oona 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 kako ne? Jaz sem ti pred 15 minutami... Klikni na osebna sporocila!!! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ok, oona,sem ti poslala nazaj na OS..Uf,vse je enkrat prvič...Thanx za namig,sem zbrisala un post gor.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ojla !!Tudi jaz sem tuki nova in me zanima ,kje se vsi ti podatki dobijo ?Nekaj malega mi je pred leti nekdo napisal pa ne vem ,če drži - tudi razložiti si ne znam !PROSIM MI KDO POMAGA x!x ! 1.ABS:TEH.25.62.HIŠA: ŠKO23.0NEPTUN-24.23.HIŠA:STR26.04.DNO:VOD 2.05.HIŠA:RIB 6.06.HIŠA:OVN 4.0 SATURN-22.77.DESC..OVE.25.6SATURN-22.78.HIŠA:BIK.23.09.HIŠA:DVO.26.0 MERKUR-24.7,LUNA-17.810.SN.:LEV 2.011.HIŠA:DEV 6.0 JUPITER-1.3,URAN-25.3,PLUTON-20.312.HIŠA:TEH 4.0RAK:VENERA-3.5,RAK:MARS-1.9,RAK:SONCE-3.1 PUSIKA če me kdo razvozla Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Pozdrav Ajet! Teško tole tvoje dešifrirati, ker poglej, da je tvoj Saturn v 6 in 7 hiši, vidi se pa da znaš tehtati, pa veliko planetov v prijateljski hiši, drugače pa močan rakec, mogoče bi pogledala tule za začetek .... Astradamus Veliko užitkov med nami in pri raziskovanju astrologije, če si pa vzameš čas je pa tudi na tem forumo obilo kvalitenih astroloških tem in debat, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Astradamus ] Boris bravo, tale link je super... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 OJLA!! Hvala za odgovor.Pogledala sem na hitrco. Imam pa še kratko vprašanje:Naredila sem vzporedno analizo horoskopa na luninem netu in se določene stvari ne ujemajo.Kaj naj upoštevam?Ali mi lahko kdo naredi karto , jaz bom pa potem brskala...brskala in se zabavala Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Evo mene! Sonce-ŠkorpjonLuna-DvojčkaAscendent-DevicaMerkur-ŠkorpjonVenera-StrelecMars-ŠkorpjonJupiter-BikSaturn-LevUran-ŠkorpjonNeptun-StrelecPluton-Tehtnica U,Diaspora, ti si pa beyba po mojih merah! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 ja, vse bejbe so po njegovih merah...ker ima baje tak poklic... da vse kar narazen hodimo.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 hja...pomoje je kakšen ginekolog Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Sej me še nisi sprobala! Bi ti tok pasalo, da ne bi mogla nehat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Jao,še en prepotentnež!Čeprav horoskop pa nimaš slab Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Kaj se pa ti režiš? A si ti tud tak,a? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 sem ja, tak na tih način; dai mi možnost, bom še boljši kot ti Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 To so besede,bravo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 me veseli, da kvalitetno razumeti Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Mam rad, ko mi ploskajo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 in če ti ne? (ploskajo) Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 pa sam, da božajo.... prrrrrr.... Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Imam eno vprašanje… 10.hiša je v znamenju bika in v njej ni nobenega planeta Ker je vladar 10. hiše saturn sem pogledala njegove aspekte:sonce konjukcija saturnsaturn inkonjukcija MC Sonce je v devici v 2. hiši,Saturn je v devici v 2.hiši,MC je v biku. Mi lahko kdo pomaga pri razlagi pomena 10 hiše?? ( prosim ) Lp. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 hm, 10. v Biku - vladar je Venera, ne Saturn... Mah veš kaj, poglej zasebna sporočila Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Mam rad, ko mi ploskajo! ... a po nagi riti? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 po moje ne glih po riti, obstajata pa zihr dve glavi, ena bolj temperametna od druge Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 moodymoon božam se rad,ja Oona,tud po riti lahk,sam ne premočno 1Budala,mam dve glavi, a jih ti nimaš? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 1Budala,mam dve glavi, a jih ti nimaš? U, kr dve glavi Kok bi blo to loh ene intelihence na kupu... Tko pa, nenehen boj med eno in drugo... split personality... Sicer pa brez zgornje, tud spod ni nc p.s. Triplex, a si slucajno rojen okrog 10.11.76? Poznam dva, tebi podobna... Dvojne glave pa to Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.