triple x 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Moodymoon,a sva bla že skup? Al si mal čarovničke? Točn takrat sem rojen! Obe glave delata k urca-nč bat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 oooo....škorpjon.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ja,muca in to tabolši! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 huh get over yourself... and your ego... both of them! Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Maš prov Moodymoon! Ampak dobr sm pa še zmeri! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ok, smo dojeli... Pa znaš še kej druzga počet? Če me spomin ne vara glede telih novembrskih (1976), je bla prepričanost vase in v svoje sposobnosti zlo zlo močna... Ker pa sem enga sprobavala 6 let, drugega pa sicer precej manj, vseeno lahko rečem, da produkt ni ravno dohajal svoje reklame Preveč egona, premal filinga. Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Mucica,nimam teh problemov. Life mi špila kot mu igram! Veš kaj pravjo-V tretje gre rado! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Mucica,nimam teh problemov. Life mi špila kot mu igram! Veš kaj pravjo-V tretje gre rado! Hehe, sej to je bilo ravno to - misliš, da nimaš problemov (pa ne govorim o tehnični zmogljivosti, ker seks ni sam to, da ti stoji dve uri). Ker tudi, ko ti kdo drugi pove, da jih mogoče imaš, jih nimaš. A perfect lover... kao. Egon pač Mogoče ma tle kej zraven Jupiter opozicija na vse ostalo v Škorpijonu Hja, v tretje... Verjamem, da bi blo nekaj časa lahko celo zelo zanimivo... Ampak ne, hvala Glede na svoje sposobnosti bi itak težko našel prosti termin še zame Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 ker seks ni sam to, da ti stoji dve uri). Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ej,muca, mi lahko stoji celo noč, če je dobra baba zravn! Za dobro beybo pa si itak zmer čas vzamem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ej,muca, mi lahko stoji celo noč, če je dobra baba zravn! se mi je kar zdelo, da sledi odgovor v enakem, prežvečenem stilu... :o|o: Grem jaz počet kaj bolj ... konstruktivnega... Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Zdej se že tudi tukaj vse cedi... Vroče, potno, ahhh ... En znanec se je tudi hvalil (pri nekako 60-tih), kako mu super gre, kako mu še vedno rata žensko "prešvicat", čudno se nam je zdelo, zakaj je durhmarš neki pri zdravniku. Sej ga bo še herc štihnu od vsega tega! Potem se je enkrat zagovoril, da redno jemlje viagro. Mladec seveda (še) ne rabi viagre, je pa zelo zanimivo, kako strašno se identificira skozi seks. O tem gre en super film Mikea Nicholsa "Meseno spoznanje". Jack Nicholson at his best. Starejši film, ampak izreden. Nagrajen. O tem, kako je seks vse. Poglej si ta film, mladec, potem pa še kaj napiši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 O tem gre en super film Mikea Nicholsa "Meseno spoznanje". Jack Nicholson at his best.O, to pa moram videt! (mogoče sem ga že, pa pozabila, če je starejši) Jack je res car, meni med najljubšimi... Mesen tip No, če ne drugega, sem vsaj jaz dobila še eno potrditev o novembrskih 1976 Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ... Sej ga bo še herc štihnu od vsega tega! ... (bern, sam ne ves, kolk me v smeh spravljas veckrat!) Moodymoon, , ful dobr pises. triple - ti si se pa cist ufural al kaj... :o|o: a mas v tadrugi glavi tud kaj se? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 triple - ti si se pa cist ufural al kaj... :o|o: a mas v tadrugi glavi tud kaj se? Seveda ima, Marsa, seveda ima! Spomine na vse tisto, kar ima v prvi glavi. (In kaže, da ni debate, katera je prva in katera druga.) Pa ima tut tahud harddisk pa procesor za vola vbit. Ni čudno pol da kar sipa ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 triple - a mas v tadrugi glavi tud kaj se? Se najde tud kej pamtnga! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Se najde tud kej pamtnga! Vem, da je joke, ampak - z drobižom se redko katera zadovolji Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ponavad me majo za dobrga sogovornika in beybe in tipi! Saj do zdej še ni blo pritožbe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Odlično, obe glavi pol res delata kot urca... Čeprav, biti dober sogovornik je samo del vseh kapacitet zgornje glave, to pa itak veš ne... Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ja,itak,da vem! Mora bit vse usklajen, pol pa klapa! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Midnight 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Pa še jaz: sonce - strelec asc. - strelec luna - škorpijon mars - ribi venera - kozorog merkur - strelec dan - torek Me bo kdo analiziral? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Jst pa: sonce - vodnarasc. - ovenluna - strelecmars - devicavenera - ovenmerkur - ribidan - nedelja A bi kdo mene analiziral? Pa naj še dodam -Mars, Jupiter, Sautrn vsi v 6 hiši , vsi v devici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ja,itak,da vem! Mora bit vse usklajen, pol pa klapa! Ok, triplex, pol sva zmenjena, da ne bomo v nedogled vlekli tole Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Yes,Moodymoon, kar si rekla, si rekla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Sonce Vodnar 00°39`07 11 Luna Skorpijon 18°55`29 8 Merkur Kozorog 06°40`42 10 Venera Strelec 13°48`16 9 Mars Skorpijon 28°55`40 8 Jupiter Strelec 01°09`24 8 Saturn Bik 15°42`48 2 Uran Tehtnica 13°33`42 7 Neptun Strelec 02°33`14 9 Pluton Devica 29°36`13 7 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.