asc., Sonce ,Mars, Venero, Merkur IN DAN. hvalahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_shy.gif pokowcEvo, da se še jaz pofočkam: luna-vodnar, ascendent-škorpijon, sonce-vodnar, mars-kozorog, venera-ribi, merkur-vodnar, dan-ponedeljek. Lp, Alfonza. Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 jaz nimam pojam o marsu, veneri,merkurju..kje to pogledam dan je pa nedelja,ha,to pa vem.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 pojdi na Lunin net, astrologija, potem boš pa tko vedela naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 pokobu, kdaj bo kakšen komentar na tole temo al pa analiza Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 a je kakšen link, da ga odprem in sam gor fliknem svoje roj.podatke, pa se vse samo izpiše? nimam pojma kje to pogledat na lunin.net-astrologija. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Poslji podatke, ti bomo vse zrihtali! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 oona....oona...oona.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Jaaaaa... racunalnik me heca...a ti posljem na OS? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 uf,sem te priklicala ej, lahko tud sem gor,ker mi še noben ni nič poslal na OS,tko da ne vem kako to zgleda.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.